iPhone/iPod touch v muzice
Re: iPhone/iPod touch v muzice
tak ale to NanoStudio je iny masaker, oscilatory mi kapanek pripominaju
Thora aj obalky nie su take rychle ako si predstavujem, ale celkovo klobuk
dole. neuveritelne svizne (nebojim sa pouzit termin interny multitasking),
kopec premyslenych veci, som z toho PAFF. takisto som nasamploval svoj
hlas, hned som to zostrihal, naloopoval, hodil na to filter a reverb, masaker.
no paraaada, toto uz co sa tyka mobilneho skladania tazko nieco prekona
tak skoro.
Thora aj obalky nie su take rychle ako si predstavujem, ale celkovo klobuk
dole. neuveritelne svizne (nebojim sa pouzit termin interny multitasking),
kopec premyslenych veci, som z toho PAFF. takisto som nasamploval svoj
hlas, hned som to zostrihal, naloopoval, hodil na to filter a reverb, masaker.
no paraaada, toto uz co sa tyka mobilneho skladania tazko nieco prekona
tak skoro.
jj je to totalny prevrat.
hlavne ma prekvapilo , ked som skusal dema .. bicie + 4 polyfonne syntaky a zerie to ~30% cpu .. parada ..
ta windows verzia, ked sejvnem projekt a znovu ho otovorim, loadne defautlne nastavenia synth patchov - neuklada do projektu zmeny v nataveni synthov .. dufam ze ta iphone verzia to ma osetrene ...
ja som si programoval uz nejake zvuky vlastne, treba si ich ale ulozit do banky projektu,
na jeden part som zabudol akurat kde som mal vlastny sampel a neulozilo to
nastastie
samotne wavko po recordingu ulozi takze mi nedalo vela roboty to znova prerobit.
na jeden part som zabudol akurat kde som mal vlastny sampel a neulozilo to

samotne wavko po recordingu ulozi takze mi nedalo vela roboty to znova prerobit.
aha no to je trosku nedomyslene no nevadi.. tak aspon vidiet ze maju priestor na updaty do verzie 2.0
este mi pride trosku obmedzujuce ze v 1 projekte moze byt len 250 "patternov" resp. "partov" ... ale tak to asi vyplyva z pamatovych limitov iDevices ..
zase co je SUPER je ze kazdy pattern moze mat priradeny iny patch to znenama ze aj v ramci jednej synth stopy sa daju striedat rozne nastroje ... to sa mi moc paci...

zase co je SUPER je ze kazdy pattern moze mat priradeny iny patch to znenama ze aj v ramci jednej synth stopy sa daju striedat rozne nastroje ... to sa mi moc paci...
no ok tak mozeme skusit.. moj nick je dendy777tomy45 píše: Ja uz mesiace drtim Archetype
Je to lepsie ovladatelne aj hratelne ako co Dendy spominaFakt masaker, moj nick je tam ako inak tomy45

Už máš opraveny iPod?
jj vcera som po neho bol...
dendy píše:no ok tak mozeme skusit.. moj nick je dendy777tomy45 píše: Ja uz mesiace drtim Archetype
Je to lepsie ovladatelne aj hratelne ako co Dendy spominaFakt masaker, moj nick je tam ako inak tomy45
kto sa este prida ?
Ok, uz ta mam. Approvni ma

funguje to aj cez 3G? citam tam nejake komenty ze to nejde, ja doma nemam WiFi 
ja som teraz oskusal nejaky Sandstorm od Gameloftu lebo maju akciu za cenu pod euro
jezisi ved to sa vobec neda hrat na tom skle, uz som sice prisiel na to, ze je tam
vertikalny invert (vzdy som tak hral a neviem sa uz "konvertnut") ale aj tak
na tom skle to je proste zufale, hybem sa pomaly ako totalny lamer

ja som teraz oskusal nejaky Sandstorm od Gameloftu lebo maju akciu za cenu pod euro
jezisi ved to sa vobec neda hrat na tom skle, uz som sice prisiel na to, ze je tam
vertikalny invert (vzdy som tak hral a neviem sa uz "konvertnut") ale aj tak
na tom skle to je proste zufale, hybem sa pomaly ako totalny lamer

no asi to bude teda tym ze si lamer hahaha
sandstorm drtim a nemam problem s ovladanim 

Sandstorm je supa... akurat na zbrane nedostali licenciu... cize nemozu pouzivat realne guny ale len tie ich imitacie.
no oproti klavesnici s myskou som totalny lamer na tom skle, tomu verdendy píše:no asi to bude teda tym ze si lamer hahahasandstorm drtim a nemam problem s ovladanim

ale aj tak by som na fight nemal cas kedze tlacitko play stlacam v uplne
inych aplikaciach

tak samozrejme nemozes porovnavat s hrou na klavesnici a s mysou... ale hrat sa to da ..
jasne, aj ja ked sa vyburim na 3d-ckach a prestane ma to bavit sa konecne pustim do muzicirovania
este by to chcelo nejaky sposob exportu wav navzajom medzi softami.. hlavne medzi nanostudiom a iSyn, NLogSyn a AkaiSynthStation .. tie 3 menovane maju sice export tak ze spustia web server a z kompu si mozes export z nich stiahnut ale ono by to chcelo daco aby sa epoxrtz nich aj bez kompu dal dostat spatne to nanostudia ..
jasne, aj ja ked sa vyburim na 3d-ckach a prestane ma to bavit sa konecne pustim do muzicirovania

este by to chcelo nejaky sposob exportu wav navzajom medzi softami.. hlavne medzi nanostudiom a iSyn, NLogSyn a AkaiSynthStation .. tie 3 menovane maju sice export tak ze spustia web server a z kompu si mozes export z nich stiahnut ale ono by to chcelo daco aby sa epoxrtz nich aj bez kompu dal dostat spatne to nanostudia ..