Nové stránky
Nové stránky
V rámci celkové pěrestrojky ted postupně dělám nové stránky nebo předělávám staré ... Našel jsem skvělého grafika, těším se na další spolupráci s ním. Kdyby to někoho zajímalo, už hotové jsou www.hudebni-terapie.cz a v anglické verzi www.music-art-therapy.com Ted se dodělaly lehce atmosferické stránky www.savitayoga.com . Ještě pořád řeším audio přehrávač, je tam pořád ten yahoo přehrávač,ale rád bych tam dal nějaký nativní. Hned na to pak navážou www.lecive-nastroje.cz a pak kompletní redesign a upgrade www.velvetsound.net a www.studio.savita.cz
Dnes kromě toho vyšlo nové CD:

Re: Nové stránky
"staré" weby velvet a savita na mě působí asi o 2 ligy lépe a profesionálněji. Nelíbí se mi fonty, to přeblikávání barev je úplně špatně, celkový dojem = nic moc.
Mně se to líbí moc a stejně i cílovým skupinám u nás i v zahraničí (podle mnoha dosavadních feedbacků) - a o to myslím jde ... Mně se zase moc nelíbí takové ty běžné nudné "moderní" pravoúhlé stránky (jako ve Wordu), které vypadají všechny skoro stejně a kterých je většina
Jinak myslím že "úplně špatně" tam není nic (nebo podle jakých parametrů nebo kodexů ? ), je to "úplně dobře" jen se to subjektivně nemusí někomu líbít, což je v pohodě a normální ...
a ty tvoje stare stranky jsou ted teda uplne spatne? nebo jsou oba ty styly uplne dobre?
Je fajn, ze se ti to libi, ale je celkem zbytecne k tomu prekecavat lidi, co ti davaj feedback;)
Já k tomu nikoho nepřekecávám , pro mě je feedback zajímavý a důležitý ... jde jen o poměr, když se to bude 98% lidí nelíbit, bude to k zamyšlení, když to bude naopak, tak to asi splnilo účel ... (vždycky je 100+ 1 možných řešení a žádné se nebude líbit všem ) Staré stránky nebyly nahrazeny , ty pořád normálně nezávisle běží a jsou úplně v pohodě .. toto je něco jiného - to jsou úplně nové stránky ... Ty stávající jsou fajn, ale jsou už tak 10 let staré (savita.cz), a struktura i obsah (nemluvě o předpotopní html struktuře, žádný admin atd.) jsou už trošku neaktuální .. takže i ty bude třeba časem aktualizovat
mne sa ten design tiez moc nepaci .. pri savitajoga mi vadi , ze je tam vzdy velky obrazok a k informaciam musis skrolovat dolu ..
Pytkin, ale to je celkem běžné a normální ... mrkni namátkou na http://www.apple.com/mac/ (a na jakékoliv menu = velký obrázek a pro jakékoliv informace musíš scrollovat vždycky dolů) http://www.novinky.cz atd 
Ale v pohodě, já nic neobhajuju a respektuju vaše dojmy
Ale v pohodě, já nic neobhajuju a respektuju vaše dojmy
Tak je to takovej slusnej navrat k pocatkum webu s novymi moznostmi vetsich obrazku
. Dulezity je jestli si tam cilovka najde svoje informace.
Ano, nezastírám, že se mi líbí "old school" webdesign
A ty moderní styly méně ... Ano - jde o cílovku ... a povahu stránek ... Savita yoga jsou podstatou stránky atmosferické , designové, kde samotné informace jsou doplnující ... Je jasné že u prodejních webů jako velvetsound nebo léčivé nástroje apod. je primární snadno a rychle dostupný obsah a info
a tomu se to zase přizpůsobí
Shodou okolností zrovna před minutou jsem dostal mail (od cílovky
ze Svycarska:
"Wow I truly love your new website: the colors, photos and descriptions are just shiny"
Je to sranda ... ale jak říkala už Božena Němcová - "není na světě člověk ten aby se zavděčil lidem všem"
Shodou okolností zrovna před minutou jsem dostal mail (od cílovky
"Wow I truly love your new website: the colors, photos and descriptions are just shiny"
Je to sranda ... ale jak říkala už Božena Němcová - "není na světě člověk ten aby se zavděčil lidem všem"
To nemá smysl dál komentovat, jen bych podotkl, že by to šlo udělat tak, aby to bylo designové a éterické a přitom se to líbilo standardnímu audiozoňákovi (což je člověk řekněme slušně webgramotný). Tohle to není.
