Zvukarske, muzikantske a jine vtipy
Re: Zvukarske, muzikantske a jine vtipy
Ake prijemne vidiet, ze si ludia este dokazu robit farebnu srandu.... 3 a 6 su fuuuha !
na co zomrel vas manzel?
na otravu.
ale vyzera daako dobity!
nechcel to vypit...
na otravu.
ale vyzera daako dobity!
nechcel to vypit...
Co to to ?!?!
Inak najlepsie su commety na youtube pod tym videom
)
"sounds better without sound"
"i can't concentrate on keyboard"

Inak najlepsie su commety na youtube pod tym videom

"sounds better without sound"
"i can't concentrate on keyboard"

Akože... mierne mi to pripomenulo toto zábavné (klaávesák sa fakt baví... v druhej polke je to podľa mňa jasné :-) )
Štúr, Hurban a ostatní národovci sa stretli, že uzákonia slovenčinu. Nakoniec sa aj podarilo, všetko prebehlo ako malo, pomaďarčené názvy sa premenovali, i nespisovné sa pospisovnili, až tu sa prihlási z publika jeden ujko a vraví:
„Ešte jeden problém sme nevyriešili páni bratia! Na Považí je jedna obec čo sa volá: Bačov kokot. To je nedôstojné a urážlivé, treba s tým niečo robiť!“
Všetci mu dali za pravdu a dumali ako obec nazvať, ale akosi nikto na nič príznačné a slušné nemohol prísť. Naveľa, naveľa ku večeru sa prihlási sám Štúr a hovorí:
„Aj pôvodný význam sa zachová, aj slušného významu názov dospeje! Ja navrhujem aby sa táto obec volala Pohlavný Úd Chovateľa OViec - skrátene Púchov!“
espacio profundo
Dnes sa mi sníval sen , naozaj.
Niekde som sa stretol s Putinom , Vladimirom Vladimírovičom a ukazoval som mu moje študio.
On chytil moju gitaru a vypadla mu z rúk , zlomila sa na tri časti.
Tak som ju obzeral a rozmýšľal ako ju zlepiť , v tom mi napadlo ..počkať tento chuj je bohatý idem si skúsiť vypýtať peniaze za poškodenie.
Tak som išiel za ním , pán Putin, moja gitara mala hodnotu aspoň 1tisic eur. neviete mi ju zaplatiť?
A on chvíľu premýšľal a potom povedal , dobre ale dám ti iba 900.
Ja som si povedal že dobre, stovka hore dole , budem mať zlepenú gitaru a za 900 si kúpim druhú.
A na to som sa zobudil a preberal som si v hlave ten sen a uvedomil som si, že ten chuj mi dal Ruble
Niekde som sa stretol s Putinom , Vladimirom Vladimírovičom a ukazoval som mu moje študio.

On chytil moju gitaru a vypadla mu z rúk , zlomila sa na tri časti.

Tak som ju obzeral a rozmýšľal ako ju zlepiť , v tom mi napadlo ..počkať tento chuj je bohatý idem si skúsiť vypýtať peniaze za poškodenie.
Tak som išiel za ním , pán Putin, moja gitara mala hodnotu aspoň 1tisic eur. neviete mi ju zaplatiť?

A on chvíľu premýšľal a potom povedal , dobre ale dám ti iba 900.
Ja som si povedal že dobre, stovka hore dole , budem mať zlepenú gitaru a za 900 si kúpim druhú.

A na to som sa zobudil a preberal som si v hlave ten sen a uvedomil som si, že ten chuj mi dal Ruble

kdyby se mi začalo zdát o putinovi, tak se jdu zabít... to není vtip.