Jednoduše vytvořit ceník (katalog) a email newsletter ?
Re: Jednoduše vytvořit ceník (katalog) a email newsletter ?
Už jsme to probrali, je to jednodušší než jsem si myslel
Díky za tip. Akorát ted vytvoříme nějakou grafickou šablonu a totéž pro katalog/ceníky (kde se dá navíc třídit libovolně podle kategorií atd) a bude to
Naposledy upravil(a) Ivo dne 19 čer 2013 16:36, celkem upraveno 1 x.
ivo : pekny mail je html .. cize mozes pouzit lubobolny HTML editor ..
Ano, řekli mi, že to bude na podkladě stejných adminů jaké mám ted (grafik může udělat pěknou šablonu) a já si tam budu moct snadno vytvářet aktuální newslettery a odesílat je.
Jak se říká - one lives and learns
Jak se říká - one lives and learns
existuju sa mostatne sluzby specializovane cisto na newsletter, ktore poskytuju spravidla ovela vacsi komfort, spolahlivost a moznosti nez rozne moduly do cms systemov...
nasa firma dlhe roky pouzivala system E-circle, nedavno sme presli na Optivo... urcite nieco take existuju aj na SK/CZ trhu.. Tieto systemy specializovane na posielanie casto poskytuju aj dobre analyzy toho aka je uspesnost/clickrate na obsah newsletteru co ti pomoze optimalizovat marketingove strategie...
samozrejme to su financne o nieco narocnejsie riesenia nez maly newsletter modul do existujuceho cms-ka
nasa firma dlhe roky pouzivala system E-circle, nedavno sme presli na Optivo... urcite nieco take existuju aj na SK/CZ trhu.. Tieto systemy specializovane na posielanie casto poskytuju aj dobre analyzy toho aka je uspesnost/clickrate na obsah newsletteru co ti pomoze optimalizovat marketingove strategie...
samozrejme to su financne o nieco narocnejsie riesenia nez maly newsletter modul do existujuceho cms-ka