Syntaky na iOS

Hudební software pro iOS, Android a Windows Phone
Odpovědět
dendy

Re: Syntaky na iOS

Příspěvek od dendy »

ano, moog Filtatron nema podporu, ani zatial nie su informacie ze by sa chystali ju doplnit .. osobne si myslim ze sa nechystaju, kedze Animoogu ju dali uz davno ...

dendy

Příspěvek od dendy »

IK Multimedia iGrand Piano aj iElectric piano podpora audiobus pridana....

fruitr

Příspěvek od fruitr »

Moog potrvdil, že v příštím updatu to bude. Vzhledem k tomu jak dlouho je Filtatron bez updatu to bude spíš příjemné překvapení.
http://forum.moogmusic.com/viewtopic.ph ... 0215308acd

dendy

Příspěvek od dendy »

rodina audiobus kompatibilnych syntakov sa rozrastla o Yamaha Synth&Drum Pad

a.tom.x

Příspěvek od a.tom.x »

Zkoušel´s apeSoft Stria (je to od výrobce iDensity) má to být FM synth
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

dendy

Příspěvek od dendy »

este nie, to mi nejak uniklo.. vyzera to zaujimavo, vyskusam dam vediet

dendy

Příspěvek od dendy »

no tak ta Stria je zaujimava .. hra to fakt hodne hodne dobre ... a mimochodom podporuje aj Audiobus .. ale nevyhodu vidim v tom ze to ma fakt kvantum parametrov ktorym clovek nema velku sancu moc porozumiem - je to fakt skorej o nahodom toceni .. a hlavne - nema to klasicke piano klavesy ani to neprijmi note eventny cez midi (aspon sa mi to nepodarilo rozbehat), takze na melodicke zvuky nepouzitelne, jedine na drony a fx zvuky ..

samozrejme ak niekto pride na to ako cez to 'hrat melodiu' budem rad, lebo zvuk to ma fakt paradny .. ja som nad tym sedel pol hodiny a neprisiel som na to ci sa to da .. jedine ked mi to hralo ked som prstom behal po tom X-Y pade priamo v aplikacii

dendy

Uz 200 audiobus aplikacii :-)

Příspěvek od dendy »

Heh, v AppStore je uz 200 aplikacii kompatibilnych s AudioBus .. pekne

a.tom.x

Příspěvek od a.tom.x »

dendy píše:no tak ta Stria je zaujimava .. hra to fakt hodne hodne dobre ... a mimochodom podporuje aj Audiobus .. ale nevyhodu vidim v tom ze to ma fakt kvantum parametrov ktorym clovek nema velku sancu moc porozumiem - je to fakt skorej o nahodom toceni .. a hlavne - nema to klasicke piano klavesy ani to neprijmi note eventny cez midi (aspon sa mi to nepodarilo rozbehat), takze na melodicke zvuky nepouzitelne, jedine na drony a fx zvuky ..

samozrejme ak niekto pride na to ako cez to 'hrat melodiu' budem rad, lebo zvuk to ma fakt paradny .. ja som nad tym sedel pol hodiny a neprisiel som na to ci sa to da .. jedine ked mi to hralo ked som prstom behal po tom X-Y pade priamo v aplikacii
Škoda těšil jsem se na další FM Synth bez midi je to tak k samplovani :(
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

dendy

Příspěvek od dendy »

no nevzdavaj to - skus este pojhladat niekde, mozno som len ja blby ze na to neviem prist :) sa mi to nezda ked si to tak vezme, ze taka zasadna vec a syntak co by to nevedel :-) ono to midi podporu ma, kazdy jeden parameter sa da ovladat cez midi.. ale proste midi note event som tam nenasiel ..

Kacin666

Příspěvek od Kacin666 »

Já sem se docela dost teď sekl na Alchemy a pozkupoval skoro všechny zvuky. Člověk nemusí být virtuos a lezou s toho vážně úžasný věci !!!! Je pravda že třeba ARP editace zvuku jako u Sunizer tam vážně chybí, ale i to je možná to kouzlo absolutní jednoduchosti této app.
alchemy.mp3
malá ukázka Alchemy :-)
(188.62 KiB) Staženo 95 x
Naposledy upravil(a) Kacin666 dne 21 kvě 2013 11:35, celkem upraveno 4 x.

mONOGRAm

Příspěvek od mONOGRAm »

dendy, a.tom.x: tak som vcera Strii tiez venoval par hodin /a aj manualu/. vyzera to tak, ze absencia prijimania midi note-on eventov
je dana zamerom tvorcov - osobne som syntak pochopil ako skutocne performance potvoru /comu moze nasvedcovat
aj niekolko "pitch-quantize" nastaveni spodneho x/y padu - idealne pozriet manual/

dendy

Příspěvek od dendy »

velka skoda.. mohli by spravit 'klasicky' syntak s tym enginom ... viem si predstavit vyuzitie tych zvukov aj inak ako len na abstraktne FX .. aj ked samozrejme do psytrancu na rozne twisted zvuky a buildupy to je vysoko pouzitelne :))

karcin: jo alchemy ma sere ze to nespravili ako klasicky syntak kde by sa dali editovat vsetky parametre - pretoze zvukovy engine to ma luxusny .. ale mozno by to slo vyriesit tak mat alchemy aj na desktope, tam si naladit zvuky a potom ich importovat do mobilnej verzie (ak sa to ovsem da - ale myslim ze by to malo ist)

Kacin666

Příspěvek od Kacin666 »

Dandy: nevíš jak v Alchemy napapovat knoby ?

dendy

Příspěvek od dendy »

no priamo HW kontorler -> Alchemy neviem.. ale mozes spravit fintu ze budes ovladat alchemy z Beatmakera (napapujes si knoby samplera v beatmeakerovi na knoby alechemy), a potom HW kontrolerom budes ovladat beatmaker :)

pozor - aby ti alchemi figurovalo ako MIDI OUT v beatmeakerovi, musis mat zakupenu tu PRO verziu alchemy ... ale to asi mas

edit: tak som to skusal a nepodarilo sa mi to rozbehat, to midi v Alchemy funguje nejak nespolahlivo ...

Odpovědět