Jaký film vás v poslední době zaujal ? (nemusi být nový)

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
TAP

Příspěvek od TAP »

mONOGRAm píše:abuse: ja mam pri pozerani almodovarovych emocionalit vzdy pocit, ze este par minut a zacnem /tap odpusti/ menstruovat.
Proč tap? Já si dnes asi sedím na vedení.
Nemyslels LEP?

že mám v ikoně plotnu neznamená, že sem žena 8-)

mONOGRAm

Příspěvek od mONOGRAm »

TAP: sorree, bro´v

mONOGRAm

Příspěvek od mONOGRAm »

priebezne pytonacky flyin circus a zaujali i
Blindess a remake klasiky z 1951 -
The day the earth stood still.
a tiez bol dobry Sleuth /zatial som zhliadol tiez len remake/

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

Novy film Vymena / Changeling od Eastwooda je take dost slusny, vcera jsem to daval, je to dost napinavy, ale smutny.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Jindy2 píše:Novy film Vymena / Changeling od Eastwooda je take dost slusny, vcera jsem to daval, je to dost napinavy, ale smutny.
Začalo to slibně ... ale dost mě tam iritovala Angelina Jolie ... jednak že byla stále i ve vypjatých situacích vždy precizně stylově oblečená a super nalíčená a jednak to bylo čím dál hysteričtější ... Věta "where is my son ?" už pro mě začala být dost velký alergent jak film postupoval :)

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

Ivo: Jj, to jeji hysterceni a opakovani tech vet "this is not my son" mi taky lezlo hodne na nervy...no ale ta hlavni pointa, kterou odkryje asi v pulce filmu ten malej kluk, to me celkem dostalo, to jsem necekal - vis asi, o cem mluvim.

Ja teda jinak Angelinu obecne vubec nemusim, takze me irituje skoro vsude ;) Ale Eastwooda muzu, toci dobre filmy, sic depky, ale kvalitni. Tohle neni vyjimka a myslim, ze je to opet docela silnej zazitek.

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

Jo, a kdyby nekdo mel chut na brutalni akcni vyplach bez pocitacovych triku jako za starych casu, velmi doporucuju film Taken / 96 hodin s Liamem Neesonem. Tak dobry akcni film, navic bezvadne natoceny a zrezirovany, jsem nevidel uz spoustu let. Za posledni dobu jsem se u toho bavil jako u zadneho filmu.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Jindy2 píše:Jo, a kdyby nekdo mel chut na brutalni akcni vyplach bez pocitacovych triku jako za starych casu, velmi doporucuju film Taken / 96 hodin s Liamem Neesonem. Tak dobry akcni film, navic bezvadne natoceny a zrezirovany, jsem nevidel uz spoustu let. Za posledni dobu jsem se u toho bavil jako u zadneho filmu.
Ten je super, ale už jsme ho na předchozích stránkách podrobně probrali několikrát :wink: :)

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

Ivo: aha, to mi uniklo :oops: ono je to taky uz rok stary, ja si toho vsiml az ted...no chci vic takovych filmu, ne ty jejich novodobe preplacane sracky co nemaji poradny zacatek ani poradny konec...

bledule

Příspěvek od bledule »

rocknrolla-namachrovaná nuda
body of lies-neskutečná slabota
outlander-jak pejsek a kočička vařili dort
zeitgeist-paranoidní propaganda nějakejch sektářů nebo co...
max payne-trapas
postal-bizardní úlet
the rocker-zasmál jsem se,ale nic extra
boj o oheň-příjemnej experiment
reservoir dogs-trefa,mistrovský dílo

styx_oarsman

Příspěvek od styx_oarsman »

Jindy2 píše:
styx_oarsman píše:Valcik s Basirom. Animovany film o vojne v Libanone v 1982, izraelska produkcia, miestami az surrealisticka zalezitost... odporucam.
Tak neni to spatny, ale pro me celkem nuda (na to, jak kazda recenze hlasa, jak je to uzasny a zmeni mi to pohled na Izrael/Palestinu - nestalo se)...on to neni ani tak film, jako spis dokument, takze je to ukecany, hodne. Misty surrealisticke to urcite je. Ze se tam v Gaze nebo kde dejou zverstva, jsem vedel i bez tohohle filmu. Znovu to videt urcite nemusim, ale spatny to urcite neni.
Jasne, moj pohlad na problematiku to tiez nijako nezmenilo... Ale nic som od toho filmu neocakaval, a bol som preto vo vysledku velmi prijemne prekvapeny.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Chtěli jsme se podívat na nějaké scfi, tak jsem vyhrabal Sunshine, které jsem zatím ještě neviděl ... a docela lituju času stráveného sledováním tohoto filmu ... Jediné pozitivní momenty byly záběry slunce a jeho okolí ... plus to, že chyběl obvyklý úvodní půlhodinový rozjezd na seznámení s aktuální politickou a osobní pozemskou situací ... Jinak to bylo hodně morbidní a hysterické s nesmyslnou závěrečnou vyvražďovačkou a vznešeným sebeobětováním ve stylu všech podobných filmů ... ach jo .. kdy už někdo udělá nějaké pěkné zajímavé scifi bez patologických účastníků výpravy a jejich decimace ...

delay

Příspěvek od delay »

Definitly Maybe - Dobrá "neblbá" oddechovka

biscuit

Příspěvek od biscuit »

nevim jestli tu nekdo zminoval la confidential. ja to videl az celkem nedavno a zaradilo se to mezi moje nej filmy..
taky earth se mi libil - to bych poustel klausovi jako loop, dokud by "dobrovolne" nepriznal pravdu...

delay

Příspěvek od delay »

LA Confidential je dobrá kriminálka. Earth beru jako tip, díky.

Odpovědět