Syntaky na iOS
Re: Syntaky na iOS
Cassini synth konecne s podporou audiobus !!
- Peetronius
Ahoj chlapi,
potřebuji od vás poradit. Mám iPad, na kterém používám synthy. Z původně využívané "hračky" se postupně stal docela "powerfull synth machine" a rád bych jej začal používat i na hraní ve zkušebně/live.
Dotaz zní: existuje nějaká appka ve stylu mainstage, ve které si můžu uspořádat zvuky různých synthů do skupin a na live je jednoduše přepínat? Přijde mi neohrabané během hraní vypínat aplikaci, spouštět novou, vybrat zvuk a pak hrát...
Děkuji za rady.
potřebuji od vás poradit. Mám iPad, na kterém používám synthy. Z původně využívané "hračky" se postupně stal docela "powerfull synth machine" a rád bych jej začal používat i na hraní ve zkušebně/live.
Dotaz zní: existuje nějaká appka ve stylu mainstage, ve které si můžu uspořádat zvuky různých synthů do skupin a na live je jednoduše přepínat? Přijde mi neohrabané během hraní vypínat aplikaci, spouštět novou, vybrat zvuk a pak hrát...
Děkuji za rady.
bohuzial nie, niec take neexistuje...
mozno keby vladali vsetky tie synthy bezat paralelne a prijimat midi na roznych kanaloch, tak by si len prepinal kanaly na klavesach?
- Peetronius
Když tak mě opravte - určitě jde spustit více syntů, každý bude komunikovat po jiném kanále. Nevím jak by se řešilo např:
1. preset 1 z iPoly6
2. preset 20 z Sunrizera
3. Preset 2 z iPoly6
4. Preset 2 ze Sunrizera
Nerad bych "matlal" po displaji a manuálně hledal zvuk a ještě myslel na rejstříky na 3 hw synthech
Při množství a kvalitě iOS synthů bych velmi ocenil Mainstage pro iPad. To by byla pecka...
1. preset 1 z iPoly6
2. preset 20 z Sunrizera
3. Preset 2 z iPoly6
4. Preset 2 ze Sunrizera
Nerad bych "matlal" po displaji a manuálně hledal zvuk a ještě myslel na rejstříky na 3 hw synthech

Při množství a kvalitě iOS synthů bych velmi ocenil Mainstage pro iPad. To by byla pecka...
no mozes mat dopredu spustene syntaky a len sa medzi nimi prepinat - otazka je ci ti to bude stihat, zavisi aky mas iopad ci utiahne spustenych viacero syntakov.....
napadlo ma - teoreticky dedko tu daval tip na aplikaciu ktora vie po midi ovladat ine syntky (okrem ineho) - ./sw-mobilni-zarizeni/set-list-maker-pre-ios-t19703.html - tak pokial tie vsetky syntaky podporuju midi patch change povel tk by ich islo kontrolovt z tej jednej ... to by som mozno skusil... potom naozaj cestou ze kazdy nastacit na iny midi kanal - ale radsej by so to riesil ninimalne noa ipad4 alebo by som radsej pockal na novy ipad5 aby si mal dostatocny vykon aby to v pohode utiahlo ...
napadlo ma - teoreticky dedko tu daval tip na aplikaciu ktora vie po midi ovladat ine syntky (okrem ineho) - ./sw-mobilni-zarizeni/set-list-maker-pre-ios-t19703.html - tak pokial tie vsetky syntaky podporuju midi patch change povel tk by ich islo kontrolovt z tej jednej ... to by som mozno skusil... potom naozaj cestou ze kazdy nastacit na iny midi kanal - ale radsej by so to riesil ninimalne noa ipad4 alebo by som radsej pockal na novy ipad5 aby si mal dostatocny vykon aby to v pohode utiahlo ...
- Přílohy
-
ach.. a zase 10€ v p... 
ale som nadseny... hlavne PADy ma usadili na zadok ... nadhera !!!

ale som nadseny... hlavne PADy ma usadili na zadok ... nadhera !!!
aky device a verziu iOS mas ? pada ti sam o sebe akebo cez audiobus ci IAA ?
ja mam air s ios 7.0.4 , predtym som mal mini, iSem mi nepadol nikdy ani raz
skus ho vymazat a nainstalovat znovu, pripadne najprv rebootni ipad (podrz power on tlacitko 5 sec)
ja mam air s ios 7.0.4 , predtym som mal mini, iSem mi nepadol nikdy ani raz
skus ho vymazat a nainstalovat znovu, pripadne najprv rebootni ipad (podrz power on tlacitko 5 sec)
Ten Votan synth ... akoze zvuk perfektny, modulacne moznosti slusne... ale interface a ovladanie na dogrcanie sa... po 15 minutach som to vzdal a vymazal to, na to fakt nemam nervy... velka skoda, zvukovy engine paradny ale interface totalny humus...
- Přílohy
-