Připojení na internet na Praze 2
Připojení na internet na Praze 2
Mohli byste pls nekdo poradit, co mam poridit, kdyz do bytu neni zavedena pevna linka? Nakej bezdrat, neco pres telefon, upc... Fakt nevim, co tady frci, ale shanim neco co nejlevnejsiho pro svoji tetu 

Čí to byl proboha nápad se timdle živit??
CZFree.net, takovej peknej projekt to byl a tak se to zvrhlo :-/ Co jsem nedavno koukal, tak drtiva vetsina uzivatelu resi jenom jak se pres nej levne (a v 99% nacerno) pripojit k netu, pripadne jak na poskytovani pripojeni vydelat 

Naposledy upravil(a) Kermitak dne 13 srp 2007 11:43, celkem upraveno 1 x.
Cyril: trochu jsem to preformuloval. Delej tam co chces, ja jsem jenom smutnej z toho, co se z CZfree stalo (nikdo nic nevymysli, jenom konzumuje co vymysleli jini) a ze CZFree.net se pro vetsinu lidi stalo synonymem pripojeni k Netu. Ale tak je to asi se vsim co se moc rozsiri, nema cenu se tim nicit.
konkretne na praze 2 mam zkusenost, ze staci wifi
okolo je hodne firem a kavarna.. ale s timhle je to misto od mista
jinak doma mam upc a nemuzu si stezovat, neustale zlepsujou kvalitu pripojeni. ted uz mi dokonce zrusili fup. na druhou stranu nasim tedka docela zavarili s tim, ze jim nabidli nejaky dalsi sluzby a napsali blbe novou smlouvu (nepochopitelne zmenili zpusob platby ze SIPO na slozenku) a jelikoz si nasi nevsimli, ze v SIPO nemaj zapoctenej kabel, nezaplatili. UPC je pak bez upozorneni odstiplo - docela nechutnej pristup k zakaznikovi, kterej poctive dlouhodobe plati a odebira krom internetu i kabelTV a VOIP - sorry za to odboceni

jinak doma mam upc a nemuzu si stezovat, neustale zlepsujou kvalitu pripojeni. ted uz mi dokonce zrusili fup. na druhou stranu nasim tedka docela zavarili s tim, ze jim nabidli nejaky dalsi sluzby a napsali blbe novou smlouvu (nepochopitelne zmenili zpusob platby ze SIPO na slozenku) a jelikoz si nasi nevsimli, ze v SIPO nemaj zapoctenej kabel, nezaplatili. UPC je pak bez upozorneni odstiplo - docela nechutnej pristup k zakaznikovi, kterej poctive dlouhodobe plati a odebira krom internetu i kabelTV a VOIP - sorry za to odboceni
Jo UPC teď zrušilo FUP snad u všech jejich tarifů Chello. Když jsem to zjistil, přehlásil jsem se z tarifu UPC Classic (asi 1300 kč / měsíc) na tarif UPC Easy (asi 550 kč / měsíc), protože UPC Classic jsem měl jenom kvůli velkému FUP, což bylo 60 GB. Teď už je to jedno, FUP je zrušený, takže je to fakt paráda - a nějaká snížená rychlost u toho UPC Easy mi nevadí.
Jinak chladnokrevné jednání ke stálým zákazníkům ze strany UPC je věc, která byla řešena i na NOVĚ, myslím v Na vlastní oči. Nedivím se tedy ničemu, po tom co jsem o nich slyšel. Ale sám s nimi mám dobré zkušenosti a i několikrát zpožděná platba jim nevadila a net běhal vesele dál. Jsou dobří, UPC doporučuji.
Jinak chladnokrevné jednání ke stálým zákazníkům ze strany UPC je věc, která byla řešena i na NOVĚ, myslím v Na vlastní oči. Nedivím se tedy ničemu, po tom co jsem o nich slyšel. Ale sám s nimi mám dobré zkušenosti a i několikrát zpožděná platba jim nevadila a net běhal vesele dál. Jsou dobří, UPC doporučuji.
Pytkin: nj, chová...ale to např. micro$oft také, ale přesto jejich systém rád používám, protože funguje parádně a vyhovuje mi...to samé s upc - jejich net funguje parádně, za slušné ceny, tak proti nim nic nemám...jasně, že jestli s nimi budu mít vlastní negativní zkušenost, změním názor...
každý má jiný názor, ale jestli máte upc i na slovensku, tak se tam třeba chová jinak a ještě hůř než v česku...
každý má jiný názor, ale jestli máte upc i na slovensku, tak se tam třeba chová jinak a ještě hůř než v česku...
-
- Profesionál
upc ma za sebou na slovensku spinavu kauzu, zahrnujucu media, protimonopolny urad a sudy. nepamatam si presne stav veci, len ze svojvolne porusili rozhodnutie protimonopolneho uradu a zvysili ceny, dokonca tusim retroaktivne. potom na nich nejake obcianske zdruzenia podavali zaloby a manici museli rozdiely v cenach vracat. velka hamba, prinajmensomnathanael píše:Pytkin: nj, chová...ale to např. micro$oft také, ale přesto jejich systém rád používám, protože funguje parádně a vyhovuje mi...to samé s upc - jejich net funguje parádně, za slušné ceny, tak proti nim nic nemám...jasně, že jestli s nimi budu mít vlastní negativní zkušenost, změním názor...