Jaký film vás v poslední době zaujal ? (nemusi být nový)

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
Vlad

Re: Jaký film vás v poslední době zaujal ? (nemusi být nový)

Příspěvek od Vlad »

já jim to tentokrát mile rád dal. Myslím že to na velkém plátně stojí za to. Rozhodně to je na min. 2 shlédnutí

Fractal

Příspěvek od Fractal »

Kingdom of Heaven se zapnutým Pilgrim's guide! Poučné!

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Mně nejde o vstupné, ale o ten strašný hluk v kině. Byl jsem naposledy na Avatarovi a celý film jsem proseděl se zacpanýma ušima ...

c9000

Příspěvek od c9000 »

:D proc proboha? ceska multikina nejsou nijak extra hlasita.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Pro návštěvníky diskoték a metalových koncertů asi ne :))

Ale člověk míní a pánbůh mění ... nechal jsem se právě přemluvit a jdeme na to dnes večer do Liberce ... Špunty do uší budu mít s sebou

Vlad

Příspěvek od Vlad »

pravda, každý máme hranici "hluku" někde jinde a vesměs záleží na kvalitě ozvučení kinosálu. Já si nemůžu stěžovat na Cinestar Anděl.
Na Avatarovi jsem byl v Imax Flora a pamatuju si že to bylo taky víc nahlas, ale chápal jsem to jako umocnění 3D.
Snad máte v Liberci dobrý zvuk. Menší sál je lepší (moje zkušenost)
Jinak v Praze je absolutně nejlepší zvukový zážitek v kinu Mat

dendy

Příspěvek od dendy »

Vlad píše:já jim to tentokrát mile rád dal. Myslím že to na velkém plátně stojí za to. Rozhodně to je na min. 2 shlédnutí
ano presne.. nelutujem ze som na tom bol v kine, na velkom platne s velkym zvukom velmi emotivne ..

KonradOx

Příspěvek od KonradOx »

Cloud Atlas mi prišiel seriózne...gejský. Tie ich poučnosti o rovnoprávnosti černochov, rešpektovaní slobody, víťazstve čistej lásky a dopade našich činov...kamón, to je jak z nejakej teplej prílohy časopisu Ohník alebo pokynov pre seminár adventistov. Film neponúka žiadne riešenia, iba prezentuje 100x otrepané najbanálnejšie pravdy, ešte tam chýbali kašľajúce siroty, ochrana zvierat a domáce násilie. Rozhodne nič moc, a ten domov dochodcov bol dokonale trápny a absolútne nepasujúci. Vysoká podobnosť s Inception, podobne zmatený film kráčajúci nevyrovnaným krokom k neistému cieľu.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Tak jsme se právě vrátili z Atlasu mraků ... takže jsem naplněn čerstvými dojmy ... Mluvili jsme opravdu o stejném filmu ? :wink:

Jediná pozitivní věc byla že zvuk byl relativně tichý a vizuál efektní a profesionální. Jinak musím říct že jsem dost trpěl ... přečkat ty nekonečné tři hodiny povrchního iritujícího chaosu, klišé, prázdného patosu a balastu vznešeně předstírající nějaké veliké umění a něco hlubokého, se spoustou nechutností, přišlo mi to jako takový nekonečný MTV klip, kde se každou vteřinu mění nesouvisející rušivé střihy (to bylo velmi ubíjející), s banálně, neorganicky a polopatě implantovanými "hlubokými", "dojemnými" a quasi duchovními pravdami na závěr. Nic co by se mě nějak sebeméně hlouběji dotklo emocionálně nebo jinak (a přitom se filmy nechám velmi snadno pohltit), bylo mi úplně a naprosto ukradené co se tam každému stane, jestli někoho podříznou nebo zastřelí nebo ne ... Pár paralelních, podivně vypocených klišoidních příběhů s podobnými postavami kde se děly podobné věci (všichni se většinou jen řezali, mlátili, stříleli atd,) - nic víc, všechno takové povrchní vyumělkované, prázdné. Kdybych nemusel sedět v kině, tak to po půlhodině s úlevou vypnu ... (takže vidíme jak je všechno relativní a stejná věc vyvolává úplně odlišné dojmy ...)
Manželka, se kterou jsme na tom byli, z toho kupodivu měla úplně stejné dojmy (i když je jinak náš vkus občas dost jiný)

Když to shrnu - větší sračku už jsem fakt dlouho neviděl :) pardon, škoda těch tří ztracených hodin (jen moje upřímné subjektivní dojmy, nic víc ..) . A tak jsem se na ten film těšil a čekal něco inspirujícího, hlubokého ..

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

c9000 píše::D proc proboha? ceska multikina nejsou nijak extra hlasita.
prijde ti? ja si beru do kina vzdycky spunty. a to jsem zvyklej na party PA.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Z tohoto hlediska jsem byl dnes velmi překvapen. Měl jsem špunty v kapse, ale zvuk byl takový jako bych si ho nastavil sám (decentní a spíše slabší než silnější). Špunty vůbec nebyly třeba

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

S tym zvukom to bude individualne.. Ja si ale nepamatam, ze by sa mi dakedy zdalo v kine hlasno..

biscuit

Příspěvek od biscuit »

ja jo, nekdy je to nevkusne nahlas. nejhorsi zazitek byl asi trosecnik, kdysi davno - to nestihal uz ani aparat :-) a jsem taky spis ten typ cloveka, co ma rad filmy hlasiteji pro podtrzeni atmosfery.

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

Mozem potvrdit, i ked nie som casty navstevnik kin, ze zvuk je dost namax. Pametam si, ze v Eurovei ked som bol na Inception, tak slaky zneli skoro ako metalove gitary. Zo srandy som vytiahol iPhone a dal recording zvuku a cumel som ako puk kolko ukazuju palicky dB.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

tak kazdy to citi inak .. moja zena mi aj doma furt nadava , ze nam to moc reve, ked daco pozerame so synom .. v lete sme boli na ice age 4 a madagascar 3 a pohodicka .. zniesol by som aj viac .. ale bolo to tak akurat ..

Odpovědět