Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
EXCOM

Re: Haluzoidné videá, obrázky a iné acidpunkoviny

Příspěvek od EXCOM »

k tomuto sa uz da povedat slusny notebook ako DAW

Obrázek

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

tak taketo nieco ste bud videli, alebo este nikdy nevideli :)

[flash=420,339]http://www.dailymotion.com/swf/x5lpz1[/flash]

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

excom ; nepochopil som to .. naco to robia ?

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

ja som to pochopil tak, ze su to ludia co sa staraju o vysokonapatove kable, stoziare.. proste ich praca.. dajaka standarda udrzba v ich obore...

v celku je to zaujimave

Vlad

Příspěvek od Vlad »

dobry je, jak musi vyrovnat to elektrostaticke napeti pomoci nejake hulky ci co, aby jim to nedalo pecku. Jinak fakt sila teda. To jsem u nas nevidel

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

no musia zrovnat potencialy .. to je jasne .. ked sa maju spojit ..

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Me to prijde jako fake... vubec tomu nerozumim, ale je mi divny, jak je ten zvuk - to kovovy cinkani a praskot elektriny - pekne cistej, vubec tam neni slyset helikoptera, a i ty vyboje jsou naky umely... jestli je to pravy, tak to teda cumim :) Tam bych teda asi nelezl v kocovine...

david

Příspěvek od david »

Cyril píše:Me to prijde jako fake... vubec tomu nerozumim, ale je mi divny, jak je ten zvuk - to kovovy cinkani a praskot elektriny - pekne cistej, vubec tam neni slyset helikoptera, a i ty vyboje jsou naky umely... jestli je to pravy, tak to teda cumim :) Tam bych teda asi nelezl v kocovine...
Nevim, jak tohle video, ale vedeni velmi vysokeho napeti se opravdu opravuji za provozu a opravdu se to dela i z vrtulniku. Ze to vyzaduje pevne nervy je bez diskuse, 500 kV srsicich pred oblicejem bych asi v zivote videt nechtel. Vetsi riziko nez elektrina je ale ten vrtulnik, nepamatuju si presne cislo z dokumentu, kde jsem to videl, ale bylo to pouze nekolik desitek pilotu v US, co tohle zvladaji, a obvykla je nejmene jedna smrtelna nehoda rocne.

Nicmene se zvukem se nevytahli (nepredpokladam, ze by se tam nekdo pokousel o kontaktni zvuk). Podle http://www.museumofhoaxes.com/hoax/webl ... ents/4682/ to pochazi z IMAXoveho dokumentu.

Tohle bude asi mene umelecke a trochu realistictejsi (National Geographic, World's Toughest Fixes): .

Cyril

Příspěvek od Cyril »

No kazdopadne bych nechtel mit pribuznyho nebo kamarada, co tohle dela... bych asi blil strachy pokazdy, kdyz by sel do akce...

biscuit

Příspěvek od biscuit »

no je to velkej hardcore, ale lepsi nez jit do valky. nekdo z toho ma i treba adrenalin a dobre si vydela. ja se za prve bojim vejsek a za druhy mam z "elektřtiny" cim dal vetsi respekt, cim jsem starsi..

Vlad

Příspěvek od Vlad »

biscuit píše:no je to velkej hardcore, ale lepsi nez jit do valky. nekdo z toho ma i treba adrenalin a dobre si vydela. ja se za prve bojim vejsek a za druhy mam z "elektřtiny" cim dal vetsi respekt, cim jsem starsi..
asi se ti zvetsuje tvuj odpor a tak pri mensim napeti tebou muze projit vetsi proud (nebo sakra jak jsme se to ucili :roll: )

kexik

Příspěvek od kexik »

Vlad píše:
biscuit píše:no je to velkej hardcore, ale lepsi nez jit do valky. nekdo z toho ma i treba adrenalin a dobre si vydela. ja se za prve bojim vejsek a za druhy mam z "elektřtiny" cim dal vetsi respekt, cim jsem starsi..
asi se ti zvetsuje tvuj odpor a tak pri mensim napeti tebou muze projit vetsi proud (nebo sakra jak jsme se to ucili :roll: )
presne naopak... cim vacsi odpor, tym mensi prud, ergo cim sa viac elektrine vyhybas, tym je mensia sanca zer ta zabije :mrgreen:

Vlad

Příspěvek od Vlad »

kexik píše:
Vlad píše:
presne naopak... cim vacsi odpor, tym mensi prud, ergo cim sa viac elektrine vyhybas, tym je mensia sanca zer ta zabije :mrgreen:
aha, ja si rikal ze to nebude I = R*U na druhou ale I= U/R :oops:

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

o kultúre (len pre silné žalúdky)

Odpovědět