Uz tento stacil...dendy píše:podla mna na to nahravanie si mala dat este vacsi vystrih ...
Iveta Bartošová - Když ticho zpívá
Re: Iveta Bartošová - Když ticho zpívá
Myslim, ze odpoved je jasna..Cyril píše:Dokonale receno. Tragikomedie. Proc proboha nezmeni profesi?

No, já vidím asi Krampola. Pokud mě oči neklamou.TOM-Thak píše:Kazdopadne co sou ti dva zac?
Ten tam nevím co dělájackies píše:No, já vidím asi Krampola. Pokud mě oči neklamou.TOM-Thak píše:Kazdopadne co sou ti dva zac?

hele to je on: http://www.simekjarek.cz/skladatel/skladatel.html
Nejlepší je fotogalerie 
a aktuality

a aktuality
Hele neni ten Jarek nekdo z nas? Priznejte se!!! To jeho domaci "studio" vypada jako typickej domaci hudebni koutek... Kazdopadne kdyz ho vidim, obzvlaste tu odhalenou hrud, asi bych se bal s nim spolupracovat...
Taky me to napadlo, ze je to nekdo z Ezone
, ale zase nerad bych nekoho urazil v jeho pripade hh.
Kazdopadne troufam si rict, ze level domacich pracovist sel rapidne nahoru. Tenhle typek tam nic moc nema.. klavesky budou pravdepodobne nejaka yamaha a bedny M-audio.

Kazdopadne troufam si rict, ze level domacich pracovist sel rapidne nahoru. Tenhle typek tam nic moc nema.. klavesky budou pravdepodobne nejaka yamaha a bedny M-audio.
no sak chlapik co produkuje hudbu pre lady gaga ma IBA macbook a male 2oktavove klavesy, inak ziadny outboard... takze dneska uz sa da kvalitny pophit (alebo obecne kvalitny track) upiect cely aj bez akehokolvek outboardu len v kompe ... to neni o vybave to je o sikovnosti a talente ...
To mas pravdu, ale jen jsem tim chtel rict, ze to neni nekdo z ezone, pac tu uroven lidi vzrostla.dendy píše:no sak chlapik co produkuje hudbu pre lady gaga ma IBA macbook a male 2oktavove klavesy, inak ziadny outboard... takze dneska uz sa da kvalitny pophit (alebo obecne kvalitny track) upiect cely aj bez akehokolvek outboardu len v kompe ... to neni o vybave to je o sikovnosti a talente ...
No typek ma macbook a klavesy to jsem videl, ale uz si nepamatuju co mel za repraky.
Hele nedlazdily plakaty z bravicka s timhle clovekem pred lety steny divcich pokoju? Myslim ze si rikal Simi...?
- ReaktoplazmAR
ok, som to jaCyril píše:Hele neni ten Jarek nekdo z nas? Priznejte se!!!

no myslim ze keby si to bol ty tak tie jej skladby by mali o trosku viac industrialnejsi charakter...ReaktoplazmAR píše:ok, som to jaCyril píše:Hele neni ten Jarek nekdo z nas? Priznejte se!!!ale ten "gumi-vohoz" na main page mi požičal pomeje..

- SoundsFine
Bulvár by měl být ze zákona zakázán.
To co se píše o Bartošové v bulváru je lež.
Škoda, že se nedá těm sviním ubránit.
To co se píše o Bartošové v bulváru je lež.
Škoda, že se nedá těm sviním ubránit.
Naposledy upravil(a) SoundsFine dne 05 kvě 2011 01:39, celkem upraveno 3 x.
Jeste si zapomnel doplnit:
"staci kdyz to sjedeme tak dvakrat..o zbytek uz se postara autotune
"
"staci kdyz to sjedeme tak dvakrat..o zbytek uz se postara autotune