Netvrdil jsem, ze ty ostatni nejsou dospele.
Mozna jsou, mozna ne. Ja osobne se o ne momentalne nezajimam.
Udelal jsem drive nejakou zkusenost s Acidem a Abletonem a ted uz hezkych par let pracuji v Sonaru, ktery mi vyhovuje.
Acid 6 -Kvalita zvukovych prevodniku
-
tempoautomatic
Re: Acid 6 -Kvalita zvukovych prevodniku
c9000 píše:Ahoj uz nejakou dobu dělam v acidu 6,predtim 4 a tak nejak uz to v něm mám namakany, ale v porovnání třeba s cubase mi prijde že Acid ma takovej
svuj zvuk, to předevsim co se týká samplu v něm použitych, nevím jestli je to jen muj subjektivní dojem . pokud mate někdo stejny nazor ,nebo radu jak to poladit napiste. dik
Já mám po těch letech docela podobný náhled na kvalitu v Acidu a Cubase jako ty, ale neodradilo mě to od používání Acidu (aktuálně používám Acid Music Studio 6 a Cubase 4, ale úplně stejně jsem to cítil, když jsem používal "trybeforebuy" verze Acid Pro 5 a Cubase SX3).
-
tempoautomatic
c9000 píše:tempoautomatic: a skoušel s to? porovnat Warez a origoš zvukově?
nene, to jsem to asi nedobře napsal
Psal jsem: "...aktuálně používám Acid Music Studio 6 a Cubase 4, ale úplně stejně jsem to cítil, když jsem používal "trybeforebuy" verze Acid Pro 5 a Cubase SX3",
tzn. že stejný rozdíl v čistotě zvuku jsem mezi Acidem a Cubase cítil i tenkrát, když jsem ještě neměl legální soft.
Jinak ale Acid Pro 5 nelegální verze a Acid Music Studio 6 legální verze se imo zvukově moc od sebe příliš neliší. Jinými slovy, neměl jsem pocit, že by ta warez verze byla zvukově horší než nakonec ta kupovaná (nakonec si to můžeš jednoduše vyzkoušet sám - stáhnout si 30denní trial verzi Acid Pro/Music Studio 6 - http://www.sonycreativesoftware.com/pro ... place=demo a porovnat s tím, co máš). Acid prostě, jak píšeš, má takovej nějakej svůj zvuk...
Trošku jiný pocit jsem měl v Cubase. Tam se mi zdálo, že se zvuk při přechodu z SX2 na SX3 a nakonec na Cubase4 vždy nepatrně projasnil (ale o tomto subjektivním pocitu už se tady mnohokrát psalo). Byl jsem ale legální už od verze SX3 a při přechodu z nelegální SX3 na legální SX3 si taky nepamatuju, že bych pozoroval rozdíl.
-
markuc
ACID 7 a multitimbrální VST ???
Kdo mi poradíte ? Pokud si v Acidu otevřu Kontakt 3 a dám si do něj dva různý samply, jak provedu ten zázrak, kterej funguje všude jinde, že pokud každýmu z těch dvou zvuků přiřadím jednu MIDI stopu, pochopitelně s různým číslem kanálu, tak aby mi při navolení příslušné stopy hrál příslušný zvuk ? Nějak jsem na to nepřišel ... Díky za odpovědi !