Scitani lidu
Re: Scitani lidu
Nekde jsem cetl, ze Hitler z podobnyho scitani vzal udaje, kdo je Zid... (to uz je trosku dotazeny ad absurdum, jak rikam, vic mi jde o princip)
je to smesne, zvlaste po tom, co bylo vcera ve zpravach o negramotnosti naroda. nastesti to asi budou za nekoho vyplnovat postaci, chudaci...
my recent channel https://www.youtube.com/playlist?list=P ... Hn7Qs-kECD
Dokonce ani to ne, pritom ta veta neni nijak slozita... (jsem si myslelVlad píše:to se musim kermitaka zastat - z vety "Bojkot typu vyplneni nepravdivych udaju povazuju za slabomyslnost " plyne ze bojkot je slabomyslnost.

Plyne z toho jen a pouze, ze ja to povazuju za slabomyslnost. Je to muj nazor a mam na nej pravo.
Pokud to stale nekomu neni jasny, pak ma smulu.
Pokud nekoho urazi muj nazor, je to jeho problem.
biscuit:

Kermitak: a ja mam zas pravo rict, ze povazuju za slabomyslny a nemoralni podporovat takovouhle ulitlou akci, poradanou za ukradeny penize. I kdyz je jasny, ze drtiva vetsina lidi se nad tim asi takhle nezamysli a bere to tak nejak ze zvyku a ze setrvacnosti jako neco "normalniho".
Cyril: a proc to pises mne? Branim ti v tom snad? :]
Kermitak: hmm, to je fakt
tak to pisu jen tak, takovej nastvanej vykrik do tmy 

to je nepoviny udaj - narornost a nabozenska viraCyril píše:Nekde jsem cetl, ze Hitler z podobnyho scitani vzal udaje, kdo je Zid... (to uz je trosku dotazeny ad absurdum, jak rikam, vic mi jde o princip)
viz prislusny zakon:
http://www.scitani.cz/sldb2011/redakce. ... db2011.pdf
Vlad: jojo, to vim... takze samozrejme nevyplnovat (naka vira Jedi je spis bezzuba recese...)
ale co ked niektory fakt veria v rad jedi ?
ja som synovi kupil svetelny mec .. ma siece len 4 roky , ale jediov pozna vsetkych ..
ja som synovi kupil svetelny mec .. ma siece len 4 roky , ale jediov pozna vsetkych ..
Jo proc ne, ja nemluvim o konkretnim nabozenstvi, ale o tom, jak se u nas naky lidi domlouvaj, ze to tam jakoze na protest vyplnej. To mi prijde vazne zbytecny, spis takova neskodna legrace.
P.S. svetelnej mec - myslim opravdovej, jsem si vzdycky pral
Je vubec mozny (aspon teoreticky) ho vyrobit? Aby fungoval tak, jako ve Star Wars... proste tvrdy, a asi metr dlouhy svetlo 
P.S. svetelnej mec - myslim opravdovej, jsem si vzdycky pral

cyril : ci je neskodna je tiez tazko povedat .. ked vyplnis , ze versi v rad jedi , tak tvoj hlas padne do kolonky veriaci .. cize neveriacich je o jedneho menej ..
narazil jsem na lidi, kterym je scitni lidu uplne cizi
ps.: jako spokojeny obcan cr vsak scitani bezokolku podstoupim
ps.: jako spokojeny obcan cr vsak scitani bezokolku podstoupim
budes sa cudovat ale pravdepodobne ano.. aj ked by neslo o laser alebo svetlo ale skorej o plazmu ... cital som fajn knihu "Fyzika nemozneho" kde Micho Kaku, inak jeden z top fyzikov na svete, rozoberea co je a nieje mozne.. v podsate je kniha rozdelena na 3 kategorie nemoznosti a takyto mec je zahrnuty hled v prvej -to su veci ktore sice momentalne nevieme technologicky vyrobit ale je predpoklad ze v tomto alebo buducom storoci by to malo byt mozne pretoze to neporusuje ziadne z doteraz znamych zakonov fyziky, takze v podsate je to len o tom doriesit technologicke detaily vyroby...Cyril píše: P.S. svetelnej mec - myslim opravdovej, jsem si vzdycky pralJe vubec mozny (aspon teoreticky) ho vyrobit? Aby fungoval tak, jako ve Star Wars... proste tvrdy, a asi metr dlouhy svetlo
super, v tom případě se těším ještě na ten teleport co byl ve star treku
(omluva za OT...i když je fakt, že bych díky tomu mohl být v rozhodný okamžik sčítání lidu mimo tuhle planetu)

audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS