Presne!EXCOM píše:Amelia ma fantasticky soundtrack, to je hudba ktora sa da pocuvat donemoty a stale je co pocuvat
Jaký film vás v poslední době zaujal ? (nemusi být nový)
Re: Jaký film vás v poslední době zaujal ? (nemusi být nový)
uff.. dufam ze na zraze nedostanem cez drzkubiscuit píše:audrey je vyborna, nechapu jak nekdo muze jeji rozkosny ksichtik oznacit za priblbly vyraz, vrrrrrr

To uz teraz neni "IN"dendy píše:uff.. dufam ze na zraze nedostanem cez drzkubiscuit píše:audrey je vyborna, nechapu jak nekdo muze jeji rozkosny ksichtik oznacit za priblbly vyraz, vrrrrrr

Brainwashing

No nevím Ta herečka, co hraje Amélku je dle mě uplně nádherná, krásný velký oči, je taková přirozená, ne jako příšera Salma Hayek, nebo Angelina.
Ale je fakt že ten film se nikdy nebude líbit skupině lidí, co žerou Vina Diesela a snímky typu nezvratný osud
Muži co zírají na kozy: Z toho jsem byl v rozpacích, silné herecké obsazení, skoro to del traileru vypadalo na druhýho Lebowskyho. Ale je to prostě splácanina.
Cloony tam má skvělou roli. Ten film prakticky táhne jenom on. Ale fakt jsem nevěděl co si o tom myslet.

Ale je fakt že ten film se nikdy nebude líbit skupině lidí, co žerou Vina Diesela a snímky typu nezvratný osud

Muži co zírají na kozy: Z toho jsem byl v rozpacích, silné herecké obsazení, skoro to del traileru vypadalo na druhýho Lebowskyho. Ale je to prostě splácanina.
Cloony tam má skvělou roli. Ten film prakticky táhne jenom on. Ale fakt jsem nevěděl co si o tom myslet.
beru si boxera, teleskop a fotku chucka norrisedendy píše:uff.. dufam ze na zraze nedostanem cez drzku

videls od soumraku do usvitu? tam teda za priseru byla, ale nez se v ni promenila.. kdo by odolal?! a jako frida byla taky extremne prirozena - srostly oboci, knir.. co bys chtel vic?c9000 píše:..ne jako příšera Salma Hayek..

Naposledy upravil(a) biscuit dne 04 kvě 2010 10:43, celkem upraveno 1 x.
Ještě jsem nedávno viděl film Ctihodný občan.
typickej důkaz jak může nedostatečně odvážná režije zkazit skvělý námět filmu. Začátek vypadal slibně, přibližně do tříčtvrtin filmu jsem se výborně bavil. Pak to ale dostalo přesně ten nudnej očekávanej americkej konec.
Všechno špatně. Kdyby to dotočily s trochou odvahy a advokáti by podlehli a pustili ho z vězení, byl by tu uplně ekxkluzivní snímek. Bohužel takto zapadl do tuctovosti průměrné americké produkce.
typickej důkaz jak může nedostatečně odvážná režije zkazit skvělý námět filmu. Začátek vypadal slibně, přibližně do tříčtvrtin filmu jsem se výborně bavil. Pak to ale dostalo přesně ten nudnej očekávanej americkej konec.

Amelie z Montmartru je straslivej, uchylnej film pro mlady levicovy "umelce", sorry hosi
Audrey Tautou uplne nesnasim, mam vzdycky chut ji ten diblikovskej ksicht nakopat
Jako ony by nektery ty "obrazy" z filmu a napady nebyly vubec spatny, soundtrack hezkej, ale celkove z toho sala neco, co me strasne rozciluje. Takova naka poza, ten typ lidi, co se koukaj na Felliniho atd. za kazdou cenu (pac je to "aaaartovy") a to treba i na silvestra, kdy kazdej normalni clovek chlemta pivo u Silvestru na Nove!
Berte me s (malou) rezervou

Hm, ja zas mam zkusenost, ze artovi snobove nemaji Amelii radi 

Cyril píše:Amelie z Montmartru je straslivej, uchylnej film pro mlady levicovy "umelce", sorry hosiAudrey Tautou uplne nesnasim, mam vzdycky chut ji ten diblikovskej ksicht nakopat
Jako ony by nektery ty "obrazy" z filmu a napady nebyly vubec spatny, soundtrack hezkej, ale celkove z toho sala neco, co me strasne rozciluje. Takova naka poza, ten typ lidi, co se koukaj na Felliniho atd. za kazdou cenu (pac je to "aaaartovy") a to treba i na silvestra, kdy kazdej normalni clovek chlemta pivo u Silvestru na Nove!
Metalista no, typický.

to snad nie... prosim tu fotku si neber, to by bolo prilis !!biscuit píše:fotku chucka norrise
tak nahodou v desperadovi bola neskutocne sexi... na salmu si nedam dopustitc9000 píše:..ne jako příšera Salma Hayek..

no, každej vidíme "sexy" v něčem jiným, mě třeba v desperadovi nepřišla právě moc sexy. Když už tak v té Frídě to bylo lepší.
Zřejmě máš rád depilační a holící předehry...c9000 píše:no, každej vidíme "sexy" v něčem jiným, mě třeba v desperadovi nepřišla právě moc sexy. Když už tak v té Frídě to bylo lepší.

delay píše:Zřejmě máš rád depilační a holící předehry...c9000 píše:no, každej vidíme "sexy" v něčem jiným, mě třeba v desperadovi nepřišla právě moc sexy. Když už tak v té Frídě to bylo lepší.

hahahahaha
pomooc, zacina so tu zvrhavat .. este pride na pretras debata holenia intimnych partii a uz sme kompletny