Zvukarske, muzikantske a jine vtipy
Re: Zvukarske, muzikantske a jine vtipy
"Pane proč se bojíte?"
"No, jestli jste doktor, jako já inženýr......"
"No, jestli jste doktor, jako já inženýr......"
ad mocni muzi: tady zase George Bush prodává Kanadu

jeden infantilní...
Jak zlikvidovat mravence: potřebujete talířek, sůl, vodku, sklenici, kamínek, větvičku.
Na talířek dejte špetku soli. Mravenec si v domění, že jde o cukr lízne. Jelikož po soli bývá žízeň, začne hledat vodu. V tu chvíli mu do cesty postavte sklenici s vodkou. Mravenec vidíc vodu se napije plnými doušky, a po zjištění, že nepije vodu, se začne motat pryč. Jelikož je nametený, nevšimne si narafičené větvičky, zakopne a rozbije si hlavu o kámen.
Jak zlikvidovat mravence: potřebujete talířek, sůl, vodku, sklenici, kamínek, větvičku.
Na talířek dejte špetku soli. Mravenec si v domění, že jde o cukr lízne. Jelikož po soli bývá žízeň, začne hledat vodu. V tu chvíli mu do cesty postavte sklenici s vodkou. Mravenec vidíc vodu se napije plnými doušky, a po zjištění, že nepije vodu, se začne motat pryč. Jelikož je nametený, nevšimne si narafičené větvičky, zakopne a rozbije si hlavu o kámen.
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Vojde sa chlapec do krčmy a pýta sa: "Koho bol ten írsky vlkodav vonku?"
Postaví sa jeden chlap a hovorí: "Môj, prečo?"
"Lebo môj pes vám ho asi zabil."
"A to aké máš plemeno, že zabil írskeho vlkodava?"
"Čivavu."
"Prosím?! Vysvetlíš mi, ako dokázala čivava zabiť írskeho vlkodava?"
"Zabehla mu v krku..."
Postaví sa jeden chlap a hovorí: "Môj, prečo?"
"Lebo môj pes vám ho asi zabil."
"A to aké máš plemeno, že zabil írskeho vlkodava?"
"Čivavu."
"Prosím?! Vysvetlíš mi, ako dokázala čivava zabiť írskeho vlkodava?"
"Zabehla mu v krku..."
V půjčovně lodiček volá majitel megafonem: „Devítko, vraťte se! Váš čas vypršel!“
„Šéfe, ale my máme jen osm lodiček,“ podotkne pomocník.
Majitel rázem znejistí: „Šestko! Šestko! Máte nějaké problémy?“
„Šéfe, ale my máme jen osm lodiček,“ podotkne pomocník.
Majitel rázem znejistí: „Šestko! Šestko! Máte nějaké problémy?“
Jeden "muzskej"
K rozpadu vztahu jsou potřeba vždy dva....Ona a její matka..
K rozpadu vztahu jsou potřeba vždy dva....Ona a její matka..

Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
Oxygen, ten je vyborny, skoda ze ho niekto hooodne krute skratil.
Presne si ho nepamatam, ale povodne to bolo nieco taketo:
Kazde manzelstvo obcas trpi na krizy, hadky, zvady, krik, vycitky aj osocovanie.
Kazdy z manzelov ma tendenciu tvrdit, ze problem je na druhej strane, a na sebe samozrejme chybu nevidi.
To vsak neni vobec pravda a tento postoj je vysoko nekonstruktivny, alebo lepsie - je vyrazne skodlivy.
Chyba totiz nikdy neni iba na jednej strane (!!!), ale ... a to si treba otvorene priznat... vzdy byva na oboch stranach.
Jednak na strane manzelky..... a potom aj na strane svokry.

