Veď to bola paráda, hlavne SŠ, VŠ. Tie spolužiačky a intrákové "orgie"..
Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Dendy: čo si mal šikanu, hehe?
klingac: nie, ale proste mne sa paci byt dospely sebestacny clovek a rozhodovat sam za seba (aj s pripadnymi nasledkami rozhodnuti)... jasne, v detstve bola aj kopa super zazitkov, ale napriklad si nemyslim ze decko ma nejak menej starosti ako dospely clovek, skorej naopak mam dokonca pocit.. len su to starosti i eho typu ako tie dospele... ale pre decko v jeho veku su rovnako zasadne ako tie nase "dospelacke".. okrem ineho kopu zbytocnosti mu do hlavy tlacia v skole, hromadu nezmyselnych prikazov musi pocuvat, atd atd
hovorim, ja by som nemenil
dospeli to maju podla mna lahsie ako deti
(mam 37 rokov)
hovorim, ja by som nemenil
Naposledy upravil(a) dendy dne 08 bře 2014 10:12, celkem upraveno 2 x.
To budeš tak jako tak dříve nebo pozdějidendy píše:
ja by som nechcel,byt znovu decko ani nahodou![]()
ivo: hahaha no dufam ze nez to zacne prichadzat uz budu dostupe "upgrady" na telesnu schranku aby sa to dalo zastavit ci otocit
)
Dendy: ale áno, veď úplne súhlasím, tie starosti sú vždy, aj v detstve. Takto sa aspoň rozhoduješ sám za seba.
Len som podpichoval
Ale vrátiť sa do detských "nohavíc" by som občas chcel. Pekné spomienky. Tešenie sa na veľké prázdniny... atď..
Hry, bunkre, naháňačky, .. proste paráda. Stále sme boli vonku v lese, voľačo piekli.. To sa z dnešnou dobou zrejme nedá
porovnať. Čo počúvam, je problém decká vyšikovať vôbec von na vzduch od tých výdobitkov techniky. V našej dobe práve naopak.
Doma nás neudržalo ani 5 párov divých byvolov.
Len som podpichoval
Ale vrátiť sa do detských "nohavíc" by som občas chcel. Pekné spomienky. Tešenie sa na veľké prázdniny... atď..
Hry, bunkre, naháňačky, .. proste paráda. Stále sme boli vonku v lese, voľačo piekli.. To sa z dnešnou dobou zrejme nedá
porovnať. Čo počúvam, je problém decká vyšikovať vôbec von na vzduch od tých výdobitkov techniky. V našej dobe práve naopak.
Doma nás neudržalo ani 5 párov divých byvolov.
klingac : ani dnesne deti maju uplne ine detstvo , ako my ..
Mám pocit že my jsme na tom byli lépe ...
to sa neda porovnavat .. ja som tiez mal pocit , ked mi otec rozpraval zazitky z jeho detstva , ze sa mali lepsie .
A naše děti taky budou myslet že se měly lépe než jejich děti 
Ty si zatial bezdetny, ze ...dendy píše:... ale napriklad si nemyslim ze decko ma nejak menej starosti ako dospely clovek...
Děcko je úplně v pohodě - tak do 6-7 let úplně bez starostí, potom jen trošku starostí (vše za něj řeší rodiče) 
za mňa úplný súhlasIvo píše:Mám pocit že my jsme na tom byli lépe ...
ked uz by som mal byt dieta, urcite by som radsej chcel byt dieta dnes nez pred 30 rokmi...
No já jsem občas míval takové snové vize stát se znovu tím předchozím dítětem, ale se současným vědomím a stavem mysli - že by to byla sranda