Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Já nejsem moc přesvědčený o ničem
) Hledám a hlavně v praxi ověřuju ... ale šaolinská praxe je stejná i dnes 
- soimmo_two
No hlavně je dobré se zamyslet nad našim podnebným pásem !
A druhá věc je genetika, kterou máme každý jinou. Někdo to mléko prostě v pohodě využije, protože na to ty enzymy má.
A druhá věc je genetika, kterou máme každý jinou. Někdo to mléko prostě v pohodě využije, protože na to ty enzymy má.
Jirka Štolfa
to je dobre, ze jeste nejsi ten starej pes, jako kterej mi nekdy pripadasIvo píše:Já nejsem moc přesvědčený o ničem)
jednoznacne, i kdyz mne slo hlavne o to vyzdvihnuti vyznamu mlika z historickyho pohledu a z pohledu lidi, kteri treba trpi hladomorem dnes..soimmo_two píše:A druhá věc je genetika, kterou máme každý jinou. Někdo to mléko prostě v pohodě využije, protože na to ty enzymy má.
Zajímavý a pěkný rozhovor... i když ne přímo k tématu, přesto se tady průběžně řeší i léčení chorob atp.
http://xman.idnes.cz/fyzioterapeut-pave ... hovory_fro
http://xman.idnes.cz/fyzioterapeut-pave ... hovory_fro
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
jezis to je shit hodnej novy...
nedavno jedna pani rekla, ze nejsou nezdrave potraviny, jsou jen nezdrava mnozstvi. coz osobne povazuju za nejvetsi pravdu v oblasti vyzivy, jaka jen muze byt.
nedavno jedna pani rekla, ze nejsou nezdrave potraviny, jsou jen nezdrava mnozstvi. coz osobne povazuju za nejvetsi pravdu v oblasti vyzivy, jaka jen muze byt.
Nejen nezdravá množství, ale (hlavně) nezdravé kombinace, čas, a konstelace 
- soimmo_two
A třeba je nezdravá jenom blbá nálada. 
Jirka Štolfa
ted jsem videl dokument o simpanzech. jedi uplne vsechno, vcetne mensich opic, jejichz mladata lovi... paviani si zase pochutnavali na krabech napr.
Všude se teď řeší koňské maso a k čemu při těch kontrolách může dojít, je někdy fakt "konina"
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... -maso.html
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
a pritom konske maso je jedno z nejlepsich...
feo: jasne a pak hned maso psa a kocky. lidsky taky neni uplne marny
pelf: no akorat demence novinek je neuveritelna:
"Hovězí koláče tak byly vhodné i pro vegany."
"V masových kuličkách od stejné firmy, jež měly podle obalu obsahovat hovězí a jehněčí, sice maso bylo, ale žádné hovězí."
pelf: no akorat demence novinek je neuveritelna:
"Hovězí koláče tak byly vhodné i pro vegany."
"V masových kuličkách od stejné firmy, jež měly podle obalu obsahovat hovězí a jehněčí, sice maso bylo, ale žádné hovězí."
co mas proti konim? jeden z mala zivocichu, co musi mit stale cerstvou potravu a hlavne staly prisun kysliku...
nic, prave ze az natolik, ze bych jejich maso mel velky odpor pozrit, stejne jako maso psa, kocky, kytovce nebo dokonce cloveka... nemluvim ani o chuti ani o nutricnich hodnotach a jinych biologickych kvalitach