inak audio copy paste je velka vec, konecne mozem zapojit nlogsyn,argon a xenon

demsky píše:to ma zaujima, mam asi 10 narecordovanych veci v NLog syntaku, to akoze mozem si pridat tie wavka ako sample oscilator?
COBOLT píše:Měl bych dotaz jaka velikost pameti je optimalni pokud chce clovek mit vsechny pouzitelne hud. aplikace a k tomu nake hry je 8Gb dostatucujici anebo je lepsí poridit rovnou 32?
aha, funguje to, parada, tak to je fantastickedendy píše:demsky píše:to ma zaujima, mam asi 10 narecordovanych veci v NLog syntaku, to akoze mozem si pridat tie wavka ako sample oscilator?
ano alebo hodit na pad v trg16. v nlog das tape > files > export > sonoma pasteboard a v nanostudiu potom v edene alebo v trg16 load sample, paste, vyberes wav z pasteboardu, click na paste, opyta sa ta ci chces vlozit dany wav do pracovneho adresera projektu, a potom load a mas ho tam ... pecka
jj a hovorim este ma autor v plane zvysit pocet padov tr16 na 32 (alebo pridat dalsi tr16 - to este neni rozhodnute) a hlavne audio stopy !! mozno este do konca roka .. potom to uz bude neonormalna vecdemsky píše: aha, funguje to, parada, tak to je fantasticke![]()