uz sa tu rozobera vselico. Tak ma napadlo, o 3 tyzdne si idem po stena velkeho cierneho bradaca (velky cierny knirac, Black Giant Schnauzer).

Mam aj fenku IZI, pre mna najkrajsi orech pod slnkom

Bude to uz v poradi moj 3. Akela, treti velky bradac (meno podla sefa vlcej svorky v Knihe Dzungli).
Zaujimalo by ma, ci tu niekto z vas sa venuje psom. Od narodenia bol pri mne pes, kedze byvam v rodinnom dome, vzdy bol pes u nas ako dalsi clen rodiny, strazca a tak je tomu doteraz. Nechodim na vystavy, ani nie som typek akych mozno vidiet teraz dost, ktory ma psa (podla mna az prilis) do extremu, pusteneho k telu. Myslim si, ze som typ cloveka, ktory berie psa ako spolocnika, clena rodiny, strazcu, ale v tom "zdravom" zmysle.
Skusal som sa registrovat na forach pre majitelov psov, ale sodoma-gomora...

Preto si myslim, ze tu mozno bude kategoricky zaradeny "bezny chovatel", ak tu taki su, je vacsia moznost dozvediet sa nieco a hlavne zrozumitelnejsie, viac.
Zaujimalo by ma napriklad, ako vy cvicite psov, s akou stravou pre ne mate naj skusenosti (nielen podla chem. rozboru), ako ich ucite zakl. veciam, ktore sa mne vzdy podarili za dost dlhy cas (naucit psa vymocit sa vonku, aj ked byva v koterci a je pusteny dnu, do bytu, domu), a i.
Pripadne nejake stretavky a tak