Presne si ho nepamatam, ale povodne to bolo nieco taketo:
Kazde manzelstvo obcas trpi na krizy, hadky, zvady, krik, vycitky aj osocovanie.
Kazdy z manzelov ma tendenciu tvrdit, ze problem je na druhej strane, a na sebe samozrejme chybu nevidi.
To vsak neni vobec pravda a tento postoj je vysoko nekonstruktivny, alebo lepsie - je vyrazne skodlivy.
Chyba totiz nikdy neni iba na jednej strane (!!!), ale ... a to si treba otvorene priznat... vzdy byva na oboch stranach.
Jednak na strane manzelky..... a potom aj na strane svokry.

aktualni...
"Na jaké straně budeme bojovat", ptá se velitel svých vojáků. "Na straně NATO !" Ze zadu se ozve: "No, já bych bojoval radši na straně Rusů" Proč, ptá se velitel. Protože je furt lepší být zavřený někde na Floridě, než na Sibiři, odpovídá voják.
"Na jaké straně budeme bojovat", ptá se velitel svých vojáků. "Na straně NATO !" Ze zadu se ozve: "No, já bych bojoval radši na straně Rusů" Proč, ptá se velitel. Protože je furt lepší být zavřený někde na Floridě, než na Sibiři, odpovídá voják.
chlapec chce v bare zbalit babu ale nevie ako sa prihovorit, baba ide na wecko, tak razuje pred weckom a zliepa originalne oslovenie ked sa naraz rozletia dvere a v nich baba, cely vydeseny vykokta: tak ako? srala si?
Po pěti tisících letech letí zase kolem Země kometa a říká: "Země, co se ti to stalo? Vypadáš hrozně." Země odpovídá: "No jo, chytla jsem lidi."
to sedi, neco jako filcky...

ja to rozviniem inak.
dve komety letia v okoli zeme , jedna hovorí ..
pozri na Mesiac ,.. furt ho to ťahá k tej Zemi

Hádanka:
Co to je ? Když se to vyhodí, je to hnědé, když to dopadne, je to bagr.
Kindervajíčko
Co to je ? Když se to vyhodí, je to hnědé, když to dopadne, je to bagr.
Kindervajíčko
a ta druha: "ale je mlady muz dost nesmely. takto z toho asi nic nebude..."jazzym píše:Ivo dava dobre.
ja to rozviniem inak.
dve komety letia v okoli zeme , jedna hovorí ..
pozri na Mesiac ,.. furt ho to ťahá k tej Zemi
Šla jsem s mým 70-letým otcem do nákupního střediska koupit nové boty.
Z běhání po obchodě jsme vyhladověli, tak jsme se rozhodli někam jít najíst.
V lokále jsem zpozorovala, že otec civí na vedle sedící dívku. Měla vysoko natupírovaného kohouta, nabarveného do zelena, oranžova, červena a do modra. Otec od ní nemohl odtrhnout oči. Dívka zpozorovala, že
kdykoliv k němu obrátila oči, že na ni civí. Když už toho měla dost, tak se ho sarkasticky zeptala:
„Co máš za problém? Že tys v životě neudělal nic divokýho!?“
Protože otce znám, tak jsem raději rychle polkla to, co jsem měla v puse, aby mě při jeho odpovědi nezaskočilo.
Otec s důstojným klidem kmeta a bez mrknutí oka povídá: „Jedenkrát jsem si vzal drogu a přefiknul jsem páva. Teď se ptám, jestli ty nejsi náhodou moje.“
----------
Chlapík drhne mýdlem rifle a nadává:
"Nikomu se nedá věřit, nikomu, dokonce ani sobě..."
Dál usilovně drhne rifle.
"A to jsem si chtěl jen prdnout!"
Z běhání po obchodě jsme vyhladověli, tak jsme se rozhodli někam jít najíst.
V lokále jsem zpozorovala, že otec civí na vedle sedící dívku. Měla vysoko natupírovaného kohouta, nabarveného do zelena, oranžova, červena a do modra. Otec od ní nemohl odtrhnout oči. Dívka zpozorovala, že
kdykoliv k němu obrátila oči, že na ni civí. Když už toho měla dost, tak se ho sarkasticky zeptala:
„Co máš za problém? Že tys v životě neudělal nic divokýho!?“
Protože otce znám, tak jsem raději rychle polkla to, co jsem měla v puse, aby mě při jeho odpovědi nezaskočilo.
Otec s důstojným klidem kmeta a bez mrknutí oka povídá: „Jedenkrát jsem si vzal drogu a přefiknul jsem páva. Teď se ptám, jestli ty nejsi náhodou moje.“
----------
Chlapík drhne mýdlem rifle a nadává:
"Nikomu se nedá věřit, nikomu, dokonce ani sobě..."
Dál usilovně drhne rifle.
"A to jsem si chtěl jen prdnout!"