Scitani lidu

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět

Co si myslite o Scitani lidu?

Je to prospesna vec, rad se zucastnim a vse pravdive vyplnim
6
14%
Nijak se o to nezajimam, akce mi nevadi, vyplnim to a hotovo
11
26%
Scitani lidu se mi nelibi, ale vyplnim to
9
21%
Se scitanim lidu nesouhlasim a chci ho nejakym zpusobem bojkotovat, jeste nevim jak
7
16%
Se scitanim lidu nesouhlasim a hodlam udaje vyplnit nepravdive/nesmyslne
5
12%
Se scitanim lidu nesouhlasim a hodlam vubec formular neprevzit a akci uplne bojkotovat (i s rizikem pokuty)
5
12%

Celkem hlasů: 43

Cyril

Re: Scitani lidu

Příspěvek od Cyril »

Ivo: vetsine lidi by zrejme necinilo problem to vyplnit :(

dendy

Příspěvek od dendy »

kermitak: nemyslim ze je spravne oznacovat slaboduchymi ludi ktori proste maju svoj dvod (ci uz viac alebo menej racionalny) na to bud sa toho nezucastnit vobec, alebo uviest nespravne udaje tam kde to ma zmysel (cize udaje ktore stat nema moznost relativne jednoducho zistti inde) ... Proste tak ako niekto ma dovod na to poslusne papiere vplnit, iny ma dovod na to neurobit to... Oznacit niekoho slaboduchym len preto ze nejde zo stadom je trosku silna kava namna ... ono sa to da prave obratit aj opacne a oznacit slaboduchymi tych, co sa spravaju stadovito a poslusne kyvnu na kazdu hlupost co na nich stat vymysli... samozrejme nemyslim si to tiez to nieje take jednoduche ale uvadzam ako priklad ... ze urazit niekoho len preto ze ma iny nazor je naozaj to najjednoduchsie ...
Aj Forest Gump by ti povedal svoje o tom :-)

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

Cyril píše:Zalom nahodou pise velmi zajimavy clanky. Nakolik myslite, ze je pravdepodobny, ze se bude ta pokuta udilet?
tezko rict, ale urcite to za to vzruso stoji.

--

celkove je mi to fuk; myslim, ze bysme se bez toho obesli, ale bojkotovat (a travit cas vymejslenim jak) rozhodne nebudu.

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

dendy: reagujes na neco, co jsem nenapsal. Nikoho jsem slaboduchym neoznacil, to bych si nedovolil.

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

ja mam k podobným veciam neodolatelnú principialnu averziu (a je mi jedno kto alebo čo sa pýta, alebo kto to zaplatí, atd..) ja si proste nemožem dovolit hentaké niečo vyplnit, resp. vyplnit správne.. nedá sa mi to..

dendy

Příspěvek od dendy »

Kermitak píše:dendy: reagujes na neco, co jsem nenapsal. Nikoho jsem slaboduchym neoznacil, to bych si nedovolil.
"Bojkot typu vyplneni nepravdivych udaju povazuju za slabomyslnost (jen muj nazor). "

tu si to jasne napisal.. uvedom si ze kedze u vas nevyplnenie je pokutovane, v podsate vyplnenie nepravdivych udajov je jediny schodny sposob ako moze niekto vyjadrit svoj postoj v pripade ze nesuhlasi s takym scitanim - ked nema dost odvahy rovno sa na to vykaslat a nevyplnit to vobec ...

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Ach jo...
Zkusim to znova. Reagoval jsi na neco, co jsem nenapsal.

dendy

Příspěvek od dendy »

ach ok.. hranie sa zo slovickami... bol by z teba dobry politik :-))

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

To neni o hrani si se slovicky ale o jednoduchem pochopeni psaneho textu. Predpokladam, ze vetsina lidi to pochopila.
Move on.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

No já jsem to například též nějak nepochopil. Z konstatování ""Bojkot typu vyplneni nepravdivych udaju povazuju za slabomyslnost " mi podobně jako dendymu nevyplývá nic jiného než že ten kdo to bojkotuje je slabomyslný ... (na rozdíl od toho kdo to řádně vyplní)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

ja jsem se ale neurazil, protoze vim, ze je kermitak slusnej kluk :-) taky ackoliv se nepovazuju za slaboduchyho, slabomyslnosti se neoddiskutovatelne dopoustim kazdej den.. a uz vubec bych nepletl dohromady slaboduchost a slabomyslnost :-D

jinak ty veci co mi vadi jsou hlavne informace, ktery uz nemaj se souctem lidi nic spolecnyho a prijdou mi lehce policejni.. napr. kdo bydli u me v byte - jako jestli nahodou neschovavam zida? proste mi to prijde pres hranici uz tohle.. (a je tam i par dalsich podobnejch)

Vlad

Příspěvek od Vlad »

to se musim kermitaka zastat - z vety "Bojkot typu vyplneni nepravdivych udaju povazuju za slabomyslnost " plyne ze bojkot je slabomyslnost. Jiny vyznam zalezi na vasem mozkovem filtru. Rozhodne z toho nevyplyva ze je nekdo slabomyslny. Je to sice slovickareni, ale z toho pak plynou mnohem vetsi nedorozumeni

dendy

Příspěvek od dendy »

dobre ked sa chceme hrat zo slovickami tak naformulujem inak to co som tym myslel..

myslim si ze oznacit bojkot vyplnenim nepravdivich udajov za slabomyselnost je velmi povrchne a nespravne ... kazdy ma pravo vyjadrit svoj nazor a postoj k tejto aktivite nejak a.. blabla, dopln zvysok co som pisal predtym, nechce sa mi to 2x prepisovat ...

inak neber to ze utocim, proste len hovorim svoj nazor na tvoj nazor.. normalka diskusia, vo vseobecnosti mi tema scitania pride tak malicherna a nepodstatna ze sa vobec cudujem kolko prispevkov k nej som uz dal :))) ... na druhej strane nezavidim vam v CR ten terror zo strany statu ze si poslusnost vynucuje hrozbou pokuty.. to uz stoji za seriozne vyjadrenie obcianskej neposusnosti...

Vlad

Příspěvek od Vlad »

dendy: ucis se rychle, byl by z tebe dobry politik :)

BS

Příspěvek od BS »

to bude dobre, az pak bude potreba nekoho radne prolustrovat, tak aspon bude kam sahnout. verim, ze i v ABL o podobne informace bude velky zajem....

Odpovědět