Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
- ReaktoplazmAR
Re: Haluzoidné videá, obrázky a iné brekeke
"prstačky" pre lepšie zrýchlenie.. to je zas novinka

dano : ja si tiez myslim, ze ten gravis prvoplanovo ukradnuty neni ..
podla mna je to komplet to iste. este aj aranzmanom sa to podoba... jedna vec je podobna skladba, comu sa v pope vyhnut neda, druha vec je takmer identicka skladba co je pajc jak svina...Pytkin píše:dano : ja si tiez myslim, ze ten gravis prvoplanovo ukradnuty neni ..
Myslím že víceméně "to isté" je dalších 9999 podobných skladeb
Jak v podobném sporu řekl Dr. Stastný z JAMU: "populární hudba středního proudu“ je tak banální, že považovat za „původní kteroukoliv ze skladeb lze jen s velkou nadsázkou“. Pop si již léta půjčuje z „obecného rezervoáru“ hudby, obměňuje se jen málo a je „originální zhruba tak, jako když děcka staví věže z kostek“. 
krasna formulace 
dano : mne pride ze to je dost ine .. ale je zbytocne sa tu o tom dohadovat ..
jasne je to dost relativne v niecom...Pytkin píše:dano : mne pride ze to je dost ine .. ale je zbytocne sa tu o tom dohadovat ..
takuto pecku som dlho nevidel
http://www.super.cz/1907-par-z-kanady-v ... hlavi.html
Nic tak strasnyho jsem uz dlouho necetl... jaktoze jeste nejsou ty silenci ve vezeni?
Nic tak strasnyho jsem uz dlouho necetl... jaktoze jeste nejsou ty silenci ve vezeni?
skor v blazninciCyril píše:http://www.super.cz/1907-par-z-kanady-v ... hlavi.html
- loudspeaker