Ruleta
Re: Ruleta
ale ved to povedal celkom presne.. stale zabudas ze sa nebavime o 1 samostatnom tahu ake o celej serii.. nas zaujima ci seria bude pokracovat..
mas 37 cisiel, z toho 18 ciernych
sanca ze v 1 kole padne cierna je 18/37 = 0.48
sanca ze 2x po sebe padne cierna je (18/37)^2 = 0.23
sanca ze 5x po sebe padne cierna je (18/37)^6 = 0.027
sanca ze 6x po sebe padne cierna je (18/37)^7 = 0.013
... atd
takze - cim viac krat po sebe padne rovnaka farba (alebo ak chces obecne cim dlhsie padaju hodnoty ktore si vopred predpovedal ze budu padat), tym je mensia sanca ze seria bude pokracovat..
mas 37 cisiel, z toho 18 ciernych
sanca ze v 1 kole padne cierna je 18/37 = 0.48
sanca ze 2x po sebe padne cierna je (18/37)^2 = 0.23
sanca ze 5x po sebe padne cierna je (18/37)^6 = 0.027
sanca ze 6x po sebe padne cierna je (18/37)^7 = 0.013
... atd
takze - cim viac krat po sebe padne rovnaka farba (alebo ak chces obecne cim dlhsie padaju hodnoty ktore si vopred predpovedal ze budu padat), tym je mensia sanca ze seria bude pokracovat..
pozri ja "nezabudam" o akom pripade sa kto bavi, lenze ked je raz pouzita terminologia ktora sa vztajuje na jeden pripad a vzapeti sa pouzije terminologia ktora znamena ten druhy pripad tak je naozaj tazke rozpoznat o ktorom pripade kto kedy hovori. Kopa ludi ani nerozumie ze su to dva rozne pripady a miesaju to dokopy.
Ked niekto pouzije terminy ako "seria bude pokracovat" alebo "cim viac krat po sebe padne" alebo "cim dlhsie padaju hodnoty ktore si vopred predpovedal" alebo "ked sa hra trafi do tvojej serie napr. 4-5x po sebe" tak vtedy v skutocnosti nehovori o celej serii vopred (kym este ziadna jej cast nebola naplnena), ale hovori o tom ze nejaka cast serie uz bola a bavi sa len o jej pokracovani, co je uplne iny pripad
a o to frustrujucejsie je to pre mna (mozno kvoli "profesionalnej deformacii") ze mam pocit ze ty tomu sice rozumies spravne, len pouzivas zlu terminologiu
Ked niekto pouzije terminy ako "seria bude pokracovat" alebo "cim viac krat po sebe padne" alebo "cim dlhsie padaju hodnoty ktore si vopred predpovedal" alebo "ked sa hra trafi do tvojej serie napr. 4-5x po sebe" tak vtedy v skutocnosti nehovori o celej serii vopred (kym este ziadna jej cast nebola naplnena), ale hovori o tom ze nejaka cast serie uz bola a bavi sa len o jej pokracovani, co je uplne iny pripad
a o to frustrujucejsie je to pre mna (mozno kvoli "profesionalnej deformacii") ze mam pocit ze ty tomu sice rozumies spravne, len pouzivas zlu terminologiu
Naposledy upravil(a) charonme dne 13 dub 2014 16:41, celkem upraveno 1 x.
charonme : debata bola o tom , ze existuje system , ze stale vsadzas na jednu farbu a nemozes prehrat .. neviem ci to co ty hovoris s tym uplne koresponduje .. podla mna viac s tym koresponduju dendyho myslienky ..
ano ja poznam martingale strategiu, ale nie som si isty ci s cistym svedomim mozem povedat ze nieco v tejto debate s tym priamo suviselo... pretoze to ci by mala alebo nemala martingale fungovat bud v teorii alebo praxi v skutocnosti nesuvisi ani s prvym ani druhym typom pripadov o ktorych sme sa tu bavili. Mne tu v celej diskusii slo hlavne o spravnu a nemetucu terminologiu.
