Sonar - nehraje audio, ale MIDI ano
Sonar - nehraje audio, ale MIDI ano
Zdravím,
mám SONAR 7, doteď jsem dělal jen s MIDI takže jsem si toho nevšiml, ale nehrajou mi audio stopy. Ať už to importnu v mp3, wav, ..., prostě to nezahraje ani ťuk. Navenek se to ale tváří OK.
V čem by tak mohly být problémy, co mám zkontrolovat, atd.?
mám SONAR 7, doteď jsem dělal jen s MIDI takže jsem si toho nevšiml, ale nehrajou mi audio stopy. Ať už to importnu v mp3, wav, ..., prostě to nezahraje ani ťuk. Navenek se to ale tváří OK.
V čem by tak mohly být problémy, co mám zkontrolovat, atd.?
no iste, out-y v asio4all su nedostupne... ovsem nemam potuchy, ze preco
vypni ine programy, co by radi pristup na zvukovku
skus vypnut v asio4all paneli funkciu "always resample to 48kHz" vpravo dole
a zapol by som v advanced nastaveniach v sonare share driver with other programs
ako poslednu zufalost preinstaluj asio4all
vypni ine programy, co by radi pristup na zvukovku
skus vypnut v asio4all paneli funkciu "always resample to 48kHz" vpravo dole
a zapol by som v advanced nastaveniach v sonare share driver with other programs
ako poslednu zufalost preinstaluj asio4all
zdravím,
no udělal jsem vše kromě toho vypnutí jiných programů a stejně to nejde ...
jinak pohled do "offline" asio4all mě utvrdil v tom, že to bude tím (že jsem nevypnul ty programy) - protože offline ten output normálně funguje (running)

v sonaru je ale non-available.
které programy by to tak mohly být?
procesy ...
předem díky.
no udělal jsem vše kromě toho vypnutí jiných programů a stejně to nejde ...
jinak pohled do "offline" asio4all mě utvrdil v tom, že to bude tím (že jsem nevypnul ty programy) - protože offline ten output normálně funguje (running)

v sonaru je ale non-available.
které programy by to tak mohly být?
procesy ...
předem díky.
aha, takze mimo sonaru ten asio4all funguje... v tom pripade so sonarom nepojde pouzivat asio4all... sonar vie ale pouzivat aj wdm driver myslim, nie? alebo aspon directx driver... pouzi tie namiesto asio... bude to s vyssou latenciou ale malo by to fungovat
rozhodne by som ale zvazil nakup serioznej zvukovej karty, ak chces pracovat so sonarom seriozne
rozhodne by som ale zvazil nakup serioznej zvukovej karty, ak chces pracovat so sonarom seriozne
takže myslíš že kdybych zvýšil ten buffer nebo jinou hodnotu tak by ho to možná vzalo? vyzkouším, díky.
jinou zvukovku - no zatím bych raděj zkusil jiný program než novou zvukovku
a jiné drivery (wdm, directX) mi taky nefungovaly myslím ... můžu to znova zkusit ...
a nejspíš teď někdy budu přeinstalovávat visty, takže ... myslím že když to nezaneřádím zase něčím tak to bude zas fungovat (na začátku to s tím asio i nízkýma bufferama fungovalo)...
jinou zvukovku - no zatím bych raděj zkusil jiný program než novou zvukovku

a jiné drivery (wdm, directX) mi taky nefungovaly myslím ... můžu to znova zkusit ...
a nejspíš teď někdy budu přeinstalovávat visty, takže ... myslím že když to nezaneřádím zase něčím tak to bude zas fungovat (na začátku to s tím asio i nízkýma bufferama fungovalo)...
Zkus projít správce zařízení, zdali se při nějakých pokusech nenainstaloval ovladač pro něco co nemášMaJJ píše: a nejspíš teď někdy budu přeinstalovávat visty, takže ... myslím že když to nezaneřádím zase něčím tak to bude zas fungovat (na začátku to s tím asio i nízkýma bufferama fungovalo)...
Jestli to fungovalo, tož je problém v přidání nějakého softwaru podle mě
Ale jináč su Moravák
microsoft synth zakazat a midi stopy posielat na nejaky plugin... ak chces jednou midi stopou hrat vsetky nastroje, potrebujes nejaky gm player, pouzi funkciu hladat, tuna na stranke, uz sme to viackrat riesili a vyriesili
hlavne skus ten ms synth zakazat ci to pomoze. imho tam bude pes zakopany. (asio4all funguje, otvoris sonar, ten si aktivuje midi, cize otvori microsoft synth, a je asio 4all v prdeli) ale je to cele len dohad, musis skusit
hlavne skus ten ms synth zakazat ci to pomoze. imho tam bude pes zakopany. (asio4all funguje, otvoris sonar, ten si aktivuje midi, cize otvori microsoft synth, a je asio 4all v prdeli) ale je to cele len dohad, musis skusit