Zvukarske, muzikantske a jine vtipy

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět

Ivo
Moderátor

Re: Zvukarske, muzikantske a jine vtipy

Příspěvek od Ivo »

Je to takový černý realistický humor ...

jazzym

Příspěvek od jazzym »

to je jak z nejakej budhistickej knihy

ale plynie z toho dobré ponaučenie..
.. ked chceš podnikať musiš mať dosť velký balik penazí na začiatku 8)

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

je to az prilis realisticke, chces-li byt uspesny, smir se s tim, ze to bude nekoho sakra bolet...

charonme

Příspěvek od charonme »

niektori podvodnici dokazu tak sikovne zakamuflovat svoje podvody, ze beznym ludom pripadaju ako bezna ekonomicka / podnikatelska cinnost a vobec si nevsimnu ze ide o kriminalny o*eb

MDudas

Příspěvek od MDudas »

pravdu ma charonme.
podnikanie nema nic spolocne s podvodom. to len ti, co nevedia tomuto svetu priniest nieco uzitocne, si to zamienaju.
hold, kazdy chce byt bohaty a uspesny, ale len malo ludi to naozaj cestne dokaze.

ten priklad - niekde som ho uz cital v inej verzii a bola to sucast nejakeho konspiratorskeho "anti-ekonomickeho" textu. pamatam si, ze to obsahovalo systematicke chyby ako prasa.
Naposledy upravil(a) MDudas dne 17 črc 2014 02:34, celkem upraveno 1 x.

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

Přijde policajt k mladíkovi: „Ty tady vyrábíš marihuanu!“ Mladík: „Nevyrábím!“ Policajt: „Hmm. Ale vybavení pro skříň máš!“ M: „To asi mám…“ P: „Ha! Posedíš si 5 let v chládku!“ M: „Tak mi přidejte ještě 2 roky navrch.“ P: „A za co?“ M: „Za znásilnění sousedky.“ P: „Cože, tys znásilnil sousedku?!?“ M: „Neznásilnil! Ale vybavení mám…“

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

ztracene malajske letadlo z dubna tohoto roku se konecne naslo v troskach na vychodni ukrajine!

(skoda, ze to neni vtip...)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Umělec na zvukaře po koncertě: "Bylo slyšet to moje sólo ? "
"Jasně, ale nic si z toho nedělej .."

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Ahojte, viem že to bude pripadať divne, ale rozhodol som sa napísať toto priznanie, pretože potrebujem radu v záležitosti, ktorá môže nadobro zmeniť môj život ! Už dlhšiu dobu mám pocit, že ma moje dievča podvádza. Viete ako to chodí, zazvoní telefón, zdvihnem, volajúci neodpovie a zloží. Moje dievča teraz chodí častejšie z dievčatami na dámske jazdy, a keď sa spýtam s kým bola, povie len - z kolegyňami z práce tie nepoznáš. Vždy zostanem dlhšie hore aby som videl keď príde domov taxíkom. Ale ona vždy vystúpi na rohu ulice a domov príde peši - vraj sa chcela ešte prejsť. Nikdy som sa jej priamo nespýtal čo je vo veci, ale niekde vo vnútri cítim, že radšej asi ani nechcem poznať tu krutú pravdu. V piatok večer som sa ale rozhodol, že ju vystriehnem a prídem celej veci na koreň. Rozhodol som sa zaparkovať svoj peugeot 206 pred panelákom a skryť sa zaňho, aby ma nebolo vidieť, ale aby som videl na celú ulicu keď bude moje dievča prichádzať domov. A presne v tom momente ako som sa v podrepe skrýval za auto, som si všimol ako mi z ľavého ventila presakuje olej. Myslíte, že to je niečo, čo dokážem opraviť sám, alebo s tým mám zájsť do servisu?

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Muž a žena, kteří se nikdy předtím neviděli, se setkají v jednom kupé lůžkového vozu. Po prvotních rozpacích se dohodnou, že žena bude spát na horním lůžku, muž na tom spodním.
Uprostřed noci se žena vzbudí a vzbudí i muže: "Prosím vás, promiňte, že otravuji. Mohl byste jít požádat průvodčího, jestli by neměl nějakou deku navíc? Je mi zima."
Muž povídá: "Mám lepší nápad. Co si zahrát na to, že jsme manželé."
Žena se usměje: "No, vlastně proč ne."
A muž: "Dobře, tak neotravuj a jdi se zeptat sama."

jazzym

Příspěvek od jazzym »

tomy45 píše:Ahojte, viem že to bude pripadať divne, ale rozhodol som sa napísať toto priznanie, pretože potrebujem radu v záležitosti, ktorá môže nadobro zmeniť môj život ! Už dlhšiu dobu mám pocit, že ma moje dievča podvádza. Viete ako to chodí, zazvoní telefón, zdvihnem, volajúci neodpovie a zloží. Moje dievča teraz chodí častejšie z dievčatami na dámske jazdy, a keď sa spýtam s kým bola, povie len - z kolegyňami z práce tie nepoznáš. Vždy zostanem dlhšie hore aby som videl keď príde domov taxíkom. Ale ona vždy vystúpi na rohu ulice a domov príde peši - vraj sa chcela ešte prejsť. Nikdy som sa jej priamo nespýtal čo je vo veci, ale niekde vo vnútri cítim, že radšej asi ani nechcem poznať tu krutú pravdu. V piatok večer som sa ale rozhodol, že ju vystriehnem a prídem celej veci na koreň. Rozhodol som sa zaparkovať svoj peugeot 206 pred panelákom a skryť sa zaňho, aby ma nebolo vidieť, ale aby som videl na celú ulicu keď bude moje dievča prichádzať domov. A presne v tom momente ako som sa v podrepe skrýval za auto, som si všimol ako mi z ľavého ventila presakuje olej. Myslíte, že to je niečo, čo dokážem opraviť sám, alebo s tým mám zájsť do servisu?
Ak je staršia tak sa jej zbav , 8) nestoji za namahu , Hrozne sa kazia tie prve dvestošestky.

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

tak aj odporucam radsej chodit pesom, v tvojom pripade sepsom...

Odpovědět