V negativnom slova zmysle ma zaujal dokument End Game. Strasna sracka o nezmysloch ako Novy svetovy poriadok. Prisernost ako Zeitgeist, len totalne dotiahnuta do dokonalosti. Neuveritelne kam az siaha fantazia antiglobalistov. A co je horsie, ze vzdy sa najdu tupci, ktori tomu veria. (Veria ze cely svet riadi par rockefelerovcov, ktori ale paradoxne napriek svojej absolutnej moci dovolia, aby ich odhalovali takyto spasitelia sveta s analogovym diktafonikom v ruke:-) )
dendy píše:dano ty masochista, co si sa pustil do ulohy zhliadnut vsetky konspiracne filmy co existuju ? )
to ked som si stiahol Zeitgeist tak mi pri tom poslali aj toto... trvalo mi to asi 2 tyzdne kym som tento 2 hodinovy film pozrel cely, lebo som tolko bludov nezvladal naraz
Running scared( útěk před strachem),
výborný snímek nabitý akcí a napětím, skvělými hereckými výkony, super věc do kina a hlavně dal jsem si ten film dvakrát posobě a vůbec mi to nevadilo, doporučuju s titulkama. K.Roden mě v tomhle snímku hodně překvapil. Hezky pojatá role, která mu dle mého názoru padla jak ušitá. Doporučuji
Mám ho doma , ještě jsem nějak nedostal náladu/odvahu se na něj podívat, a to díky tomu bookletu. a taky kvůli tomu že je to Lynchovo no jeho čas příjde.
BOBBY http://www.csfd.cz/film/43023-bobby/
Celkem zajímavej snímek o atentátu na RFK. Narozdíl od ostatních podobných filmů sem nezachytil žádný americký patos ala Hollywood, přestože ve snímku hraje spousty známých herců...
KAYKO píše:Dano, o com je presne ten Sloni muz? Nieco sa mi mari, ze podla skutocnej udalosti, o nejakom postihnutom chlapikovi, ktoreho ukazovali v cirkuse.
Je to tak, myslím že měl mozkovou obrnu, která mu zdeformovala tvar lebky, ale uvnitř to byl pořád citlivý vnímavý člověk... Nejlepší LYNCH: Stojí z ato vidět i podruhé.
kdyz uz lynch, tak lost highway. film, kterej snad nelze pochopit, presto ho mam uchovanej v hlave jako jeden z nejlepsich, co jsem videl. mozna prave proto, ze ho vlastne nechapu a presto si netroufam rict, ze je to blbost. mystickej film
biscuit píše:kdyz uz lynch, tak lost highway. film, kterej snad nelze pochopit, presto ho mam uchovanej v hlave jako jeden z nejlepsich, co jsem videl. mozna prave proto, ze ho vlastne nechapu a presto si netroufam rict, ze je to blbost. mystickej film
Neco podobného by se dalo tvrdit i u Mulholland Drive (nevim jak sou tam ty "L"), ten jeho poslední film jsem pro jistotu vynechal