Potom uz mozes behat kde chces, furt bude kukat ako herec rovno do objektivu
Pes
Re: Pes
mno a takto zapozoval ten moj, strasne tvrdohlavy ale za zradlo urobi setko aj teraz ma pohlad zapichnuty na piskotu co drzim v ruke

he, fesiak!
Taky se hlásím do klubu "pejskařů"
První pejsek Bulmastif "Monty" 85kg , dále následovala doga "Shrek" , a teď momentálně takové těžší plemeno na výchovu Akita Inu "Kim" tady jako štěně
Občas mu musím silou naznačit kdo je vůdce smečky a trochu ho přidusit
První pejsek Bulmastif "Monty" 85kg , dále následovala doga "Shrek" , a teď momentálně takové těžší plemeno na výchovu Akita Inu "Kim" tady jako štěně
Občas mu musím silou naznačit kdo je vůdce smečky a trochu ho přidusit
- Přílohy
-
nemelo by se tohle tema jmenovat "pozor pes!"?
AKITA INU je vystiznejsie nez "pozor pes". To mas tazku povahu na zvladnutie, Tonyss :-]
- mario.severin
Tak jak jsem v květnu psal, že přítelkyně chce buldočka a já ne, tak jsem už před časem bitvu prohrál. Tohle je sedmiměsíční Dexter (a šestiletá Sandra)
Je hluchý a zadarmo od nějaké "chovatelky" (spíš množitelky
)... (fotky jsou tak tři měsíce staré)
No a tady je se šťastnou "pachatelkou" úspěšného přemlouvání
No a tady je se šťastnou "pachatelkou" úspěšného přemlouvání
- mario.severin
No jo no, přemlouvaly. Té menší to bylo víceméně jedno, ale ta větší chtěla zase psa (když bydlela s rodiči, tak měla Labradora, pak se odstěhovala a měla jenom potkany
)
Na ven je to složitější. Pokud je za bytovkou, tak tam máme hodně velký trávník, takže se vyběhá s malou a má kde vykonat potřebu. Blbý je, že před barákem je frekventovaná silnice, takže stejně většinou má postroj a vodítko. Spíše máme strach z aut. Ale pokud jdeme na procházku k lesu, kde jsou louky, tak není problém ho pustit. Tím, že je hendikepovaný, tak si nás pořád hlídá a nikam daleko se nepustí. Víc mě ale štve, že je hodně přátelský i k cizím lidem a pokud bez vodítka, tak se prostě rozběhne i na třicet metrů (ale není to pravidlem a někdy i na někoho zaštěká).
V podstatě úplně normálně jako se s slyšícím, akorát s tím rozdílem, že všechny povely jsou "zkrz ruku". Takže sedni, zůstaň, přijď apod. Na YT je hodně videí s tématikou hluchý pes a i návody jak cvičit, stejně jako je spousta stránek s "návody" ke cvičení povelů. Navíc je jasné, že tenhle pes není na sportovní aktivity, ale na gauč a do postele.jak to funguje s hluchym pejskem?
Na ven je to složitější. Pokud je za bytovkou, tak tam máme hodně velký trávník, takže se vyběhá s malou a má kde vykonat potřebu. Blbý je, že před barákem je frekventovaná silnice, takže stejně většinou má postroj a vodítko. Spíše máme strach z aut. Ale pokud jdeme na procházku k lesu, kde jsou louky, tak není problém ho pustit. Tím, že je hendikepovaný, tak si nás pořád hlídá a nikam daleko se nepustí. Víc mě ale štve, že je hodně přátelský i k cizím lidem a pokud bez vodítka, tak se prostě rozběhne i na třicet metrů (ale není to pravidlem a někdy i na někoho zaštěká).
Jak tak na neho kukam... mozno on vnima len ultrazvuk...
No to psy robia, toto.
Ale aj tak je pekne, ze ho bez sluchu vobec pustite bez voditka. Ked sa pozriem okolo seba, tak vsade vidim tie "navijaky" - to je hruza. Psy uplne zblbnute z toho. Neposluchaju, nevedia ci to bzdi panecek, alebo sa prave niekde zamotali.
mario.severin píše: Víc mě ale štve, že je hodně přátelský i k cizím lidem a pokud bez vodítka, tak se prostě rozběhne i na třicet metrů (ale není to pravidlem a někdy i na někoho zaštěká).
Ale aj tak je pekne, ze ho bez sluchu vobec pustite bez voditka. Ked sa pozriem okolo seba, tak vsade vidim tie "navijaky" - to je hruza. Psy uplne zblbnute z toho. Neposluchaju, nevedia ci to bzdi panecek, alebo sa prave niekde zamotali.
no vidis, teraz si taky zlaty ze by som ti dal aj lajk...