mne sa tie nove tiez nepaci.. hlavne VelvetSound ale aj Savita vyzeraju sucasne, ale ak ich zmenis na ten styl ako tie ostatne bude to jednoznacne krok s5 a hlavne naozaj objektivne to vyzera menej profesionalne .. ako profik z branze musim povedat ze taketo weby sa robili 10-12 rokov dozadu.. ale tak ak tvrdis ze cielovej skupine sa to paci .. nuz .. proti gustu ziadny disputat
aj ked, na to sa da aj povedat ze cielovej skupine sa pacia aj relacie Farma a Hotel Paradise
Musis trosku ludia aj vychovavat k estetickemu citeniu, ludia su vo vseobecnosti konzumne hovada bez stipky vkusu
))))) no ale kadopadne kedze uz to mas hotove asi na tom aj tak nic menit nebudes takze nase kritiky su viac menej zbytocne uz 
ono sa da robit dizajn tak, ze v ramci kontextu stranky posobi presne tak ako ma, a zaroven vyzera sucasne a hlavne profi
napriklad :

aj ked, na to sa da aj povedat ze cielovej skupine sa pacia aj relacie Farma a Hotel Paradise
ono sa da robit dizajn tak, ze v ramci kontextu stranky posobi presne tak ako ma, a zaroven vyzera sucasne a hlavne profi
napriklad :
Dendy: a to je přesně ten běžný styl co se mně osobně strašně nelíbí ... informačně přeplácané, neosobní, pravoúhlé, tabulkovité, malé, "wordovské", obyčejně schematické, tuctové, bez atmosfery (můj subjektivní dojem) - prodej počítačů, welness, filmy, svaz kaktusářů, to samé ... template free nebo za 2,50 USD ... Mně upřímně řečeno moc nezajímá co je "in" , ale co je pěkné a co se mi líbí. A možná právě proto, že webů v tom stylu, co jsi ukázal je dnes vysázených sto milionů (všechny podobné), tak něco jiného je možná vítané ... A 10-12 roků nazad ?
"In" mánie jde celkem mimo mě ... Beatles se hráli před 50 lety, Mozart před 250 lety ... a máloco je z dnešní tvorby lepšího
Jiné argumenty jsou pro mě zajímavé a podnětné, ale že něco se tak dělalo před pár lety a dnes ne - to je pro mě naprosto irelevantní.
Ale opravdu nemám potřebu tady něco obhajovat ... dal jsem to jsem jen pro zajímavost, kdyby někoho zajímala ta tematika ...
Vasku: to chce klid a rozlišovat mezi subjektivním dojmem a objektivní realitou
Ale opravdu nemám potřebu tady něco obhajovat ... dal jsem to jsem jen pro zajímavost, kdyby někoho zajímala ta tematika ...
Vasku: to chce klid a rozlišovat mezi subjektivním dojmem a objektivní realitou
Naposledy upravil(a) Ivo dne 28 čer 2012 13:19, celkem upraveno 1 x.
No mně se v zásadě ty nové Ivovy stránky líbí. Je to zase něco jiného než obvyklá produkce.
Mimochodem chci si dát dohromady můj web a hledám nějakého desingera. Kdyby jste o někom věděli, tak pástněte link ať se můžu mrknout na jeho práce.
Mimochodem chci si dát dohromady můj web a hledám nějakého desingera. Kdyby jste o někom věděli, tak pástněte link ať se můžu mrknout na jeho práce.
Vasek ? Ten všechno přesně ví ...co je dobře a co je špatně
takže udělat objektivně dokonalý web by neměl být problém 
Dendy : ted na to koukám ještě jednou, nemůžu si pomoct , to mi osobně připadá strašně nevkusné, neosobní, robotické, bez nápadu a originality, jak leták z kauflandu ... můžeš to použít na jogu i prodej chleba, počítačů nebo dámských vložek ... jako od někoho, kdo těchto templatů denně chrlí 300 ... modré obláčky, pár linek, drobné texty kam se podíváš ... jako pop music v rádiu, k tomu bych lidi vychovával dost nerad ... to snad i free templaty v iwebu jsou zajímavější ... Ale opět : jen můj dojem, nic víc
Dendy : ted na to koukám ještě jednou, nemůžu si pomoct , to mi osobně připadá strašně nevkusné, neosobní, robotické, bez nápadu a originality, jak leták z kauflandu ... můžeš to použít na jogu i prodej chleba, počítačů nebo dámských vložek ... jako od někoho, kdo těchto templatů denně chrlí 300 ... modré obláčky, pár linek, drobné texty kam se podíváš ... jako pop music v rádiu, k tomu bych lidi vychovával dost nerad ... to snad i free templaty v iwebu jsou zajímavější ... Ale opět : jen můj dojem, nic víc