Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
Wohma

Re: Haluzoidné videá, obrázky a iné makové pagáče

Příspěvek od Wohma »

Ten kluk je skvelej, vetsine jsem rozumnel a chvilama tam rika celkem vtipny veci :D A osobne me nejvic bavi skotsky prizvuk, to bych se chtel jednou naucit lustit :D

Jinak mrknul jsem na tu holku, co predvadi jakoze ceskej prizvuk, a podle me se teda vubec netrefila. Tvrdy R dnes pro vetsinu lidi neni problem (hlavne diky tomu, ze slysi vetsinou americkou anglictinu), zato treba dentalni frikativy (th), pridechy a spoustu dalsich ma fakt malokdo spravne.

peteness

Příspěvek od peteness »

Wohma: jak hodnotis Beckhama? Ma spravne th?

Wohma

Příspěvek od Wohma »

Nechapu, co tim myslis, ja mluvil o ceskym prizvuku :)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

manchester a livepool je rachot, o skotech a velsanech nemluve ;)
kazdopadne cizincum rozumim vzdycky lip a na americtinu jsme asi nejvic zvykli.
kluk to ma zmakly ;)

Wohma

Příspěvek od Wohma »

Hele zrovna velssky prizvuk mi prisel jako jeden z nejsrozumitelnejsich :) Asi je to dost individualni.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Wohma píše:Hele zrovna velssky prizvuk mi prisel jako jeden z nejsrozumitelnejsich :) Asi je to dost individualni.
No když jsme byli ve Walesu, kde manžel naší hostitelky byl starý kovaný Welšan, tak jsem měl hodně co dělat, abych pochytil co říká ... (a víc bylo věcí, kterým jsem nerozuměl). Zajímavá věc byla minulý týden - byl u mě na návštěvě kolega Kanadan a večer jsem mu nabídl projekci Imaginárium Dr. Parnasse. Líbilo se mu to, ale sem tam zminoval, že moc nerozumí co říkají :) Tak mě to docela potěšilo, protože jsem místy taky tápal trochu a říkal jsem si, že mám asi ještě nějaké rezervy v angličtině (ale naštěstí já jsem měl titulky :)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Ivo: chvili mi trvalo, nez mi doslo, odkud je mi povedoma, ze je to ta zena JXD. No me to k smichu nepripada, spis hodne k placi...

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Cyril píše:Ivo: chvili mi trvalo, nez mi doslo, odkud je mi povedoma, ze je to ta zena JXD. No me to k smichu nepripada, spis hodne k placi...
To mně došlo až ted, když to říkáš ... samozřejmě, je to takové tragikomické ...

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Ivo: je tam videt i v publiku... no, nejsou moje krevni skupina :) Moc jsem nepochopil, k cemu cely to vystoupeni melo bejt...

Vlad

Příspěvek od Vlad »

cyril, ivo: me to taky doslo az v zaveru, ze je to nova pani X Dolezalova. Z jara jsem to v reflexu obcas sledoval a rikal jsem si ze konecne ma JXD zenskou. Ale co tam predvedla, to jsem ziral. Nicmene kdyz jim to vyhovuje . . . . . . zase na druhou stranu jako antireklama na huleni dobry - pro ty co by chteli dopadnout jako jeho Vyhulenost

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Obrázek

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

Cyril píše:Ivo: chvili mi trvalo, nez mi doslo, odkud je mi povedoma, ze je to ta zena JXD. No me to k smichu nepripada, spis hodne k placi...
ze zrovna ty (radobyultraliberal) se pozastavujes nad takovou malichernosti?!?
ja se teda nasmal az jsem se za bricho popadal...

biscuit

Příspěvek od biscuit »

taky pridam svuj nazor na vystoupeni pani alex: mistama jsem nechapal, kazdopadne vsechny moje pocity prevazila ta otevrenost. nevim do jaky miry je to poza nebo divadylko. osobne mi to ale prislo uprimny a mezi nama, kdo z nas umi svoje slabosti a stiny stranky takhle vypustit do sveta bez zbytecnejch vytacek, natoz v tv. myslim, ze na tech by se bulvar tezko prizivoval, protoze dolezalovu impotentnost a hulicskou vasen - v jeho pripade snad uz i zavislost, oznamili sami. zrovnatak nevim jestli dolezal uz je takovej blazen, nebo takovej format, ze tomu zatleskal a usmival se - kdo z vas by se smal, kdyby vase zena rekla narodu, ze jste impotent ;) ja proste davam palec nahoru, i kdyz jsou pro me martani oba

mONOGRAm

Příspěvek od mONOGRAm »

Kermitak: 8)))))))

peteness

Příspěvek od peteness »

biscuit píše:taky pridam svuj nazor na vystoupeni pani alex: mistama jsem nechapal, kazdopadne vsechny moje pocity prevazila ta otevrenost. nevim do jaky miry je to poza nebo divadylko. osobne mi to ale prislo uprimny a mezi nama, kdo z nas umi svoje slabosti a stiny stranky takhle vypustit do sveta bez zbytecnejch vytacek, natoz v tv. myslim, ze na tech by se bulvar tezko prizivoval, protoze dolezalovu impotentnost a hulicskou vasen - v jeho pripade snad uz i zavislost, oznamili sami. zrovnatak nevim jestli dolezal uz je takovej blazen, nebo takovej format, ze tomu zatleskal a usmival se - kdo z vas by se smal, kdyby vase zena rekla narodu, ze jste impotent ;) ja proste davam palec nahoru, i kdyz jsou pro me martani oba
Je to tak, popsal jsi to presne Honzo :wink:

Odpovědět