ona byla vzdycky strasna, ale tady jeste alespon nevypada jako zombie. dokonce, kdyz si odmyslim toho ducha, tak byla docela kost. ovsem klip je extra hc, to se musi nechatLiquid Sound píše:jo feministky.com je taková "jako recese" pochopitelně...
Abych nebyl OT tak tady je můj příspěvek.
youtube
Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá, obrázky a iné luphtrackoviny
-
Liquid Sound
- Profesionál
No klip je naprosto nej mortal! Ostatně jako text!biscuit píše:ona byla vzdycky strasna, ale tady jeste alespon nevypada jako zombie. dokonce, kdyz si odmyslim toho ducha, tak byla docela kost. ovsem klip je extra hc, to se musi nechatLiquid Sound píše:jo feministky.com je taková "jako recese" pochopitelně...
Abych nebyl OT tak tady je můj příspěvek.
youtube
Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
video je to nadherny, ale youtube uz mi leze krkem. kazdy druhy video se nenacita, nebo desne pomalu a to nedej buh abych si zvolil vyssi kvalitu. vcera uz mi doma bouchly saze az mi nabihala zila na krkuIvo píše:To je tedy něco)
zkousel jsem kdysi i nejakej software co nasobil pocet pripojeni k patricnymu souboru, ale ve vysledku to byl jen zbytecne nainstalovej software v pocitaci..
co vy, taky vam nabihaj zily na krku?
Nevím, mně youtube běží uplně v pohodě - není to spíš internetovým připojením ?
ivo: božíí
miluju tyhle dominoefekty, treba Incredible Maschine videa na you tube jsou taky skvely.
vyborny je, jak to graduje a zvetsujou se ty padajici veci
vyborny je, jak to graduje a zvetsujou se ty padajici veci
Ale s tím musel mít NESKUTEČNOU práci
)
husta iluze

Naposledy upravil(a) Vlad dne 05 bře 2010 09:35, celkem upraveno 1 x.
No tak vidite. Pred casem sem tady daval linky na Ok Go jako na nadejnou kapelu, co se proslavila ultralevnyma samodomo klipama a co na koncertech hraje mj 70's punkovou klasiku. Kazdy si ze me utahoval. A vida kam to dotahli! 
http://morph.cs.st-andrews.ac.uk/Transformer/index.html
Naprostej masakr! Snad to tu jeste nebylo
Velmi doporucuju
Naprostej masakr! Snad to tu jeste nebylo
Covece, me to nejak nefunguje! (firefox)Wohma píše:http://morph.cs.st-andrews.ac.uk/Transformer/index.html
Naprostej masakr! Snad to tu jeste nebyloVelmi doporucuju
Ubral jsi nám půl dne životaWohma píše:http://morph.cs.st-andrews.ac.uk/Transformer/index.html
Naprostej masakr! Snad to tu jeste nebyloVelmi doporucuju
Ale ze je uzasny, jak to nekdy vypada realne?
Zalezi dost na fotce.
Od 1.1.2010 platí nový zákon, zvyšující bezpečnost silničního provozu. Budou nové pásy v autech. Odborníci už je testovali a překvapivě zjistili, že snižují počet dopravních nehod až o 95%, když jsou správně použity! Správná instalace je na obrázku. Toto použití bezpečnostního pásu může opravdu zachránit životy a snížit krevní tlak až o 40% !!!
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS