Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá
Nesouvisí to s tím konkrétním videem, ale když už se to nakouslo, pro mě je ženská s napatlaným obličejem většinou velmi nevábná a nepřirozená - plácat si systematicky na obličej všechna možná umělá barviva, kypřidla, éčka, malovat si po obličeji, dávat různé nástavce (k tomu ještě všelijaké ty hrozné umělé odéry - tím chce asi říct že jinak normálně smrdí ?
- to mi přijde jak na maškarním bále, jako schovávat se za nějakou směšnou masku. Vždycky (aspon pro mě) tak vypadá škareději než bez toho ...

Plus tu masku si musí občas sundat ... když mi občas přijdou do studia některé protagonistky (jinak velmi milé a jsem rád za návštěvu), musím někdy 2 dny větrat 

To ale holky delaj aby zbalili nejakého milionaře .. a ne Iva s houslema .
.. a co hovoriš na ochlupení , to taky by meli nechat od prírody ? 

Ještě před 10 -20 + lety by něco takového žádnou normální ženskou nenapadlo (je to jen krátkodobá bláznivá reklamní moda) - vypadaly normálně jako ženské (a ne jako plastové krejčovské panny nebo onkologické pacientky). Ted jsou masážovány reklamami Gilette a spol a mají pocit jak jsou IN (a pěkně přispívají těmto firmám na miliardové zisky). Ale nechápu proč potom nezačnou od hlavy - tam je těch chlupů zdaleka nejvíc a pořád rostou, nemá to logiku
Ale ta hlava bude asi taky brzy následovat ...
Co je ovšem úplně ujeté, že se začínají sekat a oškubávat už i někteří chlapi

Zensky si holily nohy uz nekdy od staroveku, ty 10-20 let 

a podpazi a prirozeni take... ivo, zkus si neco precist o starovekem egyptu
ja nevim proc ty das nekterejm vecem jeste absurdnejsi rozmer, nez jakej maj samy o sobe
jinak ivo, uvedomujes si, co to je estetika a odlisnost vkusu? btw. oralni sex s chlupatici, to pro me osobne taky neni nic zadouciho... a brojit proti parfemum a hygiene, ktera v tehle zemi ma tak ubohou uroven, to je opravdu hodne divne. zde zase priklad - je mi porad milejsi zenska, ktera to s parfemem mozna trochu prehnala (na svuj parfem/kolinskou si brzo zvyknes a predstanes znat miru - to se muze stat kazdemu), kdyz to teda nejsou zive kvety, nez nejaka zpocena... ale zase je to asi vec vkusu 

Zpocena a chlupata - to je MASO!
Ja si myslim, ze Ivo ma to stastie, ze nema prirodzene chpatu manzelku, takze asi nema paru...
Ivo, keby si videl, ako vypada priemerna stredoeuropska zenska, ked sa neholi.... myslim, ze by sa Ti to FAKT nepacilo. Naopak, keby si vedel, kolko zien sa holi (nepocitam dojicky z JZD Chvojkovice Brod), tak by si bol prekvapeny. Urcite je to nad 90%. Garantujem. Aspon u zien do 40 rokov.

Ja si myslim, ze Ivo ma to stastie, ze nema prirodzene chpatu manzelku, takze asi nema paru...

Ivo, keby si videl, ako vypada priemerna stredoeuropska zenska, ked sa neholi.... myslim, ze by sa Ti to FAKT nepacilo. Naopak, keby si vedel, kolko zien sa holi (nepocitam dojicky z JZD Chvojkovice Brod), tak by si bol prekvapeny. Urcite je to nad 90%. Garantujem. Aspon u zien do 40 rokov.
jo a jeste, jak si nakous ty vlasy - vlasy a vousy si prece kazdy kulturni clovek taky upravuje, striha, ci holi... u ochlupeni je to to same. to ze jsou tyto casti tela ve spolecnosti zpravidla skryte prece neznamena, ze maji pusobit mene kulturne, nez hlava, ci tvar. nebo ti to neprijde logicke?
rozhodne je to hygienickejsie nez mat pod pazuchami (pripadne 'tam dole' amazonsky prales), ja to robim a nehanbim sa za to - a zene sa to paci a to je hlavneIvo píše:J

samozrejme su ludia ktorym sa prales vsade kde to len ide + smrad potu vyslovene paci - proti gustu ziadny disputat, napriklad v japonsku su automaty na pouzite zenske gatky takze....
ze ta to este dokaze prekvapitbiscuit píše: ja nevim proc ty das nekterejm vecem jeste absurdnejsi rozmer, nez jakej maj samy o sobe

TO! presne!!biscuit píše:btw. oralni sex s chlupatici, to pro me osobne taky neni nic zadouciho.

Odstranění pralesa prostě přidá opticky pár cmdendy píše:rozhodne je to hygienickejsie nez mat pod pazuchami (pripadne 'tam dole' amazonsky prales), ja to robim a nehanbim sa za to - a zene sa to paci a to je hlavne)))

na druhou stranu jsou lidi, co maji radi suchy zip.
Jestli už se hlasuje, tak já jsem pro ty oholený