Nové stránky
Re: Nové stránky
Jo ... uff, koukám že i iPad to má podobné ... no nic, jde se ještě ladit ... Na velkých počítačích je to ok ... Normálně se to zobrazuje takto:

Na mym "velkym pocitaci" je to taky blbe
(neprekryva se to, ale R u REFERENCE se dotyka te leve svislice). Jinak pekny stranky.

mne to zase uplne na cca 10 sekund zamrzlo cely pocitac... co je teda celkom nic mocIvo píše:http://www.savitastudio.com - už fungují i přehrávače, s nimi byl docela opruz , ale nakonec se podařilo že fungují a zároven je u nich jednoduchý admin na řazení a přídávání nových tracků (plus se mění přehrávač v závislosti na prohlížeči) Další ukázky se tam ted teprve budou přidávat ...
Tak nevím jestli to nebude chyba spíš v tvém počítači ... nemá to důvod dělat ... (a zatím nikomu nedělalo). Zkus znovu
A zkusil jsi to ještě jednou ?
to uz mam nacitane v pamati tak to nie je relevantna informacia... ale po praci mozem vymazat vsetko a skusit este raz
Ted jsme to právě před chvílí testovali někde kde se to načítalo poprvé a zároven měřilo nástroji pro vývojáře - doba načítání byla 0,3-1s
Jasně, díky ...
www.lecive-nastroje.cz (ladící provoz, ještě se během dneška spustí slideshow uvodních fotek, odstraní se překlepy atd.)
celkom fajn .. aj design sa mi paci ..
Pěkný. Jediná drobnost - zvýraznění nákupního košíku je designově trochu mimo. Ale je to vidět 

To bylo moje přání - aby když člověk něco uloží do kouzelné truhlice, aby se trochu rozsvítila 

Nové stránky Velvet Sound už skoro hotové www.velvetsound.net (ještě se pracuje na detailech)