iPhone/iPod touch v muzice

Hudební software pro iOS, Android a Windows Phone
Odpovědět

Pytkin
Moderátor

Re: iPhone/iPod touch v muzice

Příspěvek od Pytkin »

popici . hned to kupujem .. za 1 dolar ! :)
BTW : Som zvedavy , ci to TC releasne aj na android

bodyia
Vybavení

Příspěvek od bodyia »

Great sale u Amidio - noise.io za 3,99€, iHolophone za 0,79€ a další sw.

invisible_E

Příspěvek od invisible_E »

tak tak, kazdy uz moze robit ´hudbu ´ take jednoduche to je tuk tuk a znejete ako to, co ´neznali posluchaci´, nevediac ze su to vsetko nastroje spred roku 90 - povazuju za modernu tanecnu hudbu - pocitam ze tento trend bude pokracovat a vynori sa tisice a tisice producentov co objavia ake lahke je vlastne robit tuc tuc a ze aj oni chcu s kolaca slavy, dj ingu a nicnerobenia.. a zachvilu si budu vsetci hrat muziku zadarmo doma a cez den robit v tovarni..

ach stare dobre casy:

http://www.youtube.com/watch?v=96PfTcGH ... re=related

ale tak vsetko zle je na nieco dobre a posuva nas to dalej a dalej.. ..i-wife, i-child, i- I ?

sorry za tento zamyslajuci sa OT.. :roll:

jay_b

USB Midi pro iPad

Příspěvek od jay_b »

Ahoj, nemáte někdo tip na nějaké udělátko, které dokáže připojit MIDI klávesy (usb port only) k iPadu?
Táta se do toho nějak zbláznil a klávesy, které jsem mu dal, vůbec nevyužívá, už jenom ťuká do touchscreenu na ty malinký klávesky:-)
Díky

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

0,79 EUR , a 3,99EUR za XT versiu .. fajn ..

dendy

Příspěvek od dendy »

xt verzia podporuje midi ale hlavne dokaze syncnut zvuk do vsti verzie na kompe... to mi pride super vec...

bodyia
Vybavení

Příspěvek od bodyia »

Tak jsem pořídil Akai Synthstation 25; je to neuvěřitelně maličký, formát cca A4, akorát se do vejde mezi desky a notebook;) Klaviatura strašlivá, klávesy ještě menší než malé;), ale oproti klikání na displej telefonu je to zázrak. Spolupráce s Akai softem a Nanostudiem ok a co mě potěšilo je, že via USB to umí midi nejen out klávesnice, ale i in dovniř - akai i nano je možné ovládat mutitimbrálně z compu.
Trochu bug: Při připojení telefonu k akai s vypne hlasitej odposlech iphone, bude to chtít ještě vmontoval nějakej malej repráček do synth stationu.

dendy

Příspěvek od dendy »

jo ja skorej spekulujem nejak sa napichnut na ten dock konektor do dorobit do synthstation AUDIO IN .. to by bola pecka .. datasheet toho konektora som nasiel a su na nom normalne piny pre audio in takze teoreticky by to malo ist :-)

jay_b

Re: USB Midi pro iPad

Příspěvek od jay_b »

jay_b píše:Ahoj, nemáte někdo tip na nějaké udělátko, které dokáže připojit MIDI klávesy (usb port only) k iPadu?
Táta se do toho nějak zbláznil a klávesy, které jsem mu dal, vůbec nevyužívá, už jenom ťuká do touchscreenu na ty malinký klávesky:-)
Díky
Tak jsem na to přišel, píšu to sem, kdyby to ještě někdo potřeboval.
Pokud aplikace využívá CoreMIDI, mělo by stačit připojit USB Midi kontrolér přes Camera connection kit. Jestli zařízení funguje, lze zjistit pomocí aplikace MIDI Monitor.

Info zde http://iosmidi.com/devices/

dendy

Příspěvek od dendy »

v Image-Line kuchyni sa uz vari prekvapenie :) ale z popisu features to zatial vyzera ze to bude cisto rompler (nic o tom ze by to malo njeaky synth engine) takze nuda ... Nanostudio zatial ostava neprekonane :)

Obrázek
http://www.image-line.com/documents/flstudiomobile.html

Odpovědět