Nejepší kompaktní foták IV/2011 ? :)
Re: Nejepší kompaktní foták IV/2011 ? :)
Ten iskysoft to převede do jakéhokoliv formátu ... Takže pak už nějaké iMovie nehraje roli ... Jinak poté co jsem (opět) vyzkoušel Sony Vegas, jsem navždy opustil (proti tomu) dost neobratnou a uživatelsky nepřívětivou upravu videí v iMovie, FinalCut Pro apod ...
nixx: o tri prispevky vys..
Jé, sorry - nevšiml jsem si, že je to stejný odkaz... 

ivo : video je dobre spracovavat v nativnom formate .. kazda konverzia do ineho formatu degraduje kvalitu .. pokial to teda nekonvertujes do uncompressed formatu , o com pochybujem ..
Pár zmenšených komprimovaných fotek pro zajímavost (bez jakýchkoliv postprodukčních uprav)

no mozna 2012... ale... myslim, ze tomuhle pisek a sul vadit nebude, zadny pohyblivy casti.
fuha, tak toto bude buducnost... minimalne pre fotenie malymi zariadeniami
Posledni dobou jsem kompakty moc nesledoval, takze mozna hloupa otazka, ale k tem Ivovym fotkam: To ten kompakt ma nejakou technologii pro umele snizeni hloubky ostrosti? Ve vysledku to vypada dost pekne, akorat treba u toho Buddhy to v nekterych castech fotky trochu pokulhava.
pokulhava to na vsetkych 

matucha: Hustý...
Tady je odkaz, kdyby někdo hledal... https://www.lytro.com
Tady je odkaz, kdyby někdo hledal... https://www.lytro.com
kexik: No treba na te prvni mi to prijde uplne v pohode. Je ale fakt, ze kdyz se na to zamerim, tak najdu problemovy mista skoro vsude 

jezis ja som si to ani nevsimol .. aj som si hovoril ze na kompakt ako pekne foti .. a to je umele .. na tom budhovi je to dost velke peklo 

chlapci, ptal jsem se na to uz na minuly strance a ivo na to odpovidal 

Tak zopakuju ještě jednou: ty fotky kde je rozostřené pozadí byly foceny ve SPECIÁLNÍM NESTANDARDNÍM REŽIMU - "objekt s rozostřeným pozadím" (líbí se mi to pro daný účel, ale jasně že je to umělá úprava - je to Sony umělý post procesing
Normálně to takhle nefotí a i v tomto režimu se to nepovede vždy, a za určitých okolností (malá nebo velká vzdálenost od objektu apod.) to není možné provést (hlášení na displeji)