Jaký film vás v poslední době zaujal ? (nemusi být nový)

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
matucha

Příspěvek od matucha »

jo to je super klasika

dendy

Příspěvek od dendy »

ten remake som videl ale viac sa mi pacil original.. mal viac tazivu atmosferu...

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Factorum - pekne :)
Kdo zna Bukowskeho mozna oceni.
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

bledule

Příspěvek od bledule »

EDEN LAKE

to mě fakt dostalo,je to "sice" kategorie slasher horor,ale fakt mi z toho bylo skoro blbě a nebylo to kvůli krvi.Britskej film bez happy endu /sorry/

http://www.csfd.cz/film/246283-eden-lake/

Nová bondovka QOS celkem ušla a zcela mě zklamal Temný rytíř,fakt nevím co na tom všichni maj,asi je to tím že filmy s Batmanem nemusím.

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

Bledule: Na The Dark Knight mají lidé hlavně Jokera. Pozoruj toho herce, co hraje Jokera a snad uvidíš, co na tom lidé mají, tady nejde o Batmana, ale o Jokera. Je to jedna z nejlépe zahraných rolí, co jsem kdy viděl, ne-li vůbec nejlepší.

kexik

Příspěvek od kexik »

Acid Punk píše:Factorum - pekne :)
Kdo zna Bukowskeho mozna oceni.
factotum, nie factorum... to si schvalne pozriem, imo sa podla tohto dielka film spravit neda

bledule

Příspěvek od bledule »

Jindy2: Ale jo ten Joker se mi líbil jak komíhal jazykem a měl takový ty tiky,ale mě to celý silně nudilo,tak jsem to sjel nadvakrát a finále protrpěl...A tak vždy bezpečně poznám,že to není nic pro mě :D
Přečet jsem o tom kde co,hodnocení na CSFD to mělo neskutečný,ale i tak jedna kvalitně zahraná role film roku nedělá.

Faktotum bylo dobrý,ale víc se mi líbil starší BARFLY ,kde hraje Chinaskiho Mickey Rourke.....

Jo a Funny Games se mi taky líbilo,dobrý psycho

rastis

Příspěvek od rastis »

Jindy2 píše:... Je to jedna z nejlépe zahraných rolí, co jsem kdy viděl, ne-li vůbec nejlepší...
:)

rozhodne som sa z neho neposral am rozhodne som videl vela lepsie zvladnutych roli. nic proti chalanovi, nech mu je Zem lahka. film inak docela nuda.

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

Hehe, Funny Games je hustá věc, konečně film se špatnym koncem :)

Jinak Joker, no, mě ten herecký výkon přišel prostě opravdu dobrý, on se na to připravoval Stanislawskeho metodou a zjevně to přehnal, protože se z toho zasebevraždil.

No jiné filmy, doporučuji třeba Sejmi je všechny, taková parodie na akční filmy - týpek tam brutálně zabíjí lidi mrkví. Dobrý :)

rastis

Příspěvek od rastis »

Jindy2 píše:...on se na to připravoval Stanislawskeho metodou a zjevně to přehnal, protože se z toho zasebevraždil....
no jasne - presne tak to muselo byt :)

kexik

Příspěvek od kexik »

mozem odporucit noveho bonda. ked chcete niekoho nasrat, kupte mu listok

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

co ja viem..., Joker v batmanovy... dojde mi to ako nejaky vyhypovany PR clanok a bidnuty na postavu Jokera :)

ale je pravda ze ten film mi nic nepovedal..

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

rastis píše:
Jindy2 píše:...on se na to připravoval Stanislawskeho metodou a zjevně to přehnal, protože se z toho zasebevraždil....
jo, tak to bylo :)

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

bledule píše:EDEN LAKE

to mě fakt dostalo,je to "sice" kategorie slasher horor,ale fakt mi z toho bylo skoro blbě a nebylo to kvůli krvi.Britskej film bez happy endu /sorry/

http://www.csfd.cz/film/246283-eden-lake/

tak z EDEN LAKE mam jeste tet trauma a to jsem ho videl pred vic jak tydnem... asi opravdu nejdrsnejsi film co byl natocenej... brrrrrrr... musim uznat ze splnil na 100% svuj ucel.... v kine bych se z tho asi pos.... :)

rastis

Příspěvek od rastis »

Jindy2 píše:
rastis píše:
jo, tak to bylo :)
vedel som, ze za vsetko moze Stanislaw, nech to bol ktokolvek :)

Odpovědět