Jaký film vás v poslední době zaujal ? (nemusi být nový)

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
tomy45

Re: Jaký film vás v poslední době zaujal ? (nemusi být nový)

Příspěvek od tomy45 »

EXCOM píše:Amelia ma fantasticky soundtrack, to je hudba ktora sa da pocuvat donemoty a stale je co pocuvat
Presne!

dendy

Příspěvek od dendy »

biscuit píše:audrey je vyborna, nechapu jak nekdo muze jeji rozkosny ksichtik oznacit za priblbly vyraz, vrrrrrr :twisted:
uff.. dufam ze na zraze nedostanem cez drzku :-D

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

dendy píše:
biscuit píše:audrey je vyborna, nechapu jak nekdo muze jeji rozkosny ksichtik oznacit za priblbly vyraz, vrrrrrr :twisted:
uff.. dufam ze na zraze nedostanem cez drzku :-D
To uz teraz neni "IN" :-)

Brainwashing :wink:

c9000

Příspěvek od c9000 »

No nevím Ta herečka, co hraje Amélku je dle mě uplně nádherná, krásný velký oči, je taková přirozená, ne jako příšera Salma Hayek, nebo Angelina. :wink:
Ale je fakt že ten film se nikdy nebude líbit skupině lidí, co žerou Vina Diesela a snímky typu nezvratný osud :)

Muži co zírají na kozy: Z toho jsem byl v rozpacích, silné herecké obsazení, skoro to del traileru vypadalo na druhýho Lebowskyho. Ale je to prostě splácanina.
Cloony tam má skvělou roli. Ten film prakticky táhne jenom on. Ale fakt jsem nevěděl co si o tom myslet.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

dendy píše:uff.. dufam ze na zraze nedostanem cez drzku :-D
beru si boxera, teleskop a fotku chucka norrise :!:
c9000 píše:..ne jako příšera Salma Hayek..
videls od soumraku do usvitu? tam teda za priseru byla, ale nez se v ni promenila.. kdo by odolal?! a jako frida byla taky extremne prirozena - srostly oboci, knir.. co bys chtel vic? ;) na tu mi nesahej..
Naposledy upravil(a) biscuit dne 04 kvě 2010 10:43, celkem upraveno 1 x.

c9000

Příspěvek od c9000 »

Ještě jsem nedávno viděl film Ctihodný občan.
typickej důkaz jak může nedostatečně odvážná režije zkazit skvělý námět filmu. Začátek vypadal slibně, přibližně do tříčtvrtin filmu jsem se výborně bavil. Pak to ale dostalo přesně ten nudnej očekávanej americkej konec. :( Všechno špatně. Kdyby to dotočily s trochou odvahy a advokáti by podlehli a pustili ho z vězení, byl by tu uplně ekxkluzivní snímek. Bohužel takto zapadl do tuctovosti průměrné americké produkce.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Amelie z Montmartru je straslivej, uchylnej film pro mlady levicovy "umelce", sorry hosi :) Audrey Tautou uplne nesnasim, mam vzdycky chut ji ten diblikovskej ksicht nakopat :) Jako ony by nektery ty "obrazy" z filmu a napady nebyly vubec spatny, soundtrack hezkej, ale celkove z toho sala neco, co me strasne rozciluje. Takova naka poza, ten typ lidi, co se koukaj na Felliniho atd. za kazdou cenu (pac je to "aaaartovy") a to treba i na silvestra, kdy kazdej normalni clovek chlemta pivo u Silvestru na Nove!

Berte me s (malou) rezervou :)

Wohma

Příspěvek od Wohma »

Hm, ja zas mam zkusenost, ze artovi snobove nemaji Amelii radi :wink:

c9000

Příspěvek od c9000 »

Cyril píše:Amelie z Montmartru je straslivej, uchylnej film pro mlady levicovy "umelce", sorry hosi :) Audrey Tautou uplne nesnasim, mam vzdycky chut ji ten diblikovskej ksicht nakopat :) Jako ony by nektery ty "obrazy" z filmu a napady nebyly vubec spatny, soundtrack hezkej, ale celkove z toho sala neco, co me strasne rozciluje. Takova naka poza, ten typ lidi, co se koukaj na Felliniho atd. za kazdou cenu (pac je to "aaaartovy") a to treba i na silvestra, kdy kazdej normalni clovek chlemta pivo u Silvestru na Nove!

Berte me s (malou) rezervou :)

Metalista no, typický. :wink:

dendy

Příspěvek od dendy »

biscuit píše:fotku chucka norrise :!:
to snad nie... prosim tu fotku si neber, to by bolo prilis !!
c9000 píše:..ne jako příšera Salma Hayek..
tak nahodou v desperadovi bola neskutocne sexi... na salmu si nedam dopustit :-) teraz uz je stara skatula ale zamladi to bola ina kava :)

delay

Příspěvek od delay »

tomy45 píše:
EXCOM píše:Amelia ma fantasticky soundtrack, to je hudba ktora sa da pocuvat donemoty a stale je co pocuvat
Presne!
Dokonalost.

c9000

Příspěvek od c9000 »

no, každej vidíme "sexy" v něčem jiným, mě třeba v desperadovi nepřišla právě moc sexy. Když už tak v té Frídě to bylo lepší.

delay

Příspěvek od delay »

c9000 píše:no, každej vidíme "sexy" v něčem jiným, mě třeba v desperadovi nepřišla právě moc sexy. Když už tak v té Frídě to bylo lepší.
Zřejmě máš rád depilační a holící předehry... 8)

c9000

Příspěvek od c9000 »

delay píše:
c9000 píše:no, každej vidíme "sexy" v něčem jiným, mě třeba v desperadovi nepřišla právě moc sexy. Když už tak v té Frídě to bylo lepší.
Zřejmě máš rád depilační a holící předehry... 8)
:) No byla tam taková šmudla, to je fakt, poopravil bych to, nebyla tam uplně "sexy" ale bylo to přirozenější, než rozpáraný sukně namaštěný těla a výstřih takovej že se nemůžeš ani podívat jinam :wink:

dendy

Příspěvek od dendy »

hahahahaha :-D :-D pomooc, zacina so tu zvrhavat .. este pride na pretras debata holenia intimnych partii a uz sme kompletny :mrgreen:

Odpovědět