Jinak mrknul jsem na tu holku, co predvadi jakoze ceskej prizvuk, a podle me se teda vubec netrefila. Tvrdy R dnes pro vetsinu lidi neni problem (hlavne diky tomu, ze slysi vetsinou americkou anglictinu), zato treba dentalni frikativy (th), pridechy a spoustu dalsich ma fakt malokdo spravne.
Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá, obrázky a iné makové pagáče
Ten kluk je skvelej, vetsine jsem rozumnel a chvilama tam rika celkem vtipny veci
A osobne me nejvic bavi skotsky prizvuk, to bych se chtel jednou naucit lustit 
Jinak mrknul jsem na tu holku, co predvadi jakoze ceskej prizvuk, a podle me se teda vubec netrefila. Tvrdy R dnes pro vetsinu lidi neni problem (hlavne diky tomu, ze slysi vetsinou americkou anglictinu), zato treba dentalni frikativy (th), pridechy a spoustu dalsich ma fakt malokdo spravne.
Wohma: jak hodnotis Beckhama? Ma spravne th?
Nechapu, co tim myslis, ja mluvil o ceskym prizvuku 
manchester a livepool je rachot, o skotech a velsanech nemluve 
kazdopadne cizincum rozumim vzdycky lip a na americtinu jsme asi nejvic zvykli.
kluk to ma zmakly
kazdopadne cizincum rozumim vzdycky lip a na americtinu jsme asi nejvic zvykli.
kluk to ma zmakly
Hele zrovna velssky prizvuk mi prisel jako jeden z nejsrozumitelnejsich
Asi je to dost individualni.
No když jsme byli ve Walesu, kde manžel naší hostitelky byl starý kovaný Welšan, tak jsem měl hodně co dělat, abych pochytil co říká ... (a víc bylo věcí, kterým jsem nerozuměl). Zajímavá věc byla minulý týden - byl u mě na návštěvě kolega Kanadan a večer jsem mu nabídl projekci Imaginárium Dr. Parnasse. Líbilo se mu to, ale sem tam zminoval, že moc nerozumí co říkajíWohma píše:Hele zrovna velssky prizvuk mi prisel jako jeden z nejsrozumitelnejsichAsi je to dost individualni.
Ivo: chvili mi trvalo, nez mi doslo, odkud je mi povedoma, ze je to ta zena JXD. No me to k smichu nepripada, spis hodne k placi...
To mně došlo až ted, když to říkáš ... samozřejmě, je to takové tragikomické ...Cyril píše:Ivo: chvili mi trvalo, nez mi doslo, odkud je mi povedoma, ze je to ta zena JXD. No me to k smichu nepripada, spis hodne k placi...
Ivo: je tam videt i v publiku... no, nejsou moje krevni skupina
Moc jsem nepochopil, k cemu cely to vystoupeni melo bejt...
cyril, ivo: me to taky doslo az v zaveru, ze je to nova pani X Dolezalova. Z jara jsem to v reflexu obcas sledoval a rikal jsem si ze konecne ma JXD zenskou. Ale co tam predvedla, to jsem ziral. Nicmene kdyz jim to vyhovuje . . . . . . zase na druhou stranu jako antireklama na huleni dobry - pro ty co by chteli dopadnout jako jeho Vyhulenost
ze zrovna ty (radobyultraliberal) se pozastavujes nad takovou malichernosti?!?Cyril píše:Ivo: chvili mi trvalo, nez mi doslo, odkud je mi povedoma, ze je to ta zena JXD. No me to k smichu nepripada, spis hodne k placi...
ja se teda nasmal az jsem se za bricho popadal...
taky pridam svuj nazor na vystoupeni pani alex: mistama jsem nechapal, kazdopadne vsechny moje pocity prevazila ta otevrenost. nevim do jaky miry je to poza nebo divadylko. osobne mi to ale prislo uprimny a mezi nama, kdo z nas umi svoje slabosti a stiny stranky takhle vypustit do sveta bez zbytecnejch vytacek, natoz v tv. myslim, ze na tech by se bulvar tezko prizivoval, protoze dolezalovu impotentnost a hulicskou vasen - v jeho pripade snad uz i zavislost, oznamili sami. zrovnatak nevim jestli dolezal uz je takovej blazen, nebo takovej format, ze tomu zatleskal a usmival se - kdo z vas by se smal, kdyby vase zena rekla narodu, ze jste impotent
ja proste davam palec nahoru, i kdyz jsou pro me martani oba
Kermitak:
))))))
Je to tak, popsal jsi to presne Honzobiscuit píše:taky pridam svuj nazor na vystoupeni pani alex: mistama jsem nechapal, kazdopadne vsechny moje pocity prevazila ta otevrenost. nevim do jaky miry je to poza nebo divadylko. osobne mi to ale prislo uprimny a mezi nama, kdo z nas umi svoje slabosti a stiny stranky takhle vypustit do sveta bez zbytecnejch vytacek, natoz v tv. myslim, ze na tech by se bulvar tezko prizivoval, protoze dolezalovu impotentnost a hulicskou vasen - v jeho pripade snad uz i zavislost, oznamili sami. zrovnatak nevim jestli dolezal uz je takovej blazen, nebo takovej format, ze tomu zatleskal a usmival se - kdo z vas by se smal, kdyby vase zena rekla narodu, ze jste impotentja proste davam palec nahoru, i kdyz jsou pro me martani oba