Proč tap? Já si dnes asi sedím na vedení.mONOGRAm píše:abuse: ja mam pri pozerani almodovarovych emocionalit vzdy pocit, ze este par minut a zacnem /tap odpusti/ menstruovat.
Nemyslels LEP?
že mám v ikoně plotnu neznamená, že sem žena

Začalo to slibně ... ale dost mě tam iritovala Angelina Jolie ... jednak že byla stále i ve vypjatých situacích vždy precizně stylově oblečená a super nalíčená a jednak to bylo čím dál hysteričtější ... Věta "where is my son ?" už pro mě začala být dost velký alergent jak film postupovalJindy2 píše:Novy film Vymena / Changeling od Eastwooda je take dost slusny, vcera jsem to daval, je to dost napinavy, ale smutny.
Ten je super, ale už jsme ho na předchozích stránkách podrobně probrali několikrátJindy2 píše:Jo, a kdyby nekdo mel chut na brutalni akcni vyplach bez pocitacovych triku jako za starych casu, velmi doporucuju film Taken / 96 hodin s Liamem Neesonem. Tak dobry akcni film, navic bezvadne natoceny a zrezirovany, jsem nevidel uz spoustu let. Za posledni dobu jsem se u toho bavil jako u zadneho filmu.
Jasne, moj pohlad na problematiku to tiez nijako nezmenilo... Ale nic som od toho filmu neocakaval, a bol som preto vo vysledku velmi prijemne prekvapeny.Jindy2 píše:Tak neni to spatny, ale pro me celkem nuda (na to, jak kazda recenze hlasa, jak je to uzasny a zmeni mi to pohled na Izrael/Palestinu - nestalo se)...on to neni ani tak film, jako spis dokument, takze je to ukecany, hodne. Misty surrealisticke to urcite je. Ze se tam v Gaze nebo kde dejou zverstva, jsem vedel i bez tohohle filmu. Znovu to videt urcite nemusim, ale spatny to urcite neni.styx_oarsman píše:Valcik s Basirom. Animovany film o vojne v Libanone v 1982, izraelska produkcia, miestami az surrealisticka zalezitost... odporucam.