Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá, obrázky a iné acidpunkoviny
peteness: ten jinotaj jsem v tom taky viděl
, ale čekal jsem, že to bude mít vyvrcholení na konci videa.. ale pointy jsem se nedočkal 
dufam ze to tu este nebolo, ale nemozem sa prestat rehotat
iNaked
[flash=450,370]http://www.liveleak.com/e/ace_1263502461[/flash]
neblazni clovecekoma6 píše:![]()
![]()
![]()
neuvěřitelný
To není opravdická aplikace ? 
kexik: HHAHA to je strasne peklo
))))))))))
ee to je fake.. ta aplikacie sa nevie zamerat na "telo" - ona presvieti vsetko takze vidis len kostry chodiace....Ivo píše:To není opravdická aplikace ?
biscuit píše:neblazni clovecekoma6 píše:![]()
![]()
![]()
neuvěřitelný
ze tobe nosi darky jezisek, vid?
nejak takhledendy píše:.. ona presvieti vsetko takze vidis len kostry chodiace....
nechapem teraz preco si to sem dal, na jedne strane si sa necitil dobre za thread ktory si tu o tom vytvoril a chcel si ho zmazat, a teraz to sem pridas znovu.. akysi dokaz, ze si teda nakoniec stal na tej spravnej nazorovej skupine?
Martin strasne to nechcem zacat znovu riesit. Dufam ze nevadi. Myslim ze to co som sem dal sem proste patri a to je asi tak vsetko. Aj ked to ze STV platime povinne rocne vypalne 1600Sk za programy ktore sa nedaju pozerat je skor trestne ako haluzoidne, ale aspon sa o tom hovori. Mimochodom citim sa uplne rovnako dobre ako vcera, len proste obcas nestiham absorbovat vsetky tie absurdnosti ktore sa okolo mna deju a musim sa s tym podelit s okolim. Ze to okolie berie ako slapnutie na otlak uz jednoducho nemoze byt moj problem.