Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá, obrázky a iné luphtrackoviny
liquid sound: teda, ze to video tady je a videl jsem ho, to jsem vedel, ale zes ho sem dal i prve ty, to teda.. ehm 

Ivo: jo, to je dost strasny. Ostatne jako vetsina techhle ceskoslovenskych radobyhiphoperu, co ma beaty jak pres kopirak a neni schopna napsat text, kterej nezni jak z pomocny skoly. Ale aspon s tou Hanychovou to je trefny.
Parada ten klipIvo píše:ZLATOKOPKY - skvělý klip od Rytmusa![]()
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1330325142162

jeste dam jednoho Nastojaka. Tady ten kluk obcas budi misene pocity, ale perfektne vystihl situaci na ceske silnici:
http://www.nastojaka.cz/240-jiri-cerny- ... dern%c3%bd
Mně se to velmi líbí - text je naprosto skvělý, pro mě nejoblíbenější písen z celého alba vedle Dopisu otci (nebo tam čekáš nějaké uvahy nad nejnovějšími teoriemi kvantové fyziky ?), hudba též fajn, projev charismatický, klip velmi výstižný - co víc si můžeme přát ?Kermitak píše:Ivo: jo, to je dost strasny. Ostatne jako vetsina techhle ceskoslovenskych radobyhiphoperu, co ma beaty jak pres kopirak a neni schopna napsat text, kterej nezni jak z pomocny skoly.

Text je skvely? No kdyz myslis... To jsi teda velmi nenarocnej
BTW urcite by sel udelat text na stejny tema a pritom kvalitni (a i v cs hiphopu jsou lidi, co to umej). Ale kdyz jsou deti spokojeny, tak co resit, ze jo...

- ReaktoplazmAR
ten nastojáka je dobrý
ale ten rytmus, on je predsa ten čo má plné klipy ochechúl čo vrtia zadkom za prachy, on je presne ten typ aky zlatokopky hladaju, hlupák..

ale ten rytmus, on je predsa ten čo má plné klipy ochechúl čo vrtia zadkom za prachy, on je presne ten typ aky zlatokopky hladaju, hlupák..
tak ten rytmusov klip je velka parada .. ale ked som si v zavere pozrel , kto ho robil , tak sa ani neni comu cudovat .. to je prva liga ..
Jj, každý detail perfektně promyšlený a nadhozenýPytkin píše:tak ten rytmusov klip je velka parada .. ale ked som si v zavere pozrel , kto ho robil , tak sa ani neni comu cudovat .. to je prva liga ..

presne je to prva liga, text superPytkin píše:tak ten rytmusov klip je velka parada .. ale ked som si v zavere pozrel , kto ho robil , tak sa ani neni comu cudovat .. to je prva liga ..
v tomto sa mylis, on teda zdaleka nieje hlupakm, ma to vsetko velmi dobre premyslene a zratane. a ma uplne normalnu zensku ktora zdaleka nieje zlatokopka, tusim cakaju babo teraz (nie som si isty) a v sukromi je "trosku"iny ako to co prezentuje na koncertoch a v klipoch. treba oddelit marketingovy produkt "rytmus" (imho velmi vydareny a velmi presne zacieleny - v tomto ma moj velky respekt, proste vybudoval znacku ktora nieco znamena a predava sa), od cloveka menom patrik vrbovskyReaktoplazmAR píše:ten nastojáka je dobrý![]()

to by mohlo byt velmi zaujimave.. predstava Rytmusa ako naklada o supersymetriach, heisenbergovom principe alebo schrodingerovej macke je .. no.. velmi zvlastnaIvo píše: (nebo tam čekáš nějaké uvahy nad nejnovějšími teoriemi kvantové fyziky ?)

dendy: A navic uz to tu bylo :]
- Pierre niko