Nové stránky

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
Ivo
Moderátor

Re: Nové stránky

Příspěvek od Ivo »

Zadal jsem právě firmě Insidea požadavek na design webu Léčivé nástroje cz :wink: (díky bassline za tip) Už to běží tady http://www.facebook.com/LeciveNastroje ohlášení je tady: http://www.lecive-nastroje.cz Tak uvidíme. Tohle už bude něco mezi atmosférou/katalogem a eshopem ... takže tam už by to mělo být jasné a moderní. V tomto případě bych si už takový modernější design dokázal představit ..

dendy

Příspěvek od dendy »

Ivo píše:Chování věcí v různých prohlížečích - to je trošku nightmare ... (třeba v Opeře obecně nefunguje spousta stránek, které jinde v pohodě fungují atd.)
ono pokial na nejakej stranke nieco blbne v Chrome/FFox/Opera/Safari - je to ednoznacne chyba programatora, ze to proste odflakol :-) viem co hovorim, vsetky tieto browsery maju engine dostatocne vyladeny a ich podpora HTML/CSS/JS je spravena na urovni, drzia sa standartov... horsie je to uz s IE, to je nocna mora developerov, hlavne ked ma stranka ficat v 7/8/9 ...

dendy

Příspěvek od dendy »

ivo píše:
dendy píše:farebne su tazke a tmave, proste mi to udrie do oci ze brrr, co to je, len tak nahadzane texty bez zmyslu
Myslíš že jsou ještě tmavší než tyto ? :) http://dendy.sk/ (ted jsem ze zvědavosti podíval ...) , ty tvoje jsou fajn, ale co se týče tmavosti, jsou černé jak bota :) (což vůbec nevadí, ale zajímavé že ti ta mnohem menší tmavost tak vadí tady :)
Moje stranky su slabota to neries :-))) mne sa nepacia uz prilis, ale ja niesom dizajner (hento som si sam vymyslal dizajna podla toho to aj vyzera :-)) ale kedze mi tam aj tak skoro nikto nechodi je to na jednom z poslednych miest veci do ktorych sa mi chce investovat nejaky cas :-))) ale tu kontrast rflexnych farieb na tmavom prostredi bola cielom, bol si niekedy na nejakej psytrance party, vies ako to tam vyzera ? tma, a do too ziaria psychedelicke motivy z plachiet a dekoracii nascietene UVckom :-))

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

dendy : ty uz reagujes aj sam na seba ? :D

to mi pripomina podivne dedictvi : Ty fixlujes i kdyz hras sam proti sobe ? Nikomu to neublizi a hre to pomaha ...

dano

Příspěvek od dano »

:mrgreen:

delay

Příspěvek od delay »

Můžu požádat o názor na svoje nové stránky??? Nechci to tady zbytečně rozmělňovat Ivovi, ale zároveň by si to nezasloužilo ani nové téma, jde mi jen o to, jak to působí... nemám prakticky žádnou zpětnou vazbu.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ved lukasrufer mi pride uplne OK ..

delay

Příspěvek od delay »

Dík, já jsem spíš myslel tyhle naše kapelní:
http://www.citizen37.com, jeslti to třeba není pro návštěvníka nějak zmatený, není to teda uplně hotový (interakce obrázků atd.), ale chtěl sem aby to nějak korespondovalo s hudebním obsahem a nebylo to jen o písmu a fotkách...

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

delay: pekny kapelni stranky

vasek

Příspěvek od vasek »

určitě snesitelný z hlediska orientace, jinak v pohodě, akorát ten vrchní obrázek mi nic moc neříká (nebo jsem něco nepochopil)

delay

Příspěvek od delay »

Dík.

vasek: Jasně, nebylo zatím moc materiálu, ze kterýho bych mohl vařit, tohle kreslila zpěvačka coby motiv k jedný písničce, tak sem z toho udělal vršek, je to rozkouskovaný a ty postavičky budou mít nějakou specifickou funkci (basničky, blog...), zatím jsou polointeraktivní, když to prozkoumáš, bohužel sem taky omezenej tím flash generátorem...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

tie kapelne mi pridu moc "bandzone" a zaroven trosku pre mna neprehladne ..

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Mně na jakýchkoliv stránkách strašně vadí když se načítá jakási animace ... (s progress line)

delay

Příspěvek od delay »

Pytkin píše:tie kapelne mi pridu moc "bandzone" a zaroven trosku pre mna neprehladne ..
Jo, to byl malinko záměr, aby tam byl přehrávač i s playlistem na hlavní stránce, kterej by zároveň mohl hrát po celou dobu návštěvy a taky koncerty, beru to tak, že kdo chce víc, tak si snad zbytek najde. Díky za čas, vím že to není dokonalý.

dendy

Příspěvek od dendy »

delay: moze byt, dost sa mi to paci.. je to kreativne, hlavne ten header stymi srandickami :)
Pytkin píše:dendy : ty uz reagujes aj sam na seba ? :D

to mi pripomina podivne dedictvi : Ty fixlujes i kdyz hras sam proti sobe ? Nikomu to neublizi a hre to pomaha ...
:-)))) haha nie len som zle vlozil citaciu, chybala ivova cast :) doplnene

Odpovědět