Asi před 2 lety jsem jednomu týpkovi co má o kousek níž garáž a v ní opravuje auta (jednou i mé), zároven je i taxikář, půjčil 7000,- Moc prosil s tím že mi je příští týden vrátí ... Tahle sága už se vleče 2 roky, vždycky když jedu kolem, tak se tam stavím a on mě vždycky ujistí - "dnes večer se stavím", zítra to donesu, ve čtvrtek přijdu, už to mám nachystané, vzal jsem si na to půjčku, zítra ji mám odsouhlasenou, atd atd v tisíci variantách, někdy i z ničeho nic sám od sebe volá - že dnes/zítra/v pondělí přijde, že už to chce mít vyřízené ... Samozřejmě nikdy nic ... už tyhle dialogy proběhly tak 500x ... je to už lehce paranoidní ... a já mu vždycky nějak uvěřím. Není to nějak moc peněz, ale spíše než ty peníze už mi leze krkem tohle psycho jednání a permanentní lži.
Znám tady pár cigánů, co jednou spolehlivě vyčistili prostor před naším domem, kde sousedka-psychopatka léta vrší haraburdí aby ochránila "soukromý pozemek", asi by neměli problém milého pána navštívit, což jsem mu i zmínil a on na to ať mu nevyhrožuju a že na mě podá trestní oznámení (on na mě

Tak ted přemýšlím jestli se na to už nevykašlat (moudřejší ustoupí) anebo týpkovi dát jasně najevo že takhle se prostě nejedná ...