Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
- ReaktoplazmAR
Re: Haluzoidné videá, obrázky a iné luphtrackoviny
Megapařba Pražského výběru (v orchestrálnějším provedení )
)) To jsem v době vzniku hodně hltal ... Tyhle skladby jsou pro mě pořád bezkonkurenčním CZ bigbeatem ... (hudebně i nábojem) ... (Na Václavským Václaváku, to je brutal
)

to je koncert ze Sazka areny. Nekde mam doma Zubatou, video nahrane z Noci s Andelem, Kocab-Cok-Pavlicek-Kryspin jak se na naky cas dali dohromady. Mozna to hodim na Youtube, jestli to najdu.
Nikdy jsem nepochopil, co tady na te hudbe lidi vidi
To uz je pro me pochopitelnejsi punk

PELF: jaaaj.. az teraz som si ho tam vsimol..
))

[quote="Ivo"]Megapařba Pražského výběru (v orchestrálnějším provedení )
)) To jsem v době vzniku hodně hltal ... Tyhle skladby jsou pro mě pořád bezkonkurenčním CZ bigbeatem ... (hudebně i nábojem) ... (Na Václavským Václaváku, to je brutal
)
To je z DVD ktery jsem si koupil hned jak vyslo jen za 300Kc. Je to genialni naprosto, mne se nejvic libi Basikova jak zpiva strary songy (od Morgensterna, ze Stromboli). Je to jedina rockova show co znam, kde ma pridany orchestr smysl. Kdo to nevidel cely, o moc prisel.

To je z DVD ktery jsem si koupil hned jak vyslo jen za 300Kc. Je to genialni naprosto, mne se nejvic libi Basikova jak zpiva strary songy (od Morgensterna, ze Stromboli). Je to jedina rockova show co znam, kde ma pridany orchestr smysl. Kdo to nevidel cely, o moc prisel.
S. Hawking ani nemusel byt moc modulovanej 

- mario.severin
- ReaktoplazmAR
nedavno som zasa pozeral ten serial dokumentov Vesmír podla Hawkinga a napadlo ma neraz nasamplovat jeho reč, ten syth čo používa má dobrý zvuk a slová vyberá velmi pečlivo, jeho vety sú krátke a velavravné...Vlad píše:S. Hawking ani nemusel byt moc modulovanej
v skutku trefne, pre slovakov meno paroubek zamenit za fico