Noo vlastne ako toto pisem tak si uvedomujem ze martingale ironicky moze nepriamo suvisiet viac s tym pripadom co som ja spominal na zaciatku ako s posudzovanim "celej serie vopred"
Noo vlastne ako toto pisem tak si uvedomujem ze martingale ironicky moze nepriamo suvisiet viac s tym pripadom co som ja spominal na zaciatku ako s posudzovanim "celej serie vopred"
neco mam odehrano, zadny system nefunguje a radu 20 a vice od stejne barvy jsem videl nespocetkrat. Myslim, ze nejvic jsem videl 28 po sobe jdoucich cervenych a samozrejme zive. asi nejlepsi je udelat tu kombinaci, ze cekate na 6+ po sobe jdoucich a pak rozjedete martingale. jako programatora me tohle vzdycky pritahovalo, takze jsem mel script, kde jsem simuloval az desitky milionu nahodnych spinu a otestoval jsem treba tricet ruznych systemu. vsechny maj spolecnou vlastnost, dostanete se na nulu. lisi se to pouze dobou, ale taky je pravda, ze u nekterych se na tu nulu budete dostavat hodne dlouho.. jinak jak zde bylo napsano. na kazdy spin se musi koukat zvlast a to ostatni je pouze gamble, ac si myslite, ze je to matika.. jo a jeste ke krupierum, par jich znam osobne. v top casinech se musite trefit do useku 4 az 8 cisel. je to neuveritelne, hlava vam to nebere, ale da se to no.
dakujem za potvrdenie toho co som hovoril o krupieroch
uf, tak ja som raz hodil 2x po sebe 6timi kockami same sestky a v tretom hode 5 sestiek, ale toto je uz na mna moc to vyzera na poriadny bug matrixu ))krupier píše:neco mam odehrano, zadny system nefunguje a radu 20 a vice od stejne barvy jsem videl nespocetkrat. Myslim, ze nejvic jsem videl 28 po sobe jdoucich cervenych a samozrejme zive.
No jasne, ale nezacinam vsadzat pri poslednom vrhu, ale na zaciatku serie.
Teda nevsadzam na celu seriu jeden vrh pred koncom, ale priebezne a vsadzam sumy podla vhodneho rastuceho radu. S kazdou dalsou gulickou klesa pravdepodobnost, ze sa aj ta posledna trafi. Cize to neni 5 nezavislych vrhov.
Potom tiez - neratam s jednou sekvenciou, ale s opakovanim stavky na rovnaku sekvenciu.
(vseobecny pripad vsadzania Martingale na nejaku farbu, lebo nemusi byt rovnaka - keby sa akoze chcel byt nenapadny )
Dufam, ze som to vyjdaril jasne, ale neni som si isty....
Teda nevsadzam na celu seriu jeden vrh pred koncom, ale priebezne a vsadzam sumy podla vhodneho rastuceho radu. S kazdou dalsou gulickou klesa pravdepodobnost, ze sa aj ta posledna trafi. Cize to neni 5 nezavislych vrhov.
Potom tiez - neratam s jednou sekvenciou, ale s opakovanim stavky na rovnaku sekvenciu.
(vseobecny pripad vsadzania Martingale na nejaku farbu, lebo nemusi byt rovnaka - keby sa akoze chcel byt nenapadny )
Dufam, ze som to vyjdaril jasne, ale neni som si isty....
"No jasne, ale nezacinam vsadzat pri poslednom vrhu, ale na zaciatku serie."
A vo tom to je, Dendy.
A vo tom to je, Dendy.
V ramci diskusie som Ti vymyslel jeden priklad na trenovanie zdraveho usudku (matematika vs. sedliacky rozum):dendy píše:takze - cim viac krat po sebe padne rovnaka farba (alebo ak chces obecne cim dlhsie padaju hodnoty ktore si vopred predpovedal ze budu padat), tym je mensia sanca ze seria bude pokracovat..
Variant 1:
Prides do kasina a mas "zbytocnych" 100€... (akoze ). Sledujes rulettu a davas si pivka.
Zrazu Ta sedliackym rozumom napadne, ze uz padla 7x po sebe cervena! Teraz je ten cas vsadit zbytocnych 100€ na ciernu !
