Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá
Ten je dobrej, i ostatní videa, hlavně to jak loupe to vajíčko.
mdudas - no on to neni jentak "nejaky" dj ten fresh, vis a nepodili se na vyzkumu, ale na tvorbe toho tracku, protoze je to velmi dobrej producent... ale jinak si to samozrejme trefil
peteness: v pristim zivote chci byt rus nebo american. btw. myslite, ze v rusku nemaj kolicky na pradlo, ze musej ulamovat raminka?
peteness: v pristim zivote chci byt rus nebo american. btw. myslite, ze v rusku nemaj kolicky na pradlo, ze musej ulamovat raminka?
Naposledy upravil(a) biscuit dne 21 čer 2013 12:51, celkem upraveno 1 x.
No ani ja ti nechcem kazit den ale zabil si tentokrat )MDudas píše:Nechcem vam kazit den, ale myslim, ze je to vyplod nejakej extra kreativnej reklamky. To je teraz nova moda v reklame - vytvorit video o nejakej strasnej haluze, ktore sa siri ako virus. Pripadne tomu dat aj obchodny nazov, ktory sa "nahodou" zhoduje s tou spravnou vecou. Alebo len divacky dostatocne zaujimava vec, aby sa to prebilo medzi spustou otravnej reklamy a dole logo...dendy píše:za 30 rokov to bude 100x dokonalejsia a uplne bezne dostupna lacna technologia.. obdivujem ludi ktori tvoria buducnost ...
http://qef.org.uk/latest-news/qef-to-be ... mindtunes/
Toto je realna vec, peniaze z predaja toho tracku na itunes idu pre QEF (nadacia pre telesne postihnutych) .. samozrejme v druhom rade ten vyskum financoval Smirnoff, jasne.... Ale nieje to 'FAKE' - je to realny experiment na ktorom sa podieli realny odbornici ...
A dufam ze nechces spochybnit ze za 20-30 rokov budu taketo brain-interfejsy uplne bezne dostupne a mnohonasobne efektivnejsie, prenosne a pravdepodobne ovela nenapadnejsie rozmerom .. Lebo spochybnovat toto to by bolo asi tak ako ked pred erou bratov Wrightovcov ludia spochybnovali lietajuce stroje tazsie ako vzduch
dendy: ja myslim, ze technologie je sice realna, nicmene track s ni souvisi tak mozna z peti procent.
biscuit: pocuval si co hovoril v tom videu ? samozrejme zakladne melodie, riffy, sekvencie pripravi ten DJ .. ti tipci na vozikoch ovladali mix, nejake filtre, efekty, hlasitost, zapinanie/vypinanie sekvencii ... samzorejme ze tak daleko ako byslienkou zahral konkretnu melodiu to este nieje
Pointa co sa snazim povedat je ze je skvele ze sa ludia snazia skumat a zdokonalovat takuto technoloiu - nekonecne si vazim ludi ktori posuvaju technologicke limity a defakto vytvaraju buducnost ..
A ze to zafinancoval Smirnoff a pacol si tam logo ? No a ? Neidim v tom problem.. ked statny sektor nieje schopny financovat taketo projekty, chvalabohu ze sa tomu venuje sektor sukromny ..
To je jak s tymto projektom http://2045.com/ .. v dnesnej dobe uz zdroje na vedecky progress ma viac sukromny sektor ako staty, pretoze v statnom sektore su vsetky peniaze rozkradnute a pracuju tam vacsinou neschopni ludia
Pointa co sa snazim povedat je ze je skvele ze sa ludia snazia skumat a zdokonalovat takuto technoloiu - nekonecne si vazim ludi ktori posuvaju technologicke limity a defakto vytvaraju buducnost ..
A ze to zafinancoval Smirnoff a pacol si tam logo ? No a ? Neidim v tom problem.. ked statny sektor nieje schopny financovat taketo projekty, chvalabohu ze sa tomu venuje sektor sukromny ..
