Jaký film vás v poslední době zaujal ? (nemusi být nový)
vim, ze je to legracni hodnotit podle pouzityho fontu, ale kdyz vidim ten font co je v traileru 2012, tak to na me hned krici BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBééééééééééé(čko).
Nicmene ta vlna valici se pres "mont everest" je fakt hroziva. Asi by si meli vsichni poridit obojzivelny letadla, rybarsky pruty a odsolovace vody.
Nicmene ta vlna valici se pres "mont everest" je fakt hroziva. Asi by si meli vsichni poridit obojzivelny letadla, rybarsky pruty a odsolovace vody.
No a co, ze to je becko?
... ja to beru jako nostalgickou zalezitost... jako decka jsme cuceli na prvniho terminatora na sumivych vhskach... a ASTALA VISTA BABY - to byla hlaska...
Zasla jsem loni i na posledniho Ramba a byla jsem mile prekvapena... jednak tim, ze Sylvestr jeste zije, ze ma porad jakz takz svaly a taky, ze kdyz se tam objevil v jednom zaberu jako prepadavac (klasicka scenka v kazdem dile), tak jsem se usmivala jako to decko... ))
...ja se tesim, becko nebecko!
... ja to beru jako nostalgickou zalezitost... jako decka jsme cuceli na prvniho terminatora na sumivych vhskach... a ASTALA VISTA BABY - to byla hlaska...
Zasla jsem loni i na posledniho Ramba a byla jsem mile prekvapena... jednak tim, ze Sylvestr jeste zije, ze ma porad jakz takz svaly a taky, ze kdyz se tam objevil v jednom zaberu jako prepadavac (klasicka scenka v kazdem dile), tak jsem se usmivala jako to decko... ))
...ja se tesim, becko nebecko!
no dyt to nikdo netvrdi... ja chapu, ze to patrilo k Rambovi... jenom nechapu, proc pise, ze je to roztomily film ve spojitosti s mym nostalgickym usmevem (ktery patril k jedine scene ve filmu) a pak to doplni sestrihem nejvic BRUTAL scen z celeho snimku...Kermitak píše:lep: myslim ze matucha se nevyjadroval k terminatorovi
to mi prijde jako bulvar...
pomichal to jako pejsek a kocicka, kdyz varili dortik...