jinak ja vcera daval machete - je to blbost, ale mam pro podobny filmy, ktery si na nic nehrajou a odlehcene pobavi, slabost.
Jaký film vás v poslední době zaujal ? (nemusi být nový)
Re: Jaký film vás v poslední době zaujal ? (nemusi být nový)
jo tak tenhle film uz dohanim radu let, protoze hudbu doors mam z tyhle doby asi nejradeji (spolu s hendrixem)
urcite kouknu, doufam ze je k dispozici i 1080p verze 
jinak ja vcera daval machete - je to blbost, ale mam pro podobny filmy, ktery si na nic nehrajou a odlehcene pobavi, slabost.
cekal jsem, ze to bude dobry, ale skutecnost predcila ma ocekavani. mazec nejvetsi.
Kromě toho jak dobře je to natočený a jak Kilmer hraje Morrisona, je pro mě největší mazec to, že Val všechny songy i nazpíval!
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
sice je to tu o filmoch co nas zaujali ale neda mi male varovanie ...som vcera pozrel I AM NUMBER FOUR a musim vsetkych varovat pred tymto filmom.. skutocne exemplarna hovadina
) v podstate teenage love story movie ktory sa hra na velke scifi ... v niecom mi to pripomina tu upirsku hovadinu Sumrak.. podobna komercna zlatanina a hanba zanru .. 
Já sem skouknul toho nájemníka a Polanski mne opět nezklamal. BTW. Výbornej je od něj Ghostwriter.
FOUR LIONS - těžký budget, britský. Komedie o teroristech, člověk se i zasměje místama.
lvi jsou na predchozi strance.. mne to moc nebavilo, nemam rad pitomce a moc veci mi tam k smichu neprislo.. vyjimku tvori sefinspektor clouseau ze surete, to je muj oblibenej blb (ale jen sellers) 
Světová invaze čistě likvidační zábava... vypnout mozek a hurá do mimozemskejch šmejdů! 
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Prave som sa vratil z kina z x-men: first class a som spokojny... Velmi slusne pokracovanie... A mlady magneto bol zahrany famozne
Pelf: ked uz je rec o likvidacnej zabave - tesim sa na transformers 3
urcite pojdem na 3D verziu, mozno si zoberem sluchatka s oblubenou hudbou ( kedze pri tomto filme budu dialogy a nejaky kvazi dej aj tak nepodstatne) a budem si vychutnavat vizual... Z ukazok to vyzera ze Bay opat posuva limity epickej rezby 
Pelf: ked uz je rec o likvidacnej zabave - tesim sa na transformers 3
dendy: vypadá to, že Michael Bay nezklame, ale souhlasím, že v některých případech je nejlepší si jen užít vizuál a nezkoumat děj
...když už se bavíme o military sci-fi, tohle byl na svoji dobu luxusní kousek
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Tak dnes jdu na tu invazi, snad to přežiju
(nee do kina 
Ivo v pohodě, zas takový jatka to nejsou.. v tomhle směru Světovou invazi hravě překonávají všichni Ryanové, Čety atd. 
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Nemyslel jsem kvuli brutalitě ale kvůli mentalitě
Ale snad to seržant zvádne 
Tak k tomu už můžu jen dodat - připrav se na ryze americkou armádní mentalitu (tedy mozkové buňky do režimu standby, resp. off), audiovizuálně je to ale zábavné (předpokládám že máš HD verzi) 
Studio ATLAS
Studio ATLAS