To je jak s tymto projektom http://2045.com/ .. v dnesnej dobe uz zdroje na vedecky progress ma viac sukromny sektor ako staty, pretoze v statnom sektore su vsetky peniaze rozkradnute a pracuju tam vacsinou neschopni ludia
chalani neviem co tu riesite s tym DJom. podla mna je to peckovy projekt a je mi uplne jedno ze to supportuje znacka vodky a ze si na tom robi PR a CSR.
dano: ty si to presne pochopil o co mi islo.. *thumbs_up*
Ti ludia vyzeraju ako komparz
Taketo sponzoringy (napoje, tabak) su casto iba mala vypomoc, ale zato prefikana. Vacsinou su zamerane na veci, ktore su uz uspesne, a dobre sa tlacia cez media. Samozrejme, ze kazdemu vyskumu dobre padne dodatocna injekcia od sponzora, ale tie peniaze su velmi casto iba malym zlomkom celkovych nakladov, ktore treba na nejaky skutocny vyskum.
A ako pise biscuit- o aky skutocny vyskum tu ide? Je to LEN aplikacia znameho, rozpracovaneho vyskumu, nie vyskum samotny. (vsimnime si, ze sa nesnazia napr. o uzitocne brain-ovladanie invalidneho vozika co mimochodom robia ine firmy a pritom tak netrubia)
99% ludi taketo reklamne klipy nepocuva tak pozorne, ako ty dendy - o tom je cely sponzoring = nenapadne podsuvat, "aky sme dobri - sponzorujeme vyskum pre postihnutych" ... hlavne, aby tam bolo to logo !!!!
Ale aby som to neprimerane nedehonestoval - pretoze za tymto stoji zavedena sukromna britska nadacia, tak verim, ze ide o fundraising - ze si to spocitali a vedia presne, co robia.
Ak som sa pomylil, som len rad. To znamena, ze svet je o nieco menej dokruteny. A to je super...
---
bassline, vdaka za nahravku na smec - teraz sa tu nad tym rozculujem (nove trendy v reklame) - jasne, ze to je cele reklamna pi.... na
http://www.rituals.com/gb-en/ritual/det ... ing-buddha
A ako pise biscuit- o aky skutocny vyskum tu ide? Je to LEN aplikacia znameho, rozpracovaneho vyskumu, nie vyskum samotny. (vsimnime si, ze sa nesnazia napr. o uzitocne brain-ovladanie invalidneho vozika co mimochodom robia ine firmy a pritom tak netrubia)
99% ludi taketo reklamne klipy nepocuva tak pozorne, ako ty dendy - o tom je cely sponzoring = nenapadne podsuvat, "aky sme dobri - sponzorujeme vyskum pre postihnutych" ... hlavne, aby tam bolo to logo !!!!
Ale aby som to neprimerane nedehonestoval - pretoze za tymto stoji zavedena sukromna britska nadacia, tak verim, ze ide o fundraising - ze si to spocitali a vedia presne, co robia.
Ak som sa pomylil, som len rad. To znamena, ze svet je o nieco menej dokruteny. A to je super...
---
bassline, vdaka za nahravku na smec - teraz sa tu nad tym rozculujem (nove trendy v reklame) - jasne, ze to je cele reklamna pi.... na
http://www.rituals.com/gb-en/ritual/det ... ing-buddha
hm "laughing buddba" to vykradli nazov tomuto psytrance projektu http://m.
to je ako by si povedal, ze niekomu ukradli nazov psytrance projektu "Jezis so zdvihnutymi rukami"
smejuci sa Bugha je trosicku starsi ako dance, trance, techno-tance...
smejuci sa Bugha je trosicku starsi ako dance, trance, techno-tance...
Naposledy upravil(a) MDudas dne 21 čer 2013 20:25, celkem upraveno 1 x.
Mdudas: Je to tak ako pises s tymi reklamami a marketingom. Vseobecne je to cele iba velmi sofistikovana manipulacia konzumentov, aby uverili tomu co maju uverit.
akoze fakt nechapem... clovek sem daco pastne a oni si z toho vytiahnu len to najnegativnejsie a v tom sa budu hrabat ako muchy v hovne... smutne chlapci, vo ec ste nepochopili pointu... ako vobec mozete vydrzat zit s takym brutalne negativisrickym vnimanim sveta, ja vidiet vsetko takto cierno tak sa davno asi obesim..