mám visty a ve vistách ten microsoft synth skoro zakázat nejde. skoro proto. musím to ještě vyzkoušet, ale ... už teď to vidím na dualboot s xpčkama :/
Sonar - nehraje audio, ale MIDI ano
Měl jsem podobný problém kdy jsem přes ASIO driver nemohl přehrávat jinou něž podporovanou samplovací frekvenci. Pomohla změna na MME driver. Koukám, že tvůj driver podporuje 48kHz, ale v sonaru máš nastavených 44,1kHz. A navíc nemáš v ASIO4All zaškrtnuto "Always resample 44,1 <-> 48kHz"
http://www.muzikalsrdce.cz
bandzone.cz/srdce
bandzone.cz/srdce
... divné, ... nastavil jsem těch 48kHz + vypl MS GS Wavesynth ... sice mi už v sonaru v asio4all panelu háže "running" - všechno v pohodě, ale ... pořád to audio nehraje a navíc se to tak co půl vteřiny na chvíli zastaví a zase něco "přehraje" (pořád nic neslyším) ... a takhle se to seká pořád ... fakt to vidím na ten dualboot 
Pokud je asio4all vista kompatibilní pak nevidím důvod, proč by to nemělo fungovat. Sonar 7 už visty podporuje.
Takže - zaškrtni si v dialogu asio4all políčko "Always resample 44,1 <-> 48kHz" a nastav vetší buffer.
V sonaru zkontroluj nastavení frekvence. Vyzkoušej obě (při změně je potřeba sonar restartovat).
V Options - Global... - Audio data nastav Record bit depth na 16
V Audio options zaškrtni "Share drivers with other programs"
V dialogu Import audio data by mělo být nastaveno "bit deph" na "original" pokud importuješ audio.
Vypni skype a jiné zbytečné aplikace na pozadí, které využívají audio.
Zkontroluj nastavení úrovní v ovládání hlasitosti nebo jestli někde nemáš zaškrtnuto "ztlumit" (zobraz si všechny výstupy).
Více už mě toho nenapadá (jedině možná reinstalace driverů), ale osobně bych vyzkoušel všechny možné i nemožné varianty, než reinstalovat systému.
Takže - zaškrtni si v dialogu asio4all políčko "Always resample 44,1 <-> 48kHz" a nastav vetší buffer.
V sonaru zkontroluj nastavení frekvence. Vyzkoušej obě (při změně je potřeba sonar restartovat).
V Options - Global... - Audio data nastav Record bit depth na 16
V Audio options zaškrtni "Share drivers with other programs"
V dialogu Import audio data by mělo být nastaveno "bit deph" na "original" pokud importuješ audio.
Vypni skype a jiné zbytečné aplikace na pozadí, které využívají audio.
Zkontroluj nastavení úrovní v ovládání hlasitosti nebo jestli někde nemáš zaškrtnuto "ztlumit" (zobraz si všechny výstupy).
Více už mě toho nenapadá (jedině možná reinstalace driverů), ale osobně bych vyzkoušel všechny možné i nemožné varianty, než reinstalovat systému.
bandzone.cz/srdce
bandzone.cz/srdce
Heh a pak že windows! Tak takhle pánové vznikají bludy, z toho vznikají předsudky a nakonec je z toho mýtus. Místo, aby člověk uznal vlastní blbost a neznalost, tak se to svede na windows. Nejjednodušší.
Divím se, že tě nenapadlo to vyzkoušet ještě před tím, než si nás začal zdržovat od jinýh kravin. Třeba sledování haluzoidních videí.
Divím se, že tě nenapadlo to vyzkoušet ještě před tím, než si nás začal zdržovat od jinýh kravin. Třeba sledování haluzoidních videí.
bandzone.cz/srdce
bandzone.cz/srdce
já svoji blbost a neznalost uznal už na začátku 
sledováni haluzoidních videí - to jsem nepochopil
windows - no jo, já jsem totiž nakonec předpokládal že to bude fakt těma windowsama (resp. instaloval jsem nuendo, které má svoje vlastní ASIO ... ale pak jsem ho dal pryč ... a předpokládal jsem, že tam ty asia nebo nějaká knihovna z nich nebo prostě tak něco, že to tam zůstalo...)
... a stejně potřebuju po roce přeinstalovat
ale tak teda díky no
sledováni haluzoidních videí - to jsem nepochopil
windows - no jo, já jsem totiž nakonec předpokládal že to bude fakt těma windowsama (resp. instaloval jsem nuendo, které má svoje vlastní ASIO ... ale pak jsem ho dal pryč ... a předpokládal jsem, že tam ty asia nebo nějaká knihovna z nich nebo prostě tak něco, že to tam zůstalo...)
... a stejně potřebuju po roce přeinstalovat
ale tak teda díky no