trapi aby to dobre zahral
iPhone/iPod touch v muzice
Re: iPhone/iPod touch v muzice
no neviem, nie je jednoduchsie to hrat na klavese? pripada mi ze sa strasne
ako zistim MAC adresu ipodu ?? chcem sa pripojit na wifi router ale mam tam nastavenu ochranu cez mac a dresu.. prosim radyt typu "tak nepouzivaj mac adres s ochranu" si nechajte
))
ja mam taky softik na to .. mal som aj daky free .. stiahni cez itunes ..
dendy : no a router nevidi aka mac adresa nepovolena sa hlasi na router?
skusim tak ze to na chvilu vypnem, pripojim sa na router, pozrem, pridam a zase vypnem 
ale prvy kontakt s apple ma v tomto sklamal.. windows mobile ma vyriesene pridavanie wifi siete ovela bezbolestnejsie a intuitivnejsie nez toto ...
ale prvy kontakt s apple ma v tomto sklamal.. windows mobile ma vyriesene pridavanie wifi siete ovela bezbolestnejsie a intuitivnejsie nez toto ...
To neni jako iphone? settings->general->about a tam je normalne napsana
ach jodendy píše:
kazdopádně všchny adresy jsou v system/obecne/informace tam je adresa WIFI ci je to mac ci ne nevim protoze tomu nerozumim
EDIT: sorry za double post , ale mel jsem to rozepsany a odeslal jsem to pozdejs a to uz Kermitak mel napsano
uz som to vyriesil.. vypol som nachvilu ochranu na routeri, pripojil sa, pozrel v routeri aktualne pripojenych dns klientov, nastavil mac, zresetoval router, a je to.. 
prvy kontakt s ipod prijemny, ako hw velmi pekne prevedenie a to safari v tom je fakt huste
idem potahat nejake apps (vlastne koli nim som to zobral, a este preto ze bol zadarmo hehehe)
prvy kontakt s ipod prijemny, ako hw velmi pekne prevedenie a to safari v tom je fakt huste
pani.. mam takyto problem.. riesil som to uz s pytkinom, excomom a tomym ale nejak sa nenaslo riesenie uspokojive pre mna 
mam album co sa vola "Transgressive", ide o album projektu "Zyce" a osahuje tieto tracky :
Zyce - Blue Body
Zyce and Flegma - Earth In The Flame
Zyce - Hush
Zyce - Nemesis
Martin - Intoxicated Zyce Remix
Zyce - Offduty
Zyce - Basic Remix
Zyce And Nok - Wonderland
Zyce - Moon Riders
bohuzial po importe do itunes a nasledne do ipodu to rozdeli na 4 albumy s rovnakym nazvom "Transgressive", kazdy zvlasdt od autorov "Zyce" zvlast "Zyce and Flegma" , "Martin" a "Zyce and Nok" .. a tak mam v ipode 4 albumy a nemam ako pustit naraz jeden cely.. mozem si spravit playlist, ja viem.. ale to mi pride kotrbate.. takychto albumov mam kopu a robit to pri kazdom - to je psycho ...
neda sa to nejak porisit ? aby to bolo proste co folder to album .. alebo aspon nejak zgrunut viac albumov do 1 a urcit mu meno...
menit ID3 tagy tak aby to zdetekovalo ako 1 interpreta / 1 album nehodlam..
dik za kazdy tip...
mam album co sa vola "Transgressive", ide o album projektu "Zyce" a osahuje tieto tracky :
Zyce - Blue Body
Zyce and Flegma - Earth In The Flame
Zyce - Hush
Zyce - Nemesis
Martin - Intoxicated Zyce Remix
Zyce - Offduty
Zyce - Basic Remix
Zyce And Nok - Wonderland
Zyce - Moon Riders
bohuzial po importe do itunes a nasledne do ipodu to rozdeli na 4 albumy s rovnakym nazvom "Transgressive", kazdy zvlasdt od autorov "Zyce" zvlast "Zyce and Flegma" , "Martin" a "Zyce and Nok" .. a tak mam v ipode 4 albumy a nemam ako pustit naraz jeden cely.. mozem si spravit playlist, ja viem.. ale to mi pride kotrbate.. takychto albumov mam kopu a robit to pri kazdom - to je psycho ...
neda sa to nejak porisit ? aby to bolo proste co folder to album .. alebo aspon nejak zgrunut viac albumov do 1 a urcit mu meno...
menit ID3 tagy tak aby to zdetekovalo ako 1 interpreta / 1 album nehodlam..
dik za kazdy tip...
po importu do iTunes si oznac potrebny tracky a pripis jim stejny nazev v kolonce album (get info)... pak by to melo byt jako jedno album... jinak na tohle je iTunes fakt des, taky mi pije krev, clovek musi furt slozite neco porad tam 
ekeaze PECKA ... "album artist" .. defaultne prazdna kolonka.. dal som tam "zyce" do vsetkych kde artist bol "zyce and ..." aelbo daco ine.. a uz to zgrupilo spravne .. to je SUPER ...
jj .. to si mohol hned povedat.. ty taky apple-sektar si mal taktu zakladnu vec mat v malicku