Variant 2:
Prides do kasina a mas "zbytocnych" 100€... (akoze ). Sledujes rulettu a davas si pivka.
Zrazu Ta sedliackym rozumom napadne, ze uz 7x po sebe sa pravidelne striedala cervena a cierna! Teraz je ten cas vsadit zbytocnych 100€ na ciernu !
Kedy mas vacsiu sancu vyhrat ???
aah.. sorry.. tato tema sa uz vycerpala.. nemam chut tu uz obetovat ani sekundu zo svojho casu.. neber to v zlom prosim.. proste ma to uz nebavi...
ja len tak očkom nakúkam do tejto temy..a napadlo ma ..že či by niekto programatorsky schopny neurobil nejaky online hazard ..ruletu alebo aj texas holdem..to ja rad
každy na fore by dostal virtualnych 1000usd ..a mohli by sme otestovať techniky praktiky vyhernych stavok.
A pod avatarom by sa zobrazovalo kolko kto ma akurat vyhrané
každy na fore by dostal virtualnych 1000usd ..a mohli by sme otestovať techniky praktiky vyhernych stavok.
A pod avatarom by sa zobrazovalo kolko kto ma akurat vyhrané
uplne chapem dendyho, kazdy si tu aj tak mele svoje svojim jazykom a navzajom sa nerozumieme kym si neujednotime slovnik
mdudas teraz si vyborne jasne popisal situaciu, v tvojej formulacii snad ani nemoze byt pochyb ze znamena presne to co si zamyslal aby znamenala.
Takze odpoved: variant 1 a 2 maju rovnaku pravdepodobnost vyhry: 50% (ked nepocitame "nulu" a ine podlosti) Je uplne jedno co padalo doteraz, ak je ta ruleta "ferova" tak kazde dalsie nasledujuce kolo je izolovane a nezavisle od predchadzajucich a vopred sa da pocitat len pravdepodobnost este nerealizovanych kol. Ked uz nejake kola nastali tak tie co su v minulosti treba ignorovat a pocitat len tie co su v buducnosti.
Zamysli sa nad podobnou ulohou: na nejakej 10-dielikovej mikrorulete alebo na nejakom zariadeni kde sa nahodne losuju cifry od 0 do 9 pozorujes popri pivku ze padli zaradom cifry tvojho rodneho cisla, nasledne tvojho telefonneho a teraz padaju cisla tvojho bankoveho uctu, uz vsetky cifry padli okrem poslednej, uz len ta posledna cifra chyba. Aka je podla teba teraz pravdepodobnost ze padne aj posledna cifra zhodujuca sa s tvojim uctom? ja tvrdim ze 1/10.
mdudas teraz si vyborne jasne popisal situaciu, v tvojej formulacii snad ani nemoze byt pochyb ze znamena presne to co si zamyslal aby znamenala.
Takze odpoved: variant 1 a 2 maju rovnaku pravdepodobnost vyhry: 50% (ked nepocitame "nulu" a ine podlosti) Je uplne jedno co padalo doteraz, ak je ta ruleta "ferova" tak kazde dalsie nasledujuce kolo je izolovane a nezavisle od predchadzajucich a vopred sa da pocitat len pravdepodobnost este nerealizovanych kol. Ked uz nejake kola nastali tak tie co su v minulosti treba ignorovat a pocitat len tie co su v buducnosti.
Zamysli sa nad podobnou ulohou: na nejakej 10-dielikovej mikrorulete alebo na nejakom zariadeni kde sa nahodne losuju cifry od 0 do 9 pozorujes popri pivku ze padli zaradom cifry tvojho rodneho cisla, nasledne tvojho telefonneho a teraz padaju cisla tvojho bankoveho uctu, uz vsetky cifry padli okrem poslednej, uz len ta posledna cifra chyba. Aka je podla teba teraz pravdepodobnost ze padne aj posledna cifra zhodujuca sa s tvojim uctom? ja tvrdim ze 1/10.
charonmne : aka je ale pravdepodobnost , ze padne tvoje rodne cislo , za nim telefoone a potom bankovy ucet ?