Microsoftu asi stiska ritku

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Pytkin
Moderátor

Re: Microsoftu asi stiska ritku

Příspěvek od Pytkin »

dendy píše:no vidite a napriek tomu co pisete o androide aha hyn aky successs.. ono je to asi hlavne o marketingu
tak android ma vyhodu , ze ho montuju vsade .. aj do tych najlacnejsich zariadeni .. kere su sice dost nepouzitelne (ako pisem v predchadzajucom prispevku) , ale zase sa ich zrejme preda vela .. A beznemu cloveku , co v podstate len telefonuje , prima maily a otvara stranky .. Tak tomu android moze uplne postacovat .. hlavne ze je ten mobil lacny ..

PELF
Profesionál

Příspěvek od PELF »

mimochodem, když už se tady řeší microsoftí řiťostisk, tak zrovna jsem narazil na tohle http://www.novinky.cz/internet-a-pc/308 ... avani.html ..asi na tom nebudou zas tak mizerně (což je ostatně zase mně u řiti) :)
Naposledy upravil(a) PELF dne 19 črc 2013 11:14, celkem upraveno 1 x.
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

no pekne :

Microsoft zahájil prodej nového tabletu loni v říjnu spolu s operačním systémem Windows 8, avšak na trhu se tablet zatím příliš dobře neprodává. Microsoft proto snížil cenu přístroje o 150 dolarů na 349 dolarů.

PELF
Profesionál

Příspěvek od PELF »

ano, tak má fungovat trh.. snížíme cenu, to je přece fajn zpráva .. Windows 8 jsem pořídil legálně za 400Kč, takže s cenovou politikou MS jsem celkem spokojen :)
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Jo to bol pekny tah od MS , ze dal update windowsu za malu sumu ..

Odpovědět