V poslednej dobe mi na YT pred spustením videa vybehujú reklamy, ktoré sa dajú vypnúť až po niekolkých sekundách.
Dá sa to nejak blokovať
čo s tým robíte vy ? jedna možnosť ma napadá, ale YT mám celkom rád a nerád by som ho kvoli tomu stratil..
Tak to by si sa cudoval. Moja babka pozeravala teleshopnig a podla toho si vyberala produkt ktory kupi, alebo videla reklamu a povedala si, toto kupim. Na druhej strane ma reklama aj psychologicky efekt. Napr. si videl reklamu na nejaky produkt, vobec ta to netrapilo ani on nemas vobec zaujem, ale po case, pojdes do obchodu nejaky produkt kupit a ked vyberas, povies si ze tento produkt som uz niekde videl alebo je mi znami, alebo je mi simpaticky (videl si na to zaujimavu peknu reklamu) tak ho vyskusam. To je jedna z moznosti psychologickeho efektu reklami.Ivo píše:Absolutne nechápu kdo a proč tam ty reklamy může dávat a platit za to. Myslím že každého do jednoho to maximálně s..e , každý to vypne hned jak to jde (šel se dívat na něco jiného) a že by se na základě této nevítané reklamy někdo rozhodl pro koupi produktu mi přijde skoro nemožné (spíš naopak)