iPhone/iPod touch v muzice
Re: iPhone/iPod touch v muzice
ale preco to neni aspon polyfonne .. alebo multitimbral ? 1 monosynth , 6 hlasy bubenik .. to je na music creation trosku malo .. ne ?
ale ako pozeram Itunes store , tak s vydanim iMS20 , zlacnili Korg Electribe do 16teho Novembra na 7.99 EUR .. To stoji za zvazenie ! 
i tak jsou ty jejich produkty predrazene.
a jeden z nejvetsich omylu je podobny synth od Akai. ten nefunguje na ipadu temer vubec...
a jeden z nejvetsich omylu je podobny synth od Akai. ten nefunguje na ipadu temer vubec...
ten electribe za 8 EUR mi pride v pohode .. iMS20 uz ani ne .. TEn AKAI ma tiez moc neoslovil ..
je vonku Nanostudio 1.12 .. okrem velmi prijemnej veci vo forme pridanej interpolacie na sample (takze uz to hra dobre aj ked sa natiahne do edenu samel a zahra sa o oktavu nizsie) je tam podpora Akai Synthstation 25 !! podla ohlasov to funguje s nanostudiom vyrazne lepsie nez s originalnym softom od akaiu
))
pekna hracka. chlapik to ma vymakane, ale take ta cena.
ze vraj chystaju FL Studio pre iPhone/iPad? a zaroven pre MacOS X, cool
demsky: Kde to říkali, nebo máš nějaký zdroj nebo link, který na ty informace ukazuje? Já našel akorát tohle:
http://support.image-line.com/knowledge ... 55&ans=114
Z čehož mi spíše vyplývá, že zatím bude jen verze přes bootcamp či parralels...
http://support.image-line.com/knowledge ... 55&ans=114
Z čehož mi spíše vyplývá, že zatím bude jen verze přes bootcamp či parralels...
a hde na tom fore sa hovori nieco o tom ze sa chysta ten release ?? nejak som to tam nenasiel.. aj ked mne to nejak divne zobrazuje len prvych par slov prispevku a potom len 3 bodky .. asi treba byt prihlaseny user .. pastni sem konkretne kde to niekto z FL hovori.. lebo ten prvy screenshot to je blbost to len daky user fantaziroval ako by to vyzeralo 
Zajímavé, díky... Nejdřív to vypadalo na joke, ale... Jestli to fakt vyjde, tak to bude kruťárna! 
dendy: Jeden ze site administrátorů tam komentuje nějaké technické detaily, takže to vypadá, že se tom pracuje... Jinak ano, asi se musíš registrovat 
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS