Cakewalk SONAR X1 Producer - nejde zvuk

Vše o programu Cakewalk SONAR
Uživatelský avatar
hanz64bit
Příspěvky: 5
Registrován: 12 čer 2012 09:39

Re: Cakewalk SONAR X1 Producer - nejde zvuk

Příspěvek od hanz64bit » 12 čer 2012 13:57

Díky moc za odpovědi, je pravda, že mam ten proklatý "lcd monitor s vestavěnými repráčky" připojený přes HDMI, dam tedy zpátky VGA a děj se vůle boží:)
Jack tam připojen není.
Nastavení zvukovky neměnilo nic na situaci.
Ozvu se hned jak to vyzkoušim.
Věřte, že o těch repro jsem ani nevěděl. Teprve Sonar je objevil:)

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Cakewalk SONAR X1 Producer - nejde zvuk

Příspěvek od pavlii » 12 čer 2012 14:00

Mhm..tipuju na prioritu HDMI před LINE-OUT a mohl by to v prvním přiblížení vyřešit mixer Windows (nebo to, co jsi provedl - napoužít HDMI připojení). Lépe asi použít smysluplnější ovladač zvukovky (=ASIO4ALL v případě integrované zvukovky).

P.

Uživatelský avatar
jusuf
Příspěvky: 341
Registrován: 28 kvě 2009 22:20

Re: Cakewalk SONAR X1 Producer - nejde zvuk

Příspěvek od jusuf » 12 čer 2012 16:52

Myslím, že nastavenie priority zvukovky vo Win Control Panel nemá na Sonar / Cakewalk vplyv. Musíš skontrolovať nastavenia používaných zvukových driverov / výstupov v Sonar-e - už spomenuté Options > Audio - najprv Drivers. Keď tu Sonar vidí 2 rôzne drivre, skús zakázať ten, čo sa javí, že je HDMI výstup.

Uživatelský avatar
hanz64bit
Příspěvky: 5
Registrován: 12 čer 2012 09:39

Re: Cakewalk SONAR X1 Producer - nejde zvuk

Příspěvek od hanz64bit » 12 čer 2012 17:54

Zdravim vás přátelé a kamarádi,
HDMI kabel jsem ponechal, ovladače také a vrhnul se rovnou do Preferences-Audio-Devices a v Output Drivers jsem ponechal zaškrtlé
pouze Realtek HD Audio output (Wave RT) 1/2 a šlape jak hodinky.
Moc jste mi pomohli.
Nyní začnu s nahráváním kytary, takže brzy nashle :mrgreen:

Uživatelský avatar
hanz64bit
Příspěvky: 5
Registrován: 12 čer 2012 09:39

Re: Cakewalk SONAR X1 Producer - nejde zvuk

Příspěvek od hanz64bit » 16 čer 2012 14:28

Přátelé , jsem z5:) a pokračuji otázkou : co mam zaškrtnot v preferencích Sonaru abych nahrál kytaru zapojenou do mikrofonního vstupu?
Jinak řečeno, nenahrává mi to kytaru.
S pozdravem hanz

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Cakewalk SONAR X1 Producer - nejde zvuk

Příspěvek od pavlii » 16 čer 2012 23:19

Jako ne-Sonaristovi mi do toho teda moc nejni, ale osobně bych navrhnul všem ano-Sonaristům, aby odpovídali pouze na otázky, které nelze jednoznačně podle manuálu vyřešit. Tohle je třeba typický příklad. :|

P.

Ivan.ps
Příspěvky: 142
Registrován: 08 lis 2010 23:11

Re: Cakewalk SONAR X1 Producer - nejde zvuk

Příspěvek od Ivan.ps » 17 říj 2012 18:05

Zdravím, mám Sonar 7 Producer Edition, zvukovú kartu M Audio PRo Mobile a mám problém, že mi zo Sonaru nehrá audio. Pritom výstup mám myslím nastavený správne. MIDI výstupy mi idú cez zvukovku von, metronóm tiež, ale audio formátu sa nejak nechce, aj keď v Sonare sa ukazuje, že signál sa na výstup dostáva. Inak v iných programoch (winamp,... ide zvuk bez problémov) Nemáte nejaký nápad? Ďakujem.

http://www.upnito.sk/imggal.php?viewIma ... aeaf55b9ee

Odpovědět