demsky : no tak pozri toto, mozno riesenie pre teba, len neviem ako bude ficat taka 3D hra na tom.. pravdepodobne to nebude usposobene na ipnut mysky, ale testnu by sa to mohlo..
mno ja som stravil v sobotu nejaku hodinku dve nahravanim do pocitaca cez normalny kabel, aj tak v poslednom case vsetky elektronicke veci hadzem do stareho Acidu, zvukova kvalita je super takze nie som nuteny sa pohybovat v cisto digitalnom svete.
hm to nanostudio ma zvlastny bug.. ked ma oscilator nastavene aby bol "mono" tak ked sa nota v sekvenceri skrati alebo predlzi oproti tomu ako bola povodne nakreslena/nahrana, tak to tak cudne retrigeruje ton (proste robi to bordel).. a tiez pri stopnuti songu ostane visiet toon daneho synth partu, akoby nefungovalo release ...
sice to nieje take komplexne riesenie ako Nanostudio, ale zase tie synthy v tom su uplne paradne.. takze urcite dobra vec na vytvaranie nejakych kradsich sekvencii a loopov ...
tento synth je fakt BOMBA .. hra neuveritelne ... podporuje oklem klasiky exportu wav cez wifi aj poslanie na mail(:-), SONOMA copy/paste (tazke export do inych iAplikacii ktore to podporuju v pohode alebo export do beatmakera... DUFAM ze autor nanostudia zaimplemetuje sonomu ako copy paste algorytmus, tento synth je fakt masaker)
Dendy tak tento fakt zneje super, ziraaaam, presety su take nemecke, ale zaroven od srdca, vidno ze typek za vyzna... a basy maju neuveritelny low-end, to nechapem ze zvladol prevodnik iPhonu, ale zase je mozne ze na Koss sluchatkach vsetko zneje fantasticky
neda to je jedna z veci do buducna ako update plonovana.. ale az v nejakom dalsom ten najblizsi na polku septembra je uz uzavrety : http://forums.blipinteractive.co.uk/node/219
tak vcera som narazil na dalsi problem v NanoStudiu, v jednej stope mozem mat maximalne 500 eventov? to uz je co za haluz? nahravam XY pad a pozeram ze zrazu odmieta...
nie v 1 stope - v jednom patterne (respektive v 1 bloku) ... si to rozdel na viacero patternov respektive blokov alebo si nastav mensiu kvantizaciu pripadne - myslim ze hustota toho ako casto vlklada event pri automatizacii je dana nastavenou kvantizaciou pre pattern/blok do ktoreho nahrava ...