iPhone/iPod touch v muzice

Hudební software pro iOS, Android a Windows Phone
Odpovědět
akusobick

Re: iPhone/iPod touch v muzice

Příspěvek od akusobick »

demsky píše:tak presne ako pise Pytkin, v iTunes si vytvoris svoj ucet, login je tvoj e-mail, kde ti chodia
vypisy o transakcii po kupe aplikacie, ja mam takisto obycajnu visu electron, zadal som tam
cislo karty a neni problem. pri kupovani sa este zadava heslo a este raz potvrdenie o kupe.
potom sa aplikacia stiahne niekam do foldra iTunes a pri synchronizacii sa nakopci aj do
iPhonu.

a inak tiez si myslim, ze iPhone je dokonaly, vobec nechapem co ta moze tak hecovat na Androide :)
Zatim jsem vzdy nakupoval app primo z iPhonu.

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

to si asi nekupoval nejaku adventuru ktora ma 200+ MB...

akusobick

Příspěvek od akusobick »

Je přece jedno jestli to stahuju do kompu, bo do telefonu - kdyz jedu oboji pres WIFI. Možná se pletu - dám to prostě stahovat a běžím za dětma, když se vrátím tak je to stažené :) . Máš ale pravdu - žádné adventury nestahuju.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ja zase vacsinou stahujem cez Itunes .. rychlejsie sa mi hlada , nieco nove /zaujimave .. ale serie ma ten obmedzeny pocet APPZ .. uz aby bol novy system s neobmedzenym poctom ..

michael

Příspěvek od michael »

Dendy, ved nemusis podliehat, kup a vyskusaj :) Mozes predsas hocikedy predat.
Inak android je dobra alterantiva, len zatial je iphone pre vyvojarov, z komercneho hladiska, zaujimavejsia platforma.
Mne pride iphone os vyborny, ale androidu drzim palce. Naposledy ma celkom zaujala informacia, ze na androide bude priamo
zo systemu pozne pouzivat telefon ako wifi router. Viem, ze to ide aj na iphone, ale treba ho jaibreaknut a to sa mi nejako nechce robit.
Zislo by sa mi to k mojmu ipadu.

dendy

Příspěvek od dendy »

michael píše: Inak android je dobra alterantiva, len zatial je iphone pre vyvojarov, z komercneho hladiska, zaujimavejsia platforma.
nesuhlasim, prave naopak.. osobne ja uz mam stiahnute SDKcka a vsetky veci a idem sa na to pozret - lebo prave oproti iphone je zatial ovela menej kvalitnych aplikacii takze teoreticky ovela vacsi priestor presadit sa - a to ze od verzia 2.2 ma android fungovat tak ze aplikacie pri prvom spusteni prekompiluje do nativneho kodu zariadenia na ktorom ju spustis je obrovsky vyhodna vec z hladiska rychlosti aplikacie takze tam pojdu pisat pekne vykonne aplikacie ktore vyzmykaju fakt maximum s vykonu CPU... z hladiska developera mi prave pride android ovela zaujimavejsia platforma... samozrejme appstore ma zatial vyrazne na vrh z hladiska bezneho uzivatela - proste mnozstvom aplikacii.. ale hovorim, co je pre usera vyhoda, to je pre developera skorej nevyhoda, tazsie sa presadit na trhu kde je vela konkurencie ako na trhu kde je len miziva ...

androidu fandim lebo google su strasny makatchi.. to je firma ktorej patri buducnsot.. imho m$ sa bude s apple tak dlho natahovat az ich google oboch vytlaci z trhu :-D

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

dendy : a ako ich budes predavat?
pre developera na iPhone je prave ta vyhoda ze peniaze idu rovno k nemu do vrecka a nemusi riesit nezmysli distribucie, ktora je tak trivialna v pripade AppStore ze je to az genialne..

ako to chces distribuovat tie svoje aplikacie na androida?

dendy

Příspěvek od dendy »

http://market.android.com ... developerovi ide 70% z ceny ...

