Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá, obrázky a iné acidpunkoviny
[flash=450,370]http://www.liveleak.com/e/010_1262783531[/flash]
mne to hrozne pripomina tranceTOM-Thak píše:Panáčkové tohle je teprva haluz

2biscuit: hahahaha
:D:D
No je nutno podotknout, ze je to ruskej Dance ten original trek na kterej to "namluvili".
Kazdopadne uz to, ze to ty holciny myslej fakt vazne a maji i svoje stranky a vystoupeni.. to je dost zarazejici
Ja to bral jako vtip.. a ono ne

No je nutno podotknout, ze je to ruskej Dance ten original trek na kterej to "namluvili".
Kazdopadne uz to, ze to ty holciny myslej fakt vazne a maji i svoje stranky a vystoupeni.. to je dost zarazejici

Ja to bral jako vtip.. a ono ne

doufam, ze i moje narazka je brana s rezervou
nemam sice trance vetsinou rad, ale nemam nic proti lidem, ktery se jim zabejvaj - navic seriozne jako ty 

2biscuit: Naprostooo v pohodeee. Ja jsem clovek hravy a sranda musi bejt
a hlavne je potreba si udelat srandu taky sam ze sebe
Jinak ja sem na tom podobne.. ja nemam taky prilis blizko k nekterym stylum, ale respektuju vsecko co ma nejaky napad.. a at uz ho hrajou nejaky syntakovy leady nebo treba smyccovej orchestr nebo elektricka kytara
Takze naprosto v pohode

Jinak ja sem na tom podobne.. ja nemam taky prilis blizko k nekterym stylum, ale respektuju vsecko co ma nejaky napad.. a at uz ho hrajou nejaky syntakovy leady nebo treba smyccovej orchestr nebo elektricka kytara

Takze naprosto v pohode

TOM-Thak : tak to je velke PEKLO ! 

Viděl bych to pozitivně. Co se týče textu, holky nejsou úplně blbé. "Patnáctiny už se blíží konečně......", to je skrytá výzva

peteness píše:Viděl bych to pozitivně. Co se týče textu, holky nejsou úplně blbé. "Patnáctiny už se blíží konečně......", to je skrytá výzva![]()

Excom::
btw KISS letos v květnu v česku 2x (PH,OV)