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

tak potom v pohode, vyzera to byt na ten isty model ako appstore

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

no .. ale je tam trochu rozdiel .. v tom ako to cele vyzera ..v mnozstve appz .. atd ..

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

ono to skor pojde tou linuxovou cestou ten android mam pocit

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

dendy : ja som sa prave dozvedel ze slovensko je unsupported pre platene aplikacie ohladom android market

http://market.android.com/support/bin/a ... wer=150324

dendy

Příspěvek od dendy »

hm.. tak to je neprijemne.. jasne ono to je este len v zaciatku, apple ma tak rok-dva naskok.. ale verim ze google to rychlo dozenie :-) ad *nixova cesta - no a co myslis ze je iOs ? tiez unix :-) to zname "jailbreaknutie" je len to ze siskas root-a na tom zariadeni :)

pytkin: jasne co do poctu aplikacii sa to na applestore nechyta... velku vyhodu android platformy vidim v tom ze nie si odkazany na predrazeny (co realne je, to je bez debaty) HW jednej firmy ale mozes si vybrat device od viacerych firiem - tym padom vacsia konkurencia tym padom zaujimavejsie ceny... tu je to
pekne napisane, s tym sa stotoznujem http://phandroid.com/2009/07/14/when-wi ... app-store/

ale to uz tu vyrabame offtopic, ked tak mozete to oddelit do noveho vlakna :-) mne sa proste ovela ovela viac paci android, aj svojou politikou mi je omhono sympatickejsi google nez apple ... ja androidu moc verim,tipujem ze do roka-max dvoch appstore dozenie co do poctu aj kvality aplikacii ... hlavne ked pride android 2.2 ktory uz klope na dvere to umozni pisat mrte optimalizovane a rychle aplikacie .. pre mna ako developera je to ovela perspektivnejsia platforma ako uzavrety a obmedzny maxos mobile, nehovoriac uz o tom ze iAplikacie su v objective C co je sam o sebe divny jazyk a nemaju ani poriadne IDE kdezto android = java a maju priamu podporu (plugin) do Eclipse. takze.. pre mna ako developera je volba viac-menej jasna :-) tolko k mojim motivaciam :-)

samozrejme z pohladu uzivatela zatial iStuff nema konkurenciu, tie aplikacie (hlavne teda tieto hudobne) su fakt paradne ...

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

v objective C mozes pouzivat normal C\C++ syntax.. to ta vobec neobmedzuje..
fakt netusim inak co je tak ombedzujuce na developovani app pod iPhone..

a zabudol si na jednu vec, roznorodost mobilov na ktorych android moze bezat, co bol donedavna velky problem pri beznych mobiloch ked si chcel robit hry aplikacie.. kazdy ma iny interface, ine rozlisenie, inak rozmiestnene butony.. iPhone prave tomuto zamedzil..

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

Dendy mal si ty niekedy v ruke Apple produkt? Nechapem preco tu firmu neznasas,
ale vidim ze si celkom nadrzany na ten Google, tak dufam ze ti to vydrzi. Zase
ale fakt mam pocit, ze si nikdy s Macom, alebo s iPhonom nerobil a mas tazke
"second-hand" predsudky.

Ten "mobil" od Google podla toho co viem je HTC klon, takze podla mna to nikdy
nedosiahne rozmery cielovky iPhonu, skratka vzdy to budu +/- tazki IT-ckari,
ktori budu tazko onanovat nad technickymi parametrami :)

A na margo Apple Store-u, tak je tam sice mraky aplikacii a developerov, ale
ked prides s neotrepanym napadom, pripadne ked vyuzijes na max moznosti
HW, tak tam mas fakt ze velku sancu na uspech. Jezisi a Javu mi na mobiloch
ani nespominaj hned si spomeniem na Sony Ericsson, hry na K750i/810i, ich
parodiu na obchod atd :)

